Велико Търново

• 112 618
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Някой запознат ли е от къде зарежда магазинът за мъжки и дамски дрехи на Габровска, мисля че Niki fashion се казва....?

# 661
Здравейте. Започвам ремонт и имам една холова секция, която искам да продам. Знаете ли къде в региона изкупуват стари мебели? Търсих, питах..никой нищо не знае. Надявам се да ми помогнете, вече нямам идея какво да правя.   newsm78
Виждам, че питате за добър майстор за лепене на плочки. Миналата година попаднах на много сполучлив , слагахме теракот на терасата и в коридора, както и плочки за гръб на кухнята. Цената беше добра, а той се оказа много коректен и съвестен. Разбрахме се за една цена за тези в кухнята, като бях му споменала, че плочките ще бъдат малки(не ги беше виждал). Той явно не очакваше да са тоочно толкова малки(10x10), защото с тях работата е много голяма играчка. Въпреки, че се занимава повече време заради размера им, въпреки кривите стени(в целия блок няма една нормална права стена), не ни взе нито лев повече, а кривината успя чудесно да заличи при лепенето на плочките.
 В коридора бяхме оставили малко място заради евентуален праг на входната врата и се разбрахме да дойде след няколко дни като сменят вратата и да дооплепи останалия участък (бяхме му платили вече всичко и малко се притесних да не си бие камшика). Дойде както се уговорихме и си довърши работата. Препоръчвам горещо с две ръце. Ако не сте си намерили подходящ майстор, пишете ми за да ви дам координати.

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 16:26 от RayaRot

# 662
На 42 стр. има питане за магазин за стари мебели и отговор.  Peace

# 663
Имаме ли магазин, в който да се продават истински БИО масла и да има разнообразие? Не говоря за ДМ, Елитис и тн. а за специализиран само за масла. Rolling Eyes

# 664
Привет!
Търся целогодишна квартира за момиче- студентка. Може и със съквартирантки.
Ако някой има предложение- на лични.
  bouquet

# 665
Момичета, искам да си направим няколко семейни снимки в студио, без декор, просто без нищо, към кое фото бихте ме насочили, препоръчали!

# 666
Момичета, искам да си направим няколко семейни снимки в студио, без декор, просто без нищо, към кое фото бихте ме насочили, препоръчали!
За снимки ползваме Венци Йорданов  Peace

Някой ползвал ли е фирма за оразмеряване, рязане и обкантване на МДФ плоскости? Към коя бихте ме насочили и можете ли да ме ориентирате за цени? В събота ходихме до "Роси" ЕООД, но беше затворено.

# 667
Някой беше питал за магазин за мебели втора употреба. Днес видях, че има точно срещу пицария Уно, на ъгъла на блока.

# 668
Да, аз знам само за този магазин, но вече е преместен в Горна Оряховица, имаше тел. номер. Мъжът каза, че може да дойде да ми вземе секцията от вкъщи, но без да ми я плаща. Ако искате да продадете мебел, не го търсете. Благодаря, че споделихте все пак.  Peace

# 669
  • велико търново
Над кафе Херцон има ново открит магазин за мебели втора употреба. Беше офис за застраховки преди. Търся сандали 34 номер за момиче някой да има излищни ?Или магазин с намаление на сандали детски?

# 670
  • Велико Търново
Здравейте мами.Тази година момиченцето  ни тръгва на училище и се чудя от къде мога да напазарувам необходимите неща за 1-ви клас.Бихте ли споделили от къде можем да си купим хубава и качествена раница?Благодаря предварително Simple Smile

# 671
Вземете раница на Gabol, има ги на Мария Габровска в една книжарница
ВИдях Лили дрогерия да отварят на центъра в новия търговски център до съда

# 672

И аз я видях днес, но имаше преградна лента отпред. Вътре е заредено, явно съвсем скоро ще отвори официално.

# 673

И аз я видях днес, но имаше преградна лента отпред. Вътре е заредено, явно съвсем скоро ще отвори официално.

На 20-ти е официалното откриване на Лили. Малко да живне тая сграда там, че седи като паметник. Дали ще има някакви други магазини, знаете ли?

# 674
Здравейте, търся някой дерматолог или УНГ да ми предложи някакви лекарства за стафилококова инфекция. Не знам какво да правя вече. Ходих до поликлиниката, не помня фамилията на доктора, но започваше с Г. Та той и още една жена са УНГ там. Попаднах на него, изписа ми Аксефф(хапчета) и фусидин(мазило). Само аксефф ми помогна временно... Фусидина не си струва за такава инфекция. Отивам отново при личната и ми изписва стафилококсимум. И това не помага. Майка ми иска да ме води при Манолова, но четох, че нищо не прави, а много пари взема... Някакви идеи за доктори, които са лекували и още лекуват стафилококова инфекция. Да подчертая, че тя е на носа ми!

Общи условия

Активация на акаунт