Отговори
# 570
  • Още у мъглата ...
Хилоууууу, добър ви следобед, шашавки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Уф, начиии, толкова ми е накъдрено времето Whistling От 5 дена съм запромивала една снимка, та чак днес я довърших Whistling Леко поостаряла вече, ама да си ви я метна пък  Party Party Party

# 571
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбак, много е харна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 572
  • Варненска клюкарка
Бел,  Hug Heart Eyes приликата е поразителна  Shocked

Ама да кажа, че на мен тук, например, ми харесва:  Peace

Скрит текст:

Аз също харесвам фотосесиите и, но скорощните не, от последната година ми допадат само 2!
 Харесва ми и пеенето и, но само да не е някое маане, даже съм пускала клип с една нейна песен от лалето, която много харесвам точно в нейно изпълнение, гласът и има модерно звучене!
Но категорично за актриса не става, аман от овчи погледи и мрънкане, разваля дори и най обикновени сцени, да не говорим ако трябва да изкара някоя дълбока емция ooooh! Докато я гледам и слушам се усещам как и аз почвам да правя триъгълници с вежди hahaha

Всички казват че в лалето много и се получавало, но тя там беше злостъра в историята, тропаше с крак и ги отвяваше с поглед, а точно такъв стил и отива- като бяла и добра изглежда като изнасилена коза Sick

# 573
# 574
Хилоууууу, добър ви следобед, шашавки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Уф, начиии, толкова ми е накъдрено времето Whistling От 5 дена съм запромивала една снимка, та чак днес я довърших Whistling Леко поостаряла вече, ама да си ви я метна пък  Party Party Party

Габи  Hug Heart Eyes   хубава е станала  Heart Eyes на Ча му бушуват хормонити   май  не е мачкал никоя     Mr. Green

# 575
  • Още у мъглата ...

Ирка  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ренка  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Мерсии Grinning

Ренка, ама така се ядосах на това за щерка ти spoko hug spoko hug #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ега ти тъпите буквоядци на закони и наредби #Cussing out #Cussing out Отделно и какви са ни наредбите, ма това друга тема Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 576
  • Още у мъглата ...

Габи  Hug Heart Eyes   хубава е станала  Heart Eyes на Ча му бушуват хормонити   май  не е мачкал никоя     Mr. Green

Феми  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерси Grinning
Ми кат гледам мачка ръката на Хазал Laughing Joy

# 577
  • Още у мъглата ...
Феми  Hug за мама  spoko hug spoko, радвам се, че е отминало и вече никога да не се връща Hug Heart Eyes

# 578
# 579
Феми  Hug за мама  spoko hug spoko, радвам се, че е отминало и вече никога да не се връща Hug Heart Eyes
Габи , Благодаря ти  ,    не  и беше леко  но  отмина   

# 580
Бел,  съгласна съм с написаното от теб.  Peace

Габи,  Hug Heart Eyes колажа ти се е получил много добре!   bouquet

Явно е имало някакви проблеми из темата, ама не съм видяла нищо.  Blush Радвам се, че нещата са отминали.  Peace

# 581
  • Още у мъглата ...
Бел,  съгласна съм с написаното от теб.  Peace

Габи,  Hug Heart Eyes колажа ти се е получил много добре!   bouquet

Явно е имало някакви проблеми из темата, ама не съм видяла нищо.  Blush Радвам се, че нещата са отминали.  Peace

Киарче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерсии Grinning

# 582
 Наде  Hug

# 583
# 584

Общи условия

Активация на акаунт