Немски език 4

• 140 252
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 900
  • 🌊
С приятеля ми се записахме към Белл (реално аз навих него да си припомни езика😂). Избрах ги по няколко причини - първо сайта им е подреден, има си какво се учи в дадено ниво, второ учебниците им са сравнително нови и лесно могат да се намерят онлайн, трето комуникацията с тях е лесна и отговарят бързо.

За групата за напълно начинаещи онлайн бяхме около 6 човека последно (трябват 10), от А2 нагоре бяха 1-2.

# 901
Аз съм към Хармония 1, още не са ме потърсили да кажат ще се сформират ли групи и какво ще се случва... Много несериозно!

# 902
  • столицата
Те и от Кабината не ни потърсиха за курсовете, а защото трябваше  да им съдействаме катото пуснем ново заявление във връзк с новото има на дружеството.
Аз им бях звъняла да питам

# 903
Е, ако трябва да сме точни, пишеше го това за новото име на сайта на Кабината.

# 904
Мен никой не ме е търсил от Кабината за смяна на ваучера. Нямам намерение аз да им звъня.

Кога го е пишело и защо при първото прозвъняваме не казаха, че трябва да се анулира издаденият ваучер?

# 905
  • столицата
Разбира се, че не го пишеше новото име в началото. Това е ново дружество, което е  регистрирано заради  ваучерите от тази година. Първоначално имаше само Кабината. Сега вече има и още едно  от падащото меню -Кабината езикови курсове .
Непрекъснато се допълва с нови доставчици на услугата.

# 906
А докога продължава. програмата

# 907
На ваучера пише, че е 3 нива. Самият той има дълга валидност. Не съм питала кога е срокът за подаване на заявление, но може да питате АЗ az@az.government.bg.

# 908
  • Пловдив
След обаждане от Кабината, още същия ден анулирах и подадох за нов ваучер. Това беше на 22.08. Все още нямам нов ваучер. Попитах в АЗ има ли вариант да не получа нов ваучер? Отговориха, че няма да има проблем. Но аз се притеснявам.
Някой да е получил вече ваучер след анулиране на невалиден, че да каже колко се бавят?

# 909
  • 🌊
Около седмица и нещо, 2 пъти съм го правила

# 910
  • София
На мен ми заявиха, че се налага да искам смяна, защото съм от първите подали. Тоест ако по-късно е кандидатствал някой може да е избрал вече с вярно има фирмата и да не се налага тази галимация.
Аз още медитирам да се занимавам ли да го правя, да сменям ли фирмата, езика или нищо да не предприемам.
Искам да има групи от А2 поне за немски в школата, която изберс.

# 911
След обаждане от Кабината, още същия ден анулирах и подадох за нов ваучер. Това беше на 22.08. Все още нямам нов ваучер. Попитах в АЗ има ли вариант да не получа нов ваучер? Отговориха, че няма да има проблем. Но аз се притеснявам.
Някой да е получил вече ваучер след анулиране на невалиден, че да каже колко се бавят?
2 седмици някъде отне ,да ми отговорят.Одобрена отново.

# 912
Аз се чудя дали да нулирам ваучер. По грешка са го пуснали от А1, вм. от А2. Не забелязах веднага. В най-лошия случай ще изтърпя азбуката и основен преговор на всички окончания/падежи. И ще изкарвам изненадващи 6-ци Joy

# 913
  • Пловдив
На мен ми заявиха, че се налага да искам смяна, защото съм от първите подали. Тоест ако по-късно е кандидатствал някой може да е избрал вече с вярно има фирмата и да не се налага тази галимация.
Аз още медитирам да се занимавам ли да го правя, да сменям ли фирмата, езика или нищо да не предприемам.
Искам да има групи от А2 поне за немски в школата, която изберс.

Aila, аз съм подала за кабината в ниво А2.

# 914
  • столицата
Да не съберете група от Бг-мама?

Общи условия

Активация на акаунт