Отговори
# 600
Директорът на корпоративната политика на Telenor България Ясен Гуев коментира пред "Дарик" защо от компанията са избрали като свое лице в България именно Григор Димитров.

Както е известно на 4 ноември името на GLOBUL официално беше сменено на Telenor.

"Григор Димитров вече е лице на Telenor България. Ние много мислихме кой се свързва с ценностите ни като компания и кой е този, който е млад, успешен, тръгнал е от България и е станал световна звезда. Пред, когото има невероятно бъдеще. И стигнахме до извода, че това е Григор Димитров," заяви Гуев.

"Още повече неговият имидж е управляван от хора с невероятен авторитет. Може би знаете, може би не, но той работи с агенцията Team8, която управлява правата на Федерер и Дел Потро

# 601
"Когато снощи показахме рекламата, която е на нашата сграда пред служителите ни към четири следобед, избухнаха ръкопляскания, които продължиха пет минути. За мен това, което прави Григор Димитров е вдъхновящо и показва, че може да тръгнеш отвсякъде в България. Да си роден в Хасково, да се хванеш да работиш здраво.

"Аз честно казано му желая да стане номер 1, но постигнатото от него вече е равносилно на номер 1. Топ 10 - дали си първи, втори, пети или десети - тези хора са невероятни. Разликата е толкова малка. Фактът, че той е стигнал дотам е невероятен," коментира още той.

# 602
Кво ме занимаш с тоя тенис ма Mr. Green

# 603
Иванчо се прибира от училище. Баща му казал:
- Иванчо, иди в стаята на сестра си и ми донеси чехлите. Той влиза в стаята и какво да види - две красиви приятелки... Иванчо им вика:
- Тате каза да ви мина и двете! Сестра му потресена възкликнала:
- Иванчо как може да говориш така на приятелките ми?! А той:
- Искаш ли да питаме тате?
Тя се съгласила... Иванчо отваря вратата и вика:
- Татееее, едната ли?
- И двете бе, простак!

# 604
Булка,ми скролвай ма  Mr. Green

# 605
- Иванчо, иди в стаята на сестра си и ми донеси чехлите. Той влиза в стаята и какво да види - две красиви приятелки... Иванчо им вика:
- Татееее, едната ли?
- И двете бе, простак!
Joy Joy Joy Joy Joy

Ми скролвам та Mr. Green само началните думи и айдеееееее Mr. Green

# 606
  • в подножието на планината
Габи, Hug Heart Eyes Клоди, Hug Heart Eyes Феми, Hug Heart Eyes

Профи, Heart Eyes извинявай, ако съм написала нещо, което те е засегнало... Rolling Eyes

# 607
Габи, Hug Heart Eyes Клоди, Hug Heart Eyes Феми, Hug Heart Eyes

Профи, Heart Eyes извинявай, ако съм написала нещо, което те е засегнало... Rolling Eyes
Не си ти Peace

# 608
Оххххх ooooh! имах в предвид с написаното от мен, че се броим на пръстите на едната ми ръка пишещите по темата, т.н. наречения спам независимо от какво естество е КС или друго.
Нито съм искала да обидя някого нито нищо а и без това вече пиша много рядко от дъжд на вятър а и  за да няма обидени, ще се огранича още и още в писането ми. Peace

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 18:54 от Neidjal

# 609
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз не мога да хвана какъв е проблема, не загрявам ли какво, ама нищо не разбирам честно  newsm78

# 610
  • в подножието на планината
Наде, Heart Eyes Hug не мога да открия какво точно си писала, но каквото и да е, моля те, не се ограничавай в писането Praynig

# 611
Аз не мога да хвана какъв е проблема, не загрявам ли какво, ама нищо не разбирам честно  newsm78

И аз тъй.  Rolling Eyes

Зизун  Heart Eyes Hug остави и аз не знам къде ходя вече. Нещо напоследък нещата са на никъде, ама нейсе, както казват в любимите ни сериали.

Абе, хора, аз имам едно предложение за вас.....

Много се зарибих по този сериал "Денят, в който е написана съдбата ми". Ако има и други като мен не искате ли да си го гледаме онлайн и да си го превеждаме и т.н. Открих, че има някаква тема за сериала, ама не е много активна, та за туй лансирам идеята и тук, пък дано дано да прихване.  Peace  Simple Smile

# 612
Аз само предполагам Peace

Киарче аз съм ЗА Party Party Party онлайн и коментиране Laughing

# 613
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Изказала съм принципни неща. Peace
Не виждам да съм се оплаквала, че някой ме е обидил. Ако някой нещо се чувства засегнат или неразбрал, винаги може да ме попита на лични, а не да пълним темата.  Peace

- Татееее, едната ли?
- И двете бе, простак!
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 614
  • Варненска клюкарка

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт