Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 565
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Мистик, аз съм препоръчвала неведнъж тези http://bialatehnikavtoraupotreba.com/
Нали тези са до ВХВП?

ПП: аз лятото ходих два -три пъти до тях през няколко дни - нищо читаво не излезе. Накрая купихме ново.
Но може би съм нямала късмет...Wink

# 286
Момичета, къде мога да намеря елек с косъм за три годишно момиченце?

Ейч Ем,Юнона Кидс-виж на сайта им елеците с косъм
На голямата е от Зара,но в Пловдив няма.На малката е от Ейч Ем

Елфита, Благодаря.
А да попитам, от къде мога да купя парти артикули с "Принцеса София" - хартиени чашки, еднократни покривки, салфетки ?

# 287
mystic woman, къде точно се намира този комплекс "Елит"? И мен ме интересува кои са магазините, които предлагат уреди с транспортни дефекти, тъй като ми предстои същата покупка. Ти на какво си се спряла?

# 288
  • Пловдив
За уреди може да видите  и в:

http://www.relaxbg.org/контакти
Намират се  до  автомивката   близо до  път Асеновградският  надлез.

# 289
  • ПЛОВДИВ
Момичета, къде да да занеса медицински епикризи за превод на английски?
Вече от една година сме клиенти на преводи Светове и са на лесно място на кръстовището на СОУ "Пайсии Хилендарски".  Peace За превод на епекризи взимат по 16лв. на страница.

# 290
  • Пловдив
mystic woman, къде точно се намира този комплекс "Елит"? И мен ме интересува кои са магазините, които предлагат уреди с транспортни дефекти, тъй като ми предстои същата покупка. Ти на какво си се спряла?
Това са новите блокчета точно до Лидл в Тракия,кафеви и много красиви,на булеварда.Магазина е под блокя и има много хубави уреди,предимно Горение.Аз такава харесах за 950лв./стандартна цена 1450лв/. Имаше черна и бяла.Спрях се на черната,ама ми се свиди да дам толкова пари и да има свито по нея.Не е голямо,но се вижда на уреда.
Хладилник също един мнооого хубав,само дето нямам нужда  Crazy Grinning

# 291
Здравейте, може ли да ми дадете координати на алпинист, който би се ангажирал да извърши ремонт на некадърната работа на свои "колеги". Имаме външна и вътрешна изолация и сменена дограма на терасата, която беше след ремонт, а сега е в окаяно състояние, защото когато вали дъжд и терасата ми тече отвсякъде. Отделно в спалнята ми явно "разбирачите не са запълнили фъгата както трябва и отново ми тече. И за капак нямаме координати на тази фирма-фантом( апартамента го купихме скоро и старите собственици не са сметнали за нужно да вземат координати. ooooh!) Свързахме се с няколко алпиниста, които не искат да се захванат, че било дреболия, друг иска безбожно много пари, а един ни въртя цял месец. Всички мрънкат, че няма работа и пари, а не искат за 2 часа да изкарат 100-тина лева. Моля за помощ, идва зима, с малко детенце сме, терасата ми ще падне, всичко ще ми изгние вън, а в спалнята тръгна мухъл от влагата, а и за нас и за детето най-вече не е добре Praynig

# 292
Момичета, къде да да занеса медицински епикризи за превод на английски?
Вече от една година сме клиенти на преводи Светове и са на лесно място на кръстовището на СОУ "Пайсии Хилендарски".  Peace За превод на епекризи взимат по 16лв. на страница.
Много благодаря.

# 293
Момичета, откъде бих могла да си взема сладки картофи? Редовно проверявам Била и Лидл, а Кауфланд и Карфур скоро не съм, но досега не съм срещала и там.   Rolling Eyes

# 294
  • Пловдив
Някой знае ли от къде мога да си купя ръкавици като тези, от боите за коса? Трябват ми не 1-2 чифта,а много повече.

# 295
  • Пловдив
Кристиан оф Рома (уф така ли се пише) На Железарска. там има такива ръкавици.

# 296
Някой знае ли от къде мога да си купя ръкавици като тези, от боите за коса? Трябват ми не 1-2 чифта,а много повече.

Аз съм купувала от кварталната аптека по великден, за боядисването на яйцата с желатинова боя. По спомен струваха 2 лева и нещо за 100 броя. Иначе в санитарните магазини също трябва да има.

# 297
  • Пловдив
Момичета, знаете ли дали тази година ще има черен петък в Хиполенд?

Извинявам се, ако въпросът ми не е за тази тема  Rolling Eyes

# 298
Момичета, знаете ли дали тази година ще има черен петък в Хиполенд?

Извинявам се, ако въпросът ми не е за тази тема  Rolling Eyes

Този петък.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт