Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 409
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
  • Майничка
Има дървени барачки с вино, скара, сладкиши и декорации, но дядовци още не съм видяла.

# 571
Здравейте, някой може ли да ми каже от къде точно се взима кода за достъп до електронното здравно досие?

# 572
ninand, tara 2, ралица 21, благодаря ви! Утре ще проверя на въпросните места.   bouquet

# 573
Здравейте, някой може ли да ми каже от къде точно се взима кода за достъп до електронното здравно досие?
Аз го взех от здравната каса.

# 574

Благодаря! А къде се намира здравната каса? От час се опитвам да видя в сайта им адреса, но постоянно ми дава някакви грешки.

# 575
Здравейте, влизам с едно питане, тъй като съм харесала няколко модела обувки от две фирми, които се оказа, че имат магазини само в Пловдив - Ботинели и Готти. Може ли някой, който е купувал или виждал техни модели да сподели впечатления? Ще поръчвам онлайн, че живея в София, но след няколко некачествени покупки онлайн от бг-сайтове, не ми се иска да се разочаровам за пореден път.
Благодаря!

# 576
Не знам точно адреса какъв е. Ако идваш от центъра по бул. "6 септември" към жп линията се пада след кръстовището с  бул. "Васил Априлов" ако не се лъжа първата пресечка в ляво. Близо е до у-ще "Кочо Честименски" /дано не се казва сега по друг начин/. Съжалявам, че не мога да бъда по-конкретна, но го взех преди почти година.

ПП Това намерих и дано те ориентира https://www.google.bg/maps/place/%D0%A0%D0%90%D0%99%D0%9E%D0%9D% … x558c8f4fd01e0718

# 577
  • Варна, Пловдив

Благодаря! А къде се намира здравната каса? От час се опитвам да видя в сайта им адреса, но постоянно ми дава някакви грешки.
Здравната каса е на ул. Христо Чернопеев 14. Издаването на персоналния код става за 10 мин.

# 578
А къде се намира здравната каса? От час се опитвам да видя в сайта им адреса, но постоянно ми дава някакви грешки.

Това е сградата на НЗОК в Пловдив - https://www.google.bg/maps/@42.1471396,24.7297071,3a,57.3y,54.37 … FU7uUNg!2e0?hl=bg

# 579
  • Пловдив
Здравейте, влизам с едно питане, тъй като съм харесала няколко модела обувки от две фирми, които се оказа, че имат магазини само в Пловдив - Ботинели и Готти. Може ли някой, който е купувал или виждал техни модели да сподели впечатления? Ще поръчвам онлайн, че живея в София, но след няколко некачествени покупки онлайн от бг-сайтове, не ми се иска да се разочаровам за пореден път.
Благодаря!

Аз имам обувки на Готти. Определено ми харесват като модели, здрави са (за зимните нямам все още поглед). Но все пак трябва да се мери, защото аз бях харесала няколко модела от сайта им, а на място се оказа, че просто не са ми удобни.

# 580
И аз мисля че трябва да се мерят и да се видят на място обувките

# 581
Знаете ли някоя аптека или дрогерия, в която да продават чайовете на Мария Требен?

# 582
Лилия Златна,благодаря.Запънала се като магаре на мост за Алис и иска само нея.Щом е пълно в Хиполенд с тях сигурно ще я има.

# 583
Момичета, трябва ми билкова аптека, където изпълняват рецепти на място, т.е. по рецепта да ми направят "лекарството". Търсих в Гугъл, но за Пловдив ми излиза единствено една билкова аптека в Тракия...

# 584
  • Пловдив
Café del Mar,
мазила съм правила в аптеката от другата страна на Лайпциг. Язова срещу Верди до Радиото и Телевизията също бърка.

Общи условия

Активация на акаунт