Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 438
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
Моля за жокер откъде да намеря евтини (0,50 до 1 лев за бройка) книжки за оцветяване. Трябват ми около 30 бр.
От "левчето" в Кичука съм купувала по 0.50 ст  Peace
На редицата след автогарата което е  Simple Smile

# 691
  • Пловдив
Джей, там вече проверих, няма за съжаление.
ЛЪВИЦA, благодаря и на теб.
Моля, ако някой ходи до Джъмбо днес-утре да провери и да пише за цени   bouquet

# 692
jul в кауфланд има най-обикновенни-0,69лв,Взимала съм от Хеликон на главната по 1лв,с приказка вътре,на Джъмбо има и по 0,79лв едни,които са с букви и цифри,но зависи за колко големи деца ти трябват!

# 693
  • Пловдив
За 6-годишни, супер сте, ще проверя в Кауфланд първо, че ми е по-удобно.
Дано има 30+бройки. 
 bouquet

# 694
  • Пловдив

А някой може  ли точно да ми обясни магазин Комсед къде се намира?

Точно до Билла на бул.6-ти септември,в една сграда са,с общ вход дори.Срещу тях е Макдоналдс.

Много ти благодаря! Той бил на лесно място   bouquet

# 695
  • Plovdiv
Моля за жокер откъде да намеря евтини (0,50 до 1 лев за бройка) книжки за оцветяване. Трябват ми около 30 бр.
АКВАРЕЛ е фирмата,това е адресът-Централен офис:

Пловдив, бул. Цариградско шосе 32 Б

тел:   ++359 32 63 36 07
    ++359 32 62 93 19
тел/факс:   ++359 32 63 36 08
e-mail:   office@akvarel-bg.com
    order@akvarel-bg.com
имат книжки за оцветяване на тези цени.  Wink

# 696
  • Пловдив
Супер, мерси   bouquet

# 697
Мили мами къде се намират 2 магазина в Кичука в които си оставяш неща за продажба и след това ти прозвъняват да отидеш да ти ги платят ,разбрах ,че все още са действуващи,но незнам телефони нито адрес!

# 698
маринела2014 за Кичука незнам,но в Тракия също има такъв магазин,под 45бл!

# 699
Аз живея в Кичука но за такива магазини не съм чувала  Rolling Eyes

# 700
  • Пловдив
Здравейте, знам, че въпросът ми не е много за тук , но съм в задънена улица. Дъщеря ми е на 3,8г. Опитват се да и поставят диагноза вирус-индуцирана астма, тъй като прави често спазми. Не желая да я лекувам по познатия и препоръчван от докторите начин - сингюлер, флексотид и т.н. Моля ви , дайте ми препоръки, може и на лични, за читав хомеопат или натуропат за Пловдив, кой би могъл да ни отърве от тежката артилерия Praynig Благодаря  bouquet

# 701
  • Пловдив
Здравейте, знам, че въпросът ми не е много за тук , но съм в задънена улица. Дъщеря ми е на 3,8г. Опитват се да и поставят диагноза вирус-индуцирана астма, тъй като прави често спазми. Не желая да я лекувам по познатия и препоръчван от докторите начин - сингюлер, флексотид и т.н. Моля ви , дайте ми препоръки, може и на лични, за читав хомеопат или натуропат за Пловдив, кой би могъл да ни отърве от тежката артилерия Praynig Благодаря  bouquet

Чудесно е ,че мислиш алтернативи и искаш да отървеш детето от лекарствата.Не ходете при Юрукова.Не мога да препоръчам читав,класически хомеопат обаче.Но мамите тук могат да пишат.Питала ли си и в хомеопатичната тема

# 702
  • Пловдив
zakobako,
Имам пряк опит с двама класически хомеопати.
Ще ти пиша по-късно на лични.

# 703
  • Пловдив
Здравейте, знам, че въпросът ми не е много за тук , но съм в задънена улица. Дъщеря ми е на 3,8г. Опитват се да и поставят диагноза вирус-индуцирана астма, тъй като прави често спазми. Не желая да я лекувам по познатия и препоръчван от докторите начин - сингюлер, флексотид и т.н. Моля ви , дайте ми препоръки, може и на лични, за читав хомеопат или натуропат за Пловдив, кой би могъл да ни отърве от тежката артилерия Praynig Благодаря  bouquet

Чудесно е ,че мислиш алтернативи и искаш да отървеш детето от лекарствата.Не ходете при Юрукова.Не мога да препоръчам читав,класически хомеопат обаче.Но мамите тук могат да пишат.Питала ли си и в хомеопатичната тема

Аз пък с две ръце препоръчвам д-р Юрукова. Heart Eyes Единствено тя откри какъв е проблемът  и даде правилното лечение.  Peace

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 12:06 от Перах

# 704
Да се включа и аз - от къде мога да купя хубав, здрав мъжки чадър? Искам го за подарък, така че може и да е скъп.

Общи условия

Активация на акаунт