Аз се оглеждам за фотосесия, но последната, която пуснаха за Русе беше около 100лв и не ме устрои изобщо. Харесала съм си фотограф, но той работи само на вън и няма студио. Малко изтървахме сезона за това ми се струва.

И трябва да намеря гора първо
))
Оооо, икейския лос е идеален!
Искам и аз да правя боке, но съм с китовия, който не е твърд и е 18-55, т.е. ще трябва да снимам отблизо. Т.е. и аз предполагам, че ще имам проблеми с хващането на двете едновременно. Но ще видим, де. Ако не стане от първия път, ще опитвам пак и по различни начини. Днес като се замислих, май ще трябва да ги позиционирам върху нашата спалня - там е единственото място с що-годе подходяща светлина. С агнешкия кожух, ако е пухкав, бих я изтипосала по коледни гащички на бял фон и с лоса леко размазан отзад.
Аз ще напавя една със сигурност, защото за следващата година планирам календар със снимки от всеки сезон.
Няма такова чудо на чудесата като нея, наистина 
Иначе аз избягвам да говоря за болките от раждането пред неродили приятелки, защото няма смисъл да ги плаша. Казвам им само за емоцията, която се изпитва, когато изплаче бебчето.