Немски език 4

• 140 237
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Да за кабината знам.
Нали се чудя обаче дали да не подновявам за тях, а за други.
Освен да се засечем заедно в кабината.

# 916
Някой започна ли вече курсовете с ваучера? На мен от школата, която си избрах не ми вдигат и не ми отговарят на имейлите. А уж началото на септември щяло да се почва 🤣

# 917
Аз не настоявам, чакам ги да втасат. Говорихме лятото.

# 918
Започнах самостоятелно преговора с разширение.Не върви бързо, но е устойчиво.

# 919
Здравейте, включвам се в темата с молба ако можете да препоръчате индивидуални / частни уроци по немски
Благодаря предварително!
Аз като цяло съм доволна от нашата частна учителка, но зависи и от детето дали ще си допаднат. Едната близначка сега лятото се яви на изпита за В2 в Гьоте, само модула говорене не успя за малко да го вземе. Ако искаш мога да ти дам координатите и и да си прецениш. Учителката се намира в моят квартал Младост, но може и онлайн, така бяхме по време на епидемията примерно.
Здравейте!Дали може и на мен да дадете координати на учителката ?

# 920
Аз съм се записала за друг език. От кабината не са ми се обадили дори, че трябва да си сменя ваучера.

Малинка, много ти благодаря за препоръката за курс преди няколко месеца. Много удачно решение се оказа за детето.

# 921
  • София
Аз се наканих да пусна за смяна на ваучера заявка миналата седмица и ползвах номера на ваучера  посочен от Кабината, реших че е моят, вместо да ровя да го търся. Онзи ден получих отказ за смяна на ваучера, защото посоченият не бил мой и щели да станат два, което било недопустимо. Та пак трябва да се занимавам и много им вдигнах мерника на Кабината с тези неуредици.
Ще видя като заявявам смяна, ако има друга школа, която предлага онлайн уроци за А2, В1 и В2 категорично ще посоча тях, вместо пак Кабината.

# 922
И аз мисля да почвам сама да уча леко, егати измамниците....

# 923
  • столицата
Мисля, че можеш да си смениш школата.
Аз получих и преиздадения ваучер. Дори  мисля пак да им звъня на тези  от Кабината езикови курсове. Бяха казали, че ще стартират от началото на октомври, а то дойде. Нали и договор трябва да подпишем преди това и удобни дни и часове да изберем. Само тук като гледам колко хора сме за немски плюс познати, които също са ги избрали за НЕ, и групата си е готова. Нещо ни моткат и ще взема и аз да сменя школата. Така че, препоръчвайте.

# 924
Ми аз към Хармонията се записах, и там същото като кабината. То май навсякъде е така, може и просто парите да усвояват.

# 925
  • Sofia
Ми аз към Хармонията се записах, и там същото като кабината. То май навсякъде е така, може и просто парите да усвояват.

За какво ниво сте при тях? За нива В2, С1, С2 направо са казали да се тръси друга школа, а има одобрен ваучер за тях.

# 926
Нее, за А1, А2 и Б1 съм

# 927
Значи никой скоро не се е чувал с Кабината? Мисля утре да им звънна, не съм получавала никакъв знак от тях кога ще започнем.

# 928
  • столицата
Савии, после да споделиш с нас, моля.

# 929
  • Варна
Мисля да записвам дъщеря ми за онлайн курс А 1.2 към Гьоте . Имате ли впечатления точно от този им формат?Тя е на 14 и във Варна няма младежки курс към тази школа. Изобщо се оказа много трудно в този град да открия присъствен курс,който да отговаря на това да е през седмицата и да е за младежкия и де наложи да прибегна до този вариант.

Общи условия

Активация на акаунт