ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ- тема 8

• 89 975
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
И аз имам медрол, няма по-отвратително лекарство  Sick

# 721
  • София
Без да съм забременявала асистирано и с двете бебета бях и на влияния и пих медрол.

Амини кога не ти понася медрола?
Аз с беба го повръщах сутрин задължително и го пиех следобед към 17 и се понасяше. Всъщност това е единствения друг час когато може да се пие това.

# 722
  • София
Масово на всички се изписва явно. Почнах го още преди ЕТ, при мен беше преднизолон кортико. Нямах оплаквания, после като го спирах много ме болеше главата и си мисля, че беше от него, а може и от бременността да си е било. Пих го чак до към 10-11 гс., близо три месеца  ooooh!

# 723
До сега съм била на Преднизолон,Дехидрокортизон и сега съм на Медрол.
Един път исках да го глътна и не можах да намеря вода в бутилката Sick ужасен вкус има Sick

# 724
Магнет, сутрин или вечер, ако го задържа малко повече в устата ефекта е един  : Sick

# 725
Определено има ужасен вкус.  Peace А по каква схема се спира този Медрол и кога?

# 726
  • София
Схемата я прави лекаря.
Амини аз го завирах възможно най- назад в устата и бързо го глътвах с вода.

# 727
  • София
Определено има ужасен вкус.  Peace А по каква схема се спира този Медрол и кога?
До към 10-11 гс. го пих.
Пиех по две таблетки на ден. Като тръгнах да ги спирам - първо намалих дозата два дни по една, после две хапчета през един ден, после две през три дни и накрая след четири дни от последния прием едно последно хапче и край.

# 728
  • София
Всеки спира по индивидуална схема.
Както и пие медрола до индивидуален период.

# 729
Дали има мами, които да разбират малко повече от инвитро и хромозомни аномалии?

# 730
Здравейте момичет в 19седмицасъм бременна и казват чес бебет всичко е нормално но имах няколко пъти кървене и казахаданаправя имунологични иследвания или имунолог да съм посетила или генетик днес имм час но видях че мйтакива иследвания с многоскапи   и ги правят при невъзможност з забременяване и се чудя за мен необходими ли с а  и акво точно ще ми правят това ме притеснява

# 731
Здравейте,
Имам изписана терапия вливка 10 мл Интралипид 20% 2-4 дена преди овулация, имунолога ми каза, че не били чак толкова важни дали са 2-4 дена преди овулация, а да е преди овулация и сега се чудя дали да търся да си записвам час за фоликулометрия или да следя с тестове за овулация (досега винаги ми е била стандартно между 14-16 ден). Вие как преценихте и кога да направихте вливката? От 2 до 12 ден ще пия Геритамин, пия и омега, а след овулация мисля да включа и витамин Е, да знаете да има противопоказания при вливки? NK-клетките ми са в норма, а са завишени % CD16-NK от всички NK, ако някой ми разясни какви са точно тези, ще съм благодарна! Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 19:29 от vili_t0

# 732
Здравейте момичет в 19седмицасъм бременна и казват чес бебет всичко е нормално но имах няколко пъти кървене и казахаданаправя имунологични иследвания или имунолог да съм посетила или генетик днес имм час но видях че мйтакива иследвания с многоскапи   и ги правят при невъзможност з забременяване и се чудя за мен необходими ли с а  и акво точно ще ми правят това ме притеснява
Да изследванията са скъпи, но и много важни. С тях може да се помогне на бебчето ако имаш някакъв проблем,с него лекарите могат да разберат за кървенето от какво е. Примерно при мен там се видя че имам предразположеност към спон.аборт,и имам изписано лекарство за предотвратяване.

# 733
Здравейте,
Имам изписана терапия вливка 10 мл Интралипид 20% 2-4 дена преди овулация, имунолога ми каза, че не били чак толкова важни дали са 2-4 дена преди овулация, а да е преди овулация и сега се чудя дали да търся да си записвам час за фоликулометрия или да следя с тестове за овулация (досега винаги ми е била стандартно между 14-16 ден). Вие как преценихте и кога да направихте вливката? От 2 до 12 ден ще пия Геритамин, пия и омега, а след овулация мисля да включа и витамин Е, да знаете да има противопоказания при вливки? NK-клетките ми са в норма, а са завишени % CD16-NK от всички NK, ако някой ми разясни какви са точно тези, ще съм благодарна! Simple Smile
На  своя глава не си изписвай витамин Е то Герикапса нали го съдържа newsm78
Според мен си запиши час за фоликометрия.
А доколкото знам % CD16-NK са NK клетките около матката.

# 734
Много се извинявам, но Медрола по какви показания се изписва?  Shocked
Майка ми го пиеше преди време заради силно обострен артрит и си спомням, че имаше проблеми с него /заради продължителната употреба/....

Общи условия

Активация на акаунт