Re: Юлски бебета 2013 - тема 27

• 50 407
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Дейзи, то кофите с дървата са си направо изкуство, докато микровелето е кич.  Laughing  Ние с'я тука за плакати ще ги снимаме, че затуй изпипваме нещата. Аз два клипа с Ю. съм осрала с мазната си коса в кадър, какво да направя, като моята коса е чиста около 6 часа.
Аз имам много гадни спомени от градината, не исках да ходя там. Учителките ме мразеха. Това го осъзнах на дърти години, тогава си мислех, че съм много лоша и затова. Също от началното училище, учителката беше интересчийка и се държеше добре само с 2-3 деца, чиито родители ѝ бяха полезни или ѝ се подмазваха - ходеха да пият кафета с нея, да я черпят, уреждаха ѝ интересни дрехи - по комунизма беше много ценно. Много подробности и за нея научих след много години.
После, от 4-ти клас, когато започнаха да се въртят много учители всичко се промени. С децата не съм имала проблеми, не съм била аутсайдер.

# 91
  • София
Ани, стискам палци. Praynig
Честит празник на Мисти и на Ники!  bouquet

# 92
Честит празник на всички празнуващи днес ! Дано свети Мина закриля всички нас , нашите деца и нашите семейства !

Ани, стискам палци за баща ти  Praynig Моля те, пиши как е !
Жалина - при мен второто раждане мина по-леко и по-бързо ( но те го предизвикаха с една таблетка и вероятно това е причината поне за бързината). Болеше също много, но едно е да боли час- два , а друго - тринайсе,че и повече и накрая да си убедена,че няма да си тръгнеш от там жива   Sad

Аз съм раздвоена по отношение приказките за раджадане на нераждали момичета - Накрая за себе си намерих начина - казвам - да, боли и то много , но не влизам в ужасяващи разкази от типа на омотани бебета и т.н. Случвало ми се е в маршрутка непозната да ми обяснява с подробности как детето й едва останало живо ( а то сега е голям мъж) ...  

# 93
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ани, дано всичко е наред  Praynig

Честит празник на всички празнуващи   bouquet

# 94
Да кажем, че няма смисъл от заблуди, че раждането е лесно и приятно, но и няма нужда да се пресъздават филми на ужасите.

# 95
  • София
Катенце, как е Маги?
Аууу, Моргана жив и здрав да е и Виктор Hug

# 96
  • София
Ани, много неприятно. Стискам палци да мине бързо и леко.

Честит имен ден на Викитата ни! Да са здравички и щастливи!

Жалина, представям си я, как сладко се е наместила и спинка.

# 97
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Джине, благодаря, добре е  Simple Smile Вече започна повече да движи с ръката, чекне се, върти се. Притеснява ме дали ще зарасне правилно, защото на снимката ключицата й беше V-образна, а не права, както трябва да е. Чудя се как се намества туй чудо без външна помощ, но явно си има тънкости. След месец ще й направим пак снимка по мое желание, за да видим дали всичко е наред.

# 98
  • София
Браво на детето, щом се чепи, значи нещата са ок. Peace

# 99
Кой питаше за фотоапарати днес има голяма разпродажба тук http://activities.aliexpress.com/1111_digital_cameras.php?spm=52 … electedId=1026870

# 100
Съвсем съм забравила, че Викитата имат имен ден днес. Да са здрави Вики на Мисти и Вики на Моргана.   bouquet

Ани88, всичко най- добро за баща ти.

Катенце, бързо възстановяване и на вас.

Фотографът, който е пуснала Жалина не ми хареса изобщо. И при преекспониране се иска малко талант. Кожата сивее и колажът от 3-те снимки просто не става.
Скрит текст:
Деца - ангели са починали деца и никога няма да снимам, слагам криле на децата си.

За добро осветление в къщи пробвайте светлоотразители. Например сенник на кола Wink Съжалявам, че не мога да сложа линк към една от приятелките ми във ФБ. Айкийският лос в употреба, не фон за снимки. Детето е облечено в бял кожен елек (без блуза отдолу), пола и бели ботуши.
На мен ми остана бял тюл от Хелоуин и смятам да направя туту и на второто дете. Ще се огледам за червен или по- тъмносин в магазина, за да не са еднакви със сестра й.

# 101
Ох, Ани, Ани... Чакаме добри новини!

Браво на Маги, че му минава като кученце!

Честити Викита!

Пинке, много ми хареса сравнението между кофите и микровълновата Simple Smile

Ех, 10 ноември.... Не ми се пишеше вчера. Толкова ми е тъжно за пропилените години, за смазаните надежди, за всичко, което не беше!

Абе, момичета, вие, младите, които не знаете що е социализъм, наистина ли никой не ви е разказвал или не ви интересува, както на нас едно време ни беше свръхдосадно да слушаме за партизанското движение...

Моля администраторът да ми спре достъпа до Али-то. Колко пари профуках, не мога да смятам толкова....

# 102
Ех, 10 ноември.... Не ми се пишеше вчера. Толкова ми е тъжно за пропилените години, за смазаните надежди, за всичко, което не беше!
Падането на Берлинската стена, събитията в Бг и Румъния си спомням си отлично. Беше като затишие пред буря. Зловещо. После еуфорията и приказките, че ще настигнем Европа след 10 години. 25 години по- късно сме малко по- напред, но все така най- бедни.

# 103
  • varna
Ау, Ани, стискам палци да се оправи Praynig Днес разбрах и от маникюристката, че и нейните баба и татко починали много набързо, срамота, тя не е много по-голяма от мен, какви неща стават значи Cry
Честито на всичките Викита!
Емито днес си е съвсем ОК, играе, щъка, яде си, какво беше това снощи, иди разбери newsm78 Определено не е било нарочно, защото беше полузаспала като я дигах и тя самата доста се стресна от тоя изблик.

# 104
Бемол че какво толкова купи, аз само 3 неща поръчах, и то щото имах нужда от 2, а 3-тото за Ивета. Сложих си спирачки още в началото, няма пари по сметката и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт