Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 619
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте  bouquet, търся магазин, склад или нещо като борса с материали за художници- трябват ми акрилни бои и подрамка за рисуване. Като че ли съм виждала някъде, но сега не мога да се сетя.

# 121
в jysk съм виждала платна и бои

# 122
Здравейте  bouquet, търся магазин, склад или нещо като борса с материали за художници- трябват ми акрилни бои и подрамка за рисуване. Като че ли съм виждала някъде, но сега не мога да се сетя.

Има едно магазинче срещу (май беше) дома на техниката или още Лъки Синема, в пресечката: https://www.google.bg/maps/@42.1428922,24.7451094,3a,75y,231.5h,69.81t/data=!3m4!1e1!3m2!1saIqig2dwQWQ8F4bmi5-eDw!2e0?hl=bg

# 123
  • Пловдив
В Купчийницата срещу Света Петка (до М.Луиза) съм виждала художествени материали.

# 124
  • тук-там
Нещо не се оправих с търсачката, знам, че е писано доста...
Търся плуване за дете със сколиоза - т.е с читав треньор.
Актуални цени за ВСИ или Тримонциум?
Младост ни е много далеч.

# 125
Момичета, кога е лудия петък в Хиполенд този месец?

# 126
  • Пловдив
Na 21-vi  Peace

# 127
Еднократна тренировка с личен треньор - 13лв.
Карта за 8 посещения, с треньор - 80лв.

Само това помня Embarassed

# 128
  • тук-там
Благодаря! Щерка ми "сподели" тези цени, но БЕЗ треньор и аз ахнах, за треньор още по 8 лв на час... ooooh! Явно нещо не е разбрала - ще трябва да  проверя и аз! Peace

# 129
  • Пловдив
Благодаря! Щерка ми "сподели" тези цени, но БЕЗ треньор и аз ахнах, за треньор още по 8 лв на час... ooooh! Явно нещо не е разбрала - ще трябва да  проверя и аз! Peace

За ВСИ цените са както е написано горе,а не както щерка ти е казала.Объркало се е детето
За Тримона е същото-10 лв с треньор и карта.Но там картите бяха за 12 посещение в месеца и спазва срокът на картата строго.

# 130
Ако се чудиш между двете места - избери ВСИ. Всички дечица около моето ходят там на плуване, едните са при мъж треньор, другите - при жена. И чувам само хубави отзиви. Докато за Тримонциум чух 3 негативни мнения, които ме отблъснаха сериозно. Особено ако говорим за дете, което тепърва започва да плува и има нужда от по-специално внимание.

# 131
  • тук-там
Café del Mar , ♥Elfita♥    bouquet
Девойката плува като делфин.. Laughing Не е начинаеща, но предвид заболяването не знам кое натоварване е полезно и кое не. В Тримона ходеше като по-малка за удоволствие. Маааалко студено ми се струваше, а и съблекалните нещо... - нямаше достатъчно място за сешоари.
Определено ще се насочим към ВСИ.  Peace

# 132

Какво е луд петък?

# 133
  • тук-там

Какво е луд петък?

Черен петък, демек - намаления. Peace

# 134

Какво е луд петък?

Черен петък, демек - намаления. Peace
Мерси. Ама и аз съм една, изобщо не направих връзката Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт