МАШИНА ЗА ХЛЯБ-57-ма тема

• 53 195
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Ваня ,като чета ти трябва машина с вместимост 1500г . Тази е до 1кг.
 А инак в Метро утре на промо е този Мулинекс http://metro.bg/public/bg/Home/METRO_Offers/zima?cid=bg:s:google … D0%B5%D0%BA%D1%81

# 241
Vanya_P, аз да я хваля?!...май не четете  Laughing, или поне не хващате хумора  Mr. Green
yulmana..и идея си нямам  Rolling Eyes..а за "казанчета и бъркалки и вентилации-ХИЧ"- Mr. Green...пак ще напомня-таз придобивка бе натрапена от ММ, и аз я бои-ко-ти-рам, пък! Crossing Arms (щото още съм на диета...като ми мине, може да стана по-благосклонна  Flutter)

# 242
Тази как е-   Panasonic SD-2501 WXC. Ще е намалена утре
Има отделение за ядки, което е ок

MTV, не съм коментирала хваленето

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 23:30 от Vanya_P

# 243
Vanya_P, извинявам се!  Hug
Сгрешила съм имената-: Didia, е коментирала "всеки си хвали собствената машинка.."

# 244
Тази как е-   Panasonic SD-2501 WXC. Ще е намалена утре
Има отделение за ядки, което е ок

MTV, не съм коментирала хваленето
Виж тази   http://www.pazaruvaj.com/hlebopekarni-c4110/moulinex/ow-6118-p144318678/
 Мощност     1600 W  ,Капацитет на тавата     1.5 кг  
Купи от магазин
eMAG 311,99 лв -ако я намалят не знам колко ще е ,но като характеристики ми харесва .
  Аз съм фен на мощните уреди Grinning
 Аз пък не си хваля уреда ,ако има проблеми и споделям съвсем искрено.

# 245
               MTV,май ти не си хванала майтапа  Joy Joy Joy ако забелязваш има и зелено човече.Трябваше да сложа смеещо се,че да забележиш,че се шегувам!  Wink
               Ваня, моята е               След като върнах първата си машина на третия ден,ходих,мислих и избирах една година. Laughing Определено исках да е с две бъркалки и ........ ми писна да избирам,влязох и оглежайки щанда с машините купих тази!Ей,така без нищо да зная за тази марка  машина Laughing Оказа се,че импулсивния ми избор е удачен!След опитите ми да накарам домашните да ядат еко,био и всякакви други полезни хлебчета,вече я ползвам само за месене.Никой не погледна хлебчетата със семена и всякакви други варианти на здравословни печива.Единственото ,което харесаха беше царевичното хлебче.Сега бълва теста всеки ден за нездравословни питки,хлебчета,козунаци и всякакви кифлички.За момента се справя повече от отлично!

# 246
Аз като плюсове на бойкотирания  Кенууд  виждам отделението за ядки, възможността да си  създадеш собствени програми и това, че  е произведена в   Япония. Ако последното  е  вярно...

МТВ, и аз бойкотирах  таблета, от който  пиша в момента, като го  довлече мъжът ми  без да пита.  Mr. Green

# 247
Странно пък децата харесват повече пълнозърнестите и други такива хлебчета.
Didia, би ли споделила твоята рецепта за царевичен хляб и точно с кое брашно го правиш ,че моите нещо не ми допадат на вкус.
Децата ги харесват ,ама на мен ми миришат на сурово забъркано за прасетата Grinning . Изпичат си се добре и т.н. Аз съм си явно такава .
 Вчера правих хляб обикновен уж и в последният момент му сипах трици и семена . Децата го изядоха до трошица ,в къщи не ядем много хляб. Аз всеки ден правя и се събират остатъци /почти по 1/2 и ги пращам на село Grinning /

# 248
Вижте сега...днес ми е 11-и ден само на плодове! междувременно ММ изпече 1 хляб, който естествено не съм опитвала   Close (тук съм откровена-до сега нито е мухлясал, нито е изсъхнал както купешкия (4-и ден), всъщност нямам никакви наблюдения от хлебопекарни..), и в момента е пуснал пак машината да ми разваля въздуха! Как да ми е до майтапи, а?!
Та тез работи, един таблет не ги прави! Нали? Още повече, че не качвате кила от него..тъй че, много моля, не се оплаквайте!  Laughing (иначе ще ви пратя неговата хлебопекарна у вас!)

# 249
Е ти сега от аромата ли пълнееш печи си хлебчета с черно брашно Simple Smile Прати я на мен няма да откажа .
  Хляб не съм купувала откакто я имам .Но нещо съм станала като пристрастена и пека хляб ей тъй да не стои без работа .

# 250
Аз съм с Аляска някаква, втора употреба. Родителите на мъжа ми ни я дадоха, че по едно време им станаха 2. С една бъркалка е и не й знам никакви параметри /мощности и чудеса/. Още в началото от недодяланост   й надрах казанчето, ама си го ползвам и така. Правя си хлебчета и ушите ни пукат от плющене.

# 251
Момичета помогнете ми в избора на хлебопекарна.От години мечтая и гледам и най накрая дойде момента .
Ето ги и двата варианта на които съм се спряла.
http://www.technomarket.bg/products/09113225/moulinex-ow-110e31

http://www.technomarket.bg/products/09138426/tefal-pf-311e

# 252
  • Sofia
Тефал е с повече програми и по-голям размер на хляба

# 253
Тефал е с повече програми и по-голям размер на хляба
T.e това по добро ли е в избора на машина за хляб?В момента Moulinex е на промоция в метро.Днес цял ден е на 139,99 с ддс Simple Smile В техномаркет е на 145 лева. Не ме притенсяват няколкото лева отгоре за Тефал .Интересно ми е .Казаха ,че било хубаво да е с две бъркалки но и с една ставало вкусен хляб.

# 254
  • София
 Това с програмите е относително. Колкото и програми да има, ще ползваш 3-4 от тях. Важно е например да има поне една програма за персонално програмиране, т.е. ти да си зададеш поетапно времето за правене на хляба. Другите "задължителни"  програми са за приготвяне на тесто (месене и втасване) и програмата само за изпичане на хляб, която обикновено е с програмиране на времето за печене от 10 до 70 минути(при Мулинекс).  Ако приготвянето на хляб ти стане хоби, с комбинация от програмата за месене и  програмата за печене ще можеш да твориш чудеса Wink. Наистина е добре машината да има по-голям обем на казанчето. Винаги можеш да забъркаш малък хляб, но никога не можеш да забъркаш по-голям в малко казяанче защото ще прелее при втасването и ... . Това дали е с една или с две бъркалки по-скоро определя формата на хляба - кубче или нормална (почти) форма.

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 08:56 от Mунчо

Общи условия

Активация на акаунт