Немски език 4

• 140 220
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 930
И аз да се включа в драмата с ваучерите, от вас научих за тях и се записах с ваучер към Фарос, писах им още като ми дадоха ваучера и те казаха да и седя и чакам, че те ще свържат с мен. Това се случи средата на юни и от тогава нищо. Аз и сега нямам много време де, ама поне да кажат, няма още групи, планираме да се пробваме да сформираме около януари пак е нещо.

# 931
Нашият опит с комбиниран курс там беше катастрофален. Едно висене пред компа, разпадаща се връзка, бавно темпо.
Може и да зависи от преподавателя.

# 932
  • Варна
Скоро ли беше това?

# 933
Това лято. Дъщеря ми е била и на присъствен и беше добре.

# 934
Аз чакам от Фарос, вторник звънях и казаха, че до края на тази седмица ще изпратят график за започване. Нищо повече не знам. Чакаме....

# 935
А на мен от Хармонията като говорихме ми казаха да не очаквам постоянно учител, щели да качват материали и упражнения в Мудъл май, и щяло да има учител 1-2 пъти в месеца да погледне как са нещата и да питаме, ако имаме въпроси.

# 936
  • 🌊
А на мен от Хармонията като говорихме ми казаха да не очаквам постоянно учител, щели да качват материали и упражнения в Мудъл май, и щяло да има учител 1-2 пъти в месеца да погледне как са нещата и да питаме, ако имаме въпроси.
Това ми е странно. Поне за мен, една от основните причини изобщо да участвам в програмата е, че очаквам да има преподавател, който да следи нещата най-вече с произношението. Ако ще е на самотек, то има толкова материали в интернет

# 937
  • Deutschland
При това положение от Youtube и от някое приложение ще научите по-добре езика. Мен постоянно ме питат в коя школа съм учила езика и като им кажа Youtube, Duolingo и подобни се шашкат.

# 938
Ако ми сервират това във Фарос, ще подам оплакване. Да видят как се усвояват 900 лв. в АЗ. С учител 1-2 пъти в месеца.

# 939
Много е жалко това, ама все пак при учител с група няма как да ни вземат 900лв за 3 нива, ще искат повече, така че горе долу го разбирам, ама предвид колко са неадекватни и несериозни от всичките школи където сме се записали нещо не ми се занимава вече с тоя тъп ваучер и като нищо някой ден да се запиша на нормални частни уроци и това е. В училище имах по 25 часа седмично немски, ма говедото го вълнуваха други работи!! Сега като ми е бил толкова акъла ще плащам. Толкова съм зле с немския, че ако почвам на частно, трябва задължително от А1 да почна.

# 940
Някой, който има обаждане от БЕЛЛ? Сз звъннах и ми обясниха, че групата е запълнена,но уроци ще има от октомври месец. Също така, тяхна практика било, взима от всеки 450 лв. Като гаранция, за присъствията на учащия. В края на обучението ги връщат.

# 941
  • 🌊
Някой, който има обаждане от БЕЛЛ? Сз звъннах и ми обясниха, че групата е запълнена,но уроци ще има от октомври месец. Също така, тяхна практика било, взима от всеки 450 лв. Като гаранция, за присъствията на учащия. В края на обучението ги връщат.
Аз им писах самоинициативно, има вече група и чакам.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 16:24 от Чебурашка

# 942
  • столицата
Явно всички злоупотребяват. Какви са тези 450лв.?
Изискването е да присъстваш на минимум 80% от занятията, т.е. това предполага учител, а не запис.
И ако не го спазиш, дължиш връщане на сумата от ваучера на АЗ.
Четете внимателно за какво давате тези пари и ги давайте срещу документ със записано основание.

# 943
Много е жалко това, ама все пак при учител с група няма как да ни вземат 900лв за 3 нива, ще искат повече, така че горе долу го разбирам, ама предвид колко са неадекватни и несериозни от всичките школи където сме се записали нещо не ми се занимава вече с тоя тъп ваучер и като нищо някой ден да се запиша на нормални частни уроци и това е. В училище имах по 25 часа седмично немски, ма говедото го вълнуваха други работи!! Сега като ми е бил толкова акъла ще плащам. Толкова съм зле с немския, че ако почвам на частно, трябва задължително от А1 да почна.

Така си мислиш, в детска възраст си научила много повече и то е някъде там е записано в главата ти. И аз бях така мислех, че нищо не знам, но не е така.

Препоръчвам ни всички нищо да не плащат, обадете, пишете и на имейл, защото считам, че това плащане не е редно, както и да взимат "гаранция". Съгласна съм, че сумата за 3 нива е ниска, но никой не ги е накарал на сила. Иначе карах курс не по програмата по английски и там 2 пъти седмично с преподавател и много материали за самоподготовка, бяха ползвали lingolia мисля, че се казваше, там има различни езици и на всяка граматика първото упражнения е безплатно, това не беше линк, а го бяха интегрирали така, че да го попълня и да получа отговор, видеа от ютюб, което ми се стори малко непрофесионално, особено за сумата, която платих, честно казано, да бяха положили усилия за собствена платформа, да ще коства усилия, но после само ще печелят. Но явно се чудят как.да изкарат пари, та подозирам, че явно това са "допълнителните" материали, иначе няма лошо, но ако платформата за самостоятелно е учене е направена, като тази на Гьоте институт.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 19:21 от Sephora ❤

# 944
  • 🌊
Аз влизам с питане за една приятелка, която веднага щом спомена, че иска да учи немски ѝ казах за програмата.
В момента е на трудов договор, но вероятно заради системен тормоз ще се върви към прекратяване, но не знае кога. Ако подаде сега като заето лице, дали ще е проблем? Или да пусне заявление по програмата за безработни?

Общи условия

Активация на акаунт