Отговори
# 105
Hug
Са мучим оти ме занимаваш с прегръдки Joy  знаеш че те ловкам и с прегръдки и без прегръдки

# 106
Въх, Халилудко какъв е гнусен... Sick
внимаай къ гуориш за сладуръ Халил  Naughty

# 107
  • У Диспансера ...♥♥♥
Малкия и той иска си взима Леново, един червен ама ти направо ме отказа сега  Thinking
Сегашния му никога не е давал такива отклонения, да не иска да хваща нета за пръв път чувам такова нещо  newsm78
В сравнение с други на приятели дето ходиха вече по 2 пъти на ремонт моя си е китка Joy носих го на доктор днес и той каза че явно има някаква платка вътре дето се е шашардисала от нещо Joy и затова понеже е в гаранция не го дадох днес Joy

Значи вече твърдо ме отказа, а инак имаше много добри параметри  Peace

# 108
Малкия и той иска си взима Леново, един червен ама ти направо ме отказа сега  Thinking
Сегашния му никога не е давал такива отклонения, да не иска да хваща нета за пръв път чувам такова нещо  newsm78
В сравнение с други на приятели дето ходиха вече по 2 пъти на ремонт моя си е китка Joy носих го на доктор днес и той каза че явно има някаква платка вътре дето се е шашардисала от нещо Joy и затова понеже е в гаранция не го дадох днес Joy

Значи вече твърдо ме отказа, а инак имаше много добри параметри  Peace
Хахах вие си знаете
Той и моя е там с някакви процесори 4-5 знам ли кви бяха  и с 16гб вградена памер и 1гб рам плюс некви други екстри дет не разбирам и за игри бил супер  newsm78 ма на ей как се изложи кат кифладжия Joy

# 109
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Въх, Халилудко какъв е гнусен... Sick
внимаай къ гуориш за сладуръ Халил  Naughty
Ан тъй... Naughty Илдето иска и набием канчИтУ Mr. Green

# 110
  • У дома :)
Хилоууу на целия диспансер  Hug Hug Hug Hug
Ида да си проверя мазата, че вече влизам във форма и мога да почвам да гъкам Joy Joy Joy
Дидокккккккк къде сииииииии???????
Радвам се че диспансера си е все така пълен, ами то луди винаги ще има Grinning
Прегръщам ви и ви целувам всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А бе някви Съдби гледате, тва най-вероятно са Съдбите на кръстопът  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И гледам също ,че Сера си е все същата противарка Sick
Зизулия Hug Heart Eyes теб специално тъ констатирам и установявам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 111
Хилоууу на целия диспансер  Hug Hug Hug Hug
Ида да си проверя мазата, че вече влизам във форма и мога да почвам да гъкам Joy Joy Joy
Дидокккккккк къде сииииииии???????
Радвам се че диспансера си е все така пълен, ами то луди винаги ще има Grinning
Прегръщам ви и ви целувам всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А бе някви Съдби гледате, тва най-вероятно са Съдбите на кръстопът  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И гледам също ,че Сера си е все същата противарка Sick
Зизулия Hug Heart Eyes теб специално тъ констатирам и установявам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Еееееееееее, разгеле Елитулия на хоризонтя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ха добре дошла да си пазиш мазата и кай кво прай Зоро Laughing Laughing Laughing

# 112
Знаех си , че си тукааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ами Зоро е добре, спи,яде, расте, плаче по малко и така.........

Ама как позна че ще е момче, евала дет се вика, признавам те  smile3501 smile3501 smile3501

# 113
Знаех си , че си тукааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ами Зоро е добре, спи,яде, расте, плаче по малко и така.........

Ама как позна че ще е момче, евала дет се вика, признавам те  smile3501 smile3501 smile3501
Ам чИ кЪ...топката на систъра репи да рупа... hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз даже бях убедена Party Party Party Party
Да ти е жив и здрав и само радост да ви носи Hug Hug Hug Hug Да го намачкаш от мене Grinning

# 114
ние тука всичко познаваме  Naughty

# 115
Благодаря, Зиз Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Няма спор Peace

# 116
Айде лягам, че след малко трябва пак да ставам  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Лека нощ ,момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

# 117
Ти па къде се турна в познавачите... Mr. Green сал аз познах Laughing

# 118
Добро утро  Hug
Днес не ми се пише,че ми се спи  Laughing
Айде,хубав ви ден  Hug

# 119
Добро утро. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт