Отговори
# 135
  • Варненска клюкарка

Каква е мощтна тука Илкнур, даже Хазалчето дето беше качила към 10тина кила е по слабичка от нея....

А тук Илкнур е направо конкуренция на майката на Хазал с която са застанали една до друга!
Май Енгиновица е правила компания на Ча и Хазал докато са си похапвали Crazy

сега Илкнур се е стопила....

А Ча се е люснал с легена на техния балкон Wink

# 136
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мичкееееееее Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Ся да те светнем, кат ти изпише такъв проблем, връщаш страницата назад, рефрешваш я няколко пъти, прави 2-3 опита да извършиш действието което ти е създало проблема и тя те пуска... Peace

# 137
Ся да те светнем, кат ти изпише такъв проблем, връщаш страницата назад, рефрешваш я няколко пъти, прави 2-3 опита да извършиш действието което ти е създало проблема и тя те пуска... Peace

Зизунки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Тенкю Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А, аз излизах от мамата, влизах, и като стигне момента да побликувам, не ми позволява Sick Много се изнервих Crossing Arms

# 138
РенУ, намерих си новия ашкъм от твойте парцали в Милост и мислим да го почвам... Mr. Green Party Party Party Party
Вайййй, нивгъш не съм си правила парцалти от турски сериал, ама с тоя не знам как да устискам Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy аз го опатках набърже с мишоко Mr. Green

Биби Hug Laughing Вере HugМиме Hug и аз имах тея проблеми вчера и ония ден Mr. Green

# 139
РенУ, намерих си новия ашкъм от твойте парцали в Милост и мислим да го почвам... Mr. Green Party Party Party Party
Вайййй, нивгъш не съм си правила парцалти от турски сериал, ама с тоя не знам как да устискам Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy аз го опатках набърже с мишоко Mr. Green

Биби Hug Laughing Вере HugМиме Hug и аз имах тея проблеми вчера и ония ден Mr. Green
Ренку Hug Heart Eyes

# 140
малеее ко сте откачили по този новия бе  Joy Joy Joy чак и Мама  Joy Joy на мен само като актьор ми харесва  Peace не се стърпях и изгледах такива правени клипчета....ми то все едно гледам турския Стъклен дом  Joy Joy Joy двойката си прилича леко с нашата  Joy Joy Joy

# 141
малеее ко сте откачили по този новия бе  Joy Joy Joy чак и Мама  Joy Joy на мен само като актьор ми харесва  Peace не се стърпях и изгледах такива правени клипчета....ми то все едно гледам турския Стъклен дом  Joy Joy Joy двойката си прилича леко с нашата  Joy Joy Joy
Hug Hug Hug
Сус ма... Mr. Green мама ти се опитва да мине от циганска баклавичка на турска Mr. Green
Демек ориджинъл маркалар импорт-експорт Laughing

Трее се откъснем малко от Булчето, че нещата стават сериозни hahaha hahaha hahaha hahaha

# 142

Зизунки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Тенкю Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А, аз излизах от мамата, влизах, и като стигне момента да побликувам, не ми позволява Sick Много се изнервих Crossing Arms
и аз бях тъй,ама по навик винаги връщам страницата и пак пробвам и ми стана  Naughty

# 143
Hug Hug Hug
Сус ма... Mr. Green мама ти се опитва да мине от циганска баклавичка на турска Mr. Green

Трее се откъснем малко от Булчето, че нещата стават сериозни hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy
ми то откъде и да го погледнеш все си е така попрегорела баклавата  Joy Joy нема разлика  Joy

Бат Серго да не ти е взел окончателно ума  Joy Joy Joy

# 144
Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy

# 145
  • Варненска клюкарка

Heart Eyes

# 146
Бат Серго щерко...се опитва да земе приза, ама Клаусиньо още го държи. Laughing
Ама ако продължавам да се дзверим у бат Серго, той неминуемо в някакъв етап ще го измести Mr. Green
Мой да съм луда за връзване, ма ме кефи Серго бе...ко да напрайм... hahaha hahaha hahaha

Сега ще пробам с тоя новия ашкъм да видим ко ше станИ, тъкмо Серго ся е в болнични Crossing Arms

# 147
  • София
Ехоо,здравейте,добър ден Heart Eyes
Вани, Hug,Гале, Hug,Бел, Hug,Рени, Hug,Лелче, Hug,Зиз, Hug,Биби, Hug,Мимчо, Hug,Верче, Hug
Лелееее,много се радвам,че Елитулия се е появила Party Party Party Hug Hug Hug.Айде пиши по-често,че ни липсваш Grinning.
Въобще не мога да ви схвана разговорите Mr. Green.

# 148
Бат Серго щерко...се опитва да земе приза, ама Клаусиньо още го държи. Laughing
Ама ако продължавам да се дзверим у бат Серго, той неминуемо в някакъв етап ще го измести Mr. Green
Мой да съм луда за връзване, ма ме кефи Серго бе...ко да напрайм... hahaha hahaha hahaha

Сега ще пробам с тоя новия ашкъм да видим ко ше станИ, тъкмо Серго ся е в болнични Crossing Arms

въъ Клаусиньо направо го забравих  ooooh! още не съм почвала ориджинълите  Joy

виж са..аз си се майтапим със Серго само..кат си го Аресваш аресвай си го  Mr. Green точно пък аз нищо не мога да кажа,че и аз съм в същото положение с Джон  Mr. Green може да не е Мистър Свят ама па е бил подгласник на Менхънт  Joy Joy и си ми харесва от край време както казах има няма 6 години вече тъй че съм по зле от тебе  Joy Joy Joy

# 149
Мама ши меши баклавите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт