Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 473
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Мире, мерси!  Hug
А по принцип, веднага, на място ли става?

# 586
  • Пловдив
Момичета, трябва ми билкова аптека, където изпълняват рецепти на място, т.е. по рецепта да ми направят "лекарството". Търсих в Гугъл, но за Пловдив ми излиза единствено една билкова аптека в Тракия...
Е как? Билката след тунела т.е. на спирката от северната му страна.

# 587
  • Пловдив
Мире, мерси!  Hug
А по принцип, веднага, на място ли става?
Понякога да, друг път след часове, май според зависи.

Правила съм лосиони и маски за лице.

# 588
Момичета, трябва ми билкова аптека, където изпълняват рецепти на място, т.е. по рецепта да ми направят "лекарството". Търсих в Гугъл, но за Пловдив ми излиза единствено една билкова аптека в Тракия...
Е как? Билката след тунела т.е. на спирката от северната му страна.

Аптеката е 36.6 и имат почти всичко

# 589
Бенджи - имам смътен спомент, че точно за онази аптека се е говорело тук, че е билкова, обаче после я смениха май...И съм я отписала като вариант. Всъщност, щом аптеката е 36.6 - значи ли, че във всички такива аптеки правят билковите смеси или само в онзи клон?

# 590
  • Пловдив
Уф, не знам...вие ме накарахте да се замисля... newsm78
Вярно, че скоро не съм ходила, но преди година, мисля, ми се наложи - пак беше променена, не знам дали точно 36.6, и въпреки това си правеха билкови смеси и т.н.

# 591
Няма нищо, аз утре ще мина да питам в тази, която ми е близо, ако пък не се занимават с това, ще отида до онази до Верди.
Благодаря на всички Hug

# 592
Благодаря на всички за отговорите! Simple Smile

# 593
  • Пловдив
Да има тук клиенти на козм.салон Съни в Кичука Rolling Eyes Къде е точно и по-скоро мнения събирам Peace

# 594
  • Пловдив
Да ме насочите къде в Пловдив мога да подуша от тези парфюми?

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 09:50 от Балли

# 595
  • Пловдив
То до билковата аптека е тази аптека 36,6 мисля, но и аз не съм сигурна на 100 %

# 596
Сигурна съм, че билковата аптека е 36.6. Преди две седмици пазарувах от там и жената преди мен купуваше билки по рецепта - цял ферман й изпълниха. И не, в другите аптеки 36.6 няма толкова билки, колкото там. Само основните неща, които се търсят най-много. По принцип, от край време в тази аптека има билки.

# 597
В Метро до Джъмбо продават ли детски играчки или само в това в Тракия?

# 598
  • Пловдив
В Метро до Джъмбо продават ли детски играчки или само в това в Тракия?

асортиментът е еднакъв

# 599
Елфита, много благодаря, на голям зор съм  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт