Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 572
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
tara 2,  ♥Elfita♥  ако ще ходите в Марбея /не на обедно меню/, моля пишете тук или на лично за цените/  Praynig   bouquet

За съжаление не.Дано някой друг да ти даде отзиви от първа ръка

# 271
  • ПЛОВДИВ
Платихме такса за нова шофьорска книжка на ММ. Старата я откраднаха, в последствие я намериха и върнаха.
В пощата ми казаха, че в Пловдив някъде до халите има клон, в който трябва да идем и да дадем квитанцията за платена такса, а те ще ни върнат сумата. Някой сблъсквал ли се е с такъв случай и къде точно в Пловдив трябва да идем? Знам,че най-добре да се обадя в пощата за инфо, но ако някой може да съдейства ще съм много благодарна.  Peace
Преди време когато вадих ЛК на майка ми бях внесла повече пари и от РПУ-то ни пратиха във Финансовия отдел на МВР Пловдив, но по-добре питайте в близкото РПУ където издават лични документи.

# 272
Момичета, къде мога да намеря елек с косъм за три годишно момиченце?

# 273
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря елек с косъм за три годишно момиченце?

Ейч Ем,Юнона Кидс-виж на сайта им елеците с косъм
На голямата е от Зара,но в Пловдив няма.На малката е от Ейч Ем

# 274
  • Пловдив
Аз съм ходила лятото в Марбеля. Цените са сравними с цените на Хепи. Малко по-евтино от Хемингуей. Не е точно традиционното меню на повечето ресторанти. Има специалитети, салати, предястия. На мен ми допада. Вън обаче ми е по-добре като обстановка. Вътре са опитали да наподобят Мемори. Не, че е лошо, но аз като празнуваща обикновено с деца, ще стана разногледа да ги пазя.  Mr. Green

# 275
  • Пловдив
========
Говорите за едно и също място, едната за обедно меню, другата за меню на свободна консумация. И аз съм много доволна от ресторанта, а съм доста капризна от към готвене и предлагане. Вероятно обедното меню е некачествено, но във всички заведения е така. Вечер сме ходили и аз не мога да кажа, че е евтино, но пък е вкусно, добре поднесено и си заслужава.

Обикновено ходя за обяд, но не си поръчвам от обедното, а от стандартното меню. И определено не съм доволна продуктите, от които се приготвя храната. Съмнявам се да пазаруват едни продукти за обедно меню, други за обяд, ама не по меню и трети за вечер........
Допреди няколко (3-4) месеца и аз бих препоръчала този ресторант.

# 276
Момичета, къде в район Южен могат да ми сменят дръжката на дамска чанта?

# 277
========
Говорите за едно и също място, едната за обедно меню, другата за меню на свободна консумация. И аз съм много доволна от ресторанта, а съм доста капризна от към готвене и предлагане. Вероятно обедното меню е некачествено, но във всички заведения е така. Вечер сме ходили и аз не мога да кажа, че е евтино, но пък е вкусно, добре поднесено и си заслужава.

Обикновено ходя за обяд, но не си поръчвам от обедното, а от стандартното меню. И определено не съм доволна продуктите, от които се приготвя храната. Съмнявам се да пазаруват едни продукти за обедно меню, други за обяд, ама не по меню и трети за вечер........
Допреди няколко (3-4) месеца и аз бих препоръчала този ресторант.

Явно нещо са променили, моето мнение за от преди 3-4 месеца. Peace

Обедното меню не е на ниво, защото готвят 2-3 ястия, които ако не продадат в понеделник, ги преработват и ги предлагат и във вторник и във сряда. Wink Примерно понеделник има пиле с ориз, вторник пиле с картофи. Пече се една тава пиле, гарнитурите отделно. Ако остане от гарнитурата и тя се преработва. Така издокарват обедно меню да е евтино Peace Не казвам, че навсякъде е така, но принципно така се практикува. Ако си поръчаш нещо на свободна консумация, се приготвя на момента за теб, за това разликата е голяма, продуктите и да са едни и същи.

# 278
  • Пловдив
От темата за намаленията:

https://www.facebook.com/comsed.net/app_809262935768258

За Комсет. Като се регистрираш и получаваш талон за 30% отстъпка. То при техните цени, така ще го докарат на цени на онлайн магазините, но поне ще го видиш и ще го купиш на момента.

# 279
И аз да попитам, идея за ресторант за фирмено Коледно тържество, с добра храна и обстановка, с музика за танци в по-късните часове, без чалга.

# 280
razel, златна си  bouquet! Благодаря за споделеното!
Вече и в Хиполенд заредиха доста Лего, но в Комсед изборът определено е по-голям.
Със сайтове не ми се рискува. Аз съм пълен кърък и винаги ми изпращат нещо грешно.

# 281
Момичета, къде да да занеса медицински епикризи за превод на английски?

# 282
  • Пловдив
Момичета,къде има нови уреди с транспортни дефекти или читави втора ръка?Конкретно  ми трябва комб. пералня и сушилня.Гледахме такива в Тракия,комплекс Елит.Харесах,ама искам да видя и другаде цените... Peace

# 283
На бул . " Марица", точно след ВХВП.

# 284
Мистик, аз съм препоръчвала неведнъж тези http://bialatehnikavtoraupotreba.com/

Общи условия

Активация на акаунт