Инвитро в Истанбул-тема 11

• 98 308
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Менди, кураж мила  Hug Hug Hug

# 256
Mendy, съжалявам за загубата ти, бъди силна и не се отказвай. И аз съм с аденомиоза и през февруари ще започне моя опит. Силно се надявам чудото да се случи и да спечеля битката с тази коварна диагноза. Силно те прегръщам и кураж Hug Hug

# 257
Вчера 10 ден след трансфер -кръвен тест 0,1.Това е и моето коледно чудо.Осми опит,трети в Истанбул.Борбата ми беше до тук.
В Мемориал направиха всичко каквото трябваше.Останаха 3 ембриона,два от които перфектни.Трябваше да вземем решение-генетичен анализ и НЕ стигаме до трансфер или да дадем шанс на ембрионите.Ние дадохме шанс и направиха трансфера на 5 ден.През цялото време се молех само за успешен и здрав финал.Това е моят финал.Може би някой ме предпази от нещо по-лошо.
След всички разговори с професор Кахраман(никога няма да забравя тази изключителна жена) и биолозите си дадохме реална сметка,че годините са ни много.Защо не тръгнахме по-рано,защо се оставих тук да си правят експерименти с нас толкова години не знам.Всеки има някакъв път и това беше моят.
Животът продължава.
Имам доста лекарства.Бях се запасила(кринон гел,прогестан,фолибол и 8 кут.кораспин).
Ако някой проявява интерес,пишете на лични.
Това беше от мен.Весели празници и дерзайте!

# 258
Последните няколко поста, много ме натъжават. SadМного се надявам и силно вярвам, че всяка една от вас по един или друг начин ще бъде МАМА. Прегръщам Ви, борбени момичета, Новата година нека бъде по-добра за всички ни!

# 259
Толкова ми е мъчно  Cry  Sad Cry Sad Cry Sad Cry Sad Cry Sad Cry Sad Cry Sad Cry Sad Cry Sad Cry

Все пак подкрепям и се присъединявам се към написаното от teodora79

Нека Новата година бъде по-добра за всички ни  Peace

# 260
Честита Нова Година, нека тя ви донесе здраве, късмет, повече успехи, повече надежди и сбъднати мечти!!!

Мен също ме натъжават последните постове на момичета и наистина ми се иска борбата ти да не е до тук kasti71 . Щом в Мемориал са направили всичко възможно .... какво да кажем за България??? Дано това да не е краят за теб  Praynig
Казвам си "Имам още време, жените и на четиридесет опитват", но като чета
Защо не тръгнахме по-рано,защо се оставих тук да си правят експерименти с нас толкова години не знам.
  и си казвам "Май по-добре да не отлагам, поне на един първичен да отида, за да знам какво е положението наистина". Паспорта ми ще е готов на 09.01, ще си преведа по-важните изследвания и акта за граждански брак. Притеснявам, че цветната ми снимка е от 2008 година, но мисля да не избързват и да изчакам прегледа за нова. Ще започна да се подготвям по малко и февруари или март да потегляме.
На всички които сте в процедура успех, на останалите кураж и много сили  Peace 
Ще следя темата за информация и евентуални промени в клиниките.

# 261
Здравейте момичета, чакам резултатите от изследванията в Мемориал за кариотипа всеки момент и ако всичко е Ок  Praynig Praynig започвам стимулация. Та в тази връзка в главата ми бушуват хиляди въпроси   Laughing
Тези от вас, които са били в Мемориал, моля да споделят подробности за престоя им в Истанбул по време на стимулацията : Колко време е престоя? Всеки ден ли посещавате клиниката, какви изследвания правят и на колко време? Ако съм по-далеч от Таксим примерно, ще ми е удобно ли да пътувам или да потърся хотел (стая) около Таксим? Ще бъдем с кола, така че и място за паркиране трябва да помисля. На кой ден от цикъла е пункцията?

# 262
Edilucky, мога да споделя как беше при нас, с уговорката, че всеки опит е различен, както и всеки организъм.

Ние останахме в Истанбул точно 19  дни. Стимулацията ми беше около 12 дни, после трансфера на 5-ти ден, останахме няколко дни след самия трансфер и си тръгнахме.
Първите няколко дни не посещаваш клиниката, но след това ходиш на преглед всеки ден и ти изпращат смс каква доза да си поставиш в зависимост от резултата от прегледа следобеда, така, че на практика, нямаш много време за разглеждане.
Бяхме отседнали в апартамент близо до Таксим и имаше удобен транспорт. Бяхме с кола, оставихме я в паркинга на болницата. Преди даваха картонче - докато си в стимулация няма проблем да е там. Моля, ако има промяна, някой да ме поправи  Peace

Престоя ни беше прекрасен, вече наистина нямам търпение да тръгваме отново.

Искрено желая късмет и успех на всички  Peace

# 263
Zdraveite! Neka novata godina ni oprovergae,che chudesata sa rjadkost ili ne se sluchvat! Kasti 71 shte lipsva na tozi forum..MNOGO! NO tja e mng boina i shte ni iznenada! Prestojat e dulug. Mojat suvet e da naemete hotel blizo do Memorial-Tempo, Big box..ne e nujno i pituvane s avtobus-vs den-ima stotici hora,virusi...Jelaja KUSMET na vsichki ni!

# 264
Благодаря, момичета  Hug Много ще е удобно, ако мога да оставя колата в болницата. Още на прегледа ми дадоха талонче за безплатен престой, но ще попитам Елис за подробности  Grinning

При мен трансфер няма да има, защото ще правим диагностика на ембрионите, т.е ще бъда там само за стимулация и пункция. Всичко ако е наред, трансфера ще бъде 2 цикъла след стимулацията, за да може организма ми да се възстанови.

На всички борбени, момичета пожелавам късмет, а тука май само такива сме се събрали  Laughing Laughing

# 265
Здравейте мили момичета. Първо искам да ви честитя новата година и второ, пожелавам на всички ви чудото да успеете да дарите живот. Искам да споделя с всички вас, които се чудите дали да тръгвате към Мемориал да не губите никакво време! ТО Е ЦЕННО! В БГ е безмислено да се дават пари и губи време.
Аз в момента съм в процедура в Мемориал. Имам два опита в БГ и искрено споделям, че няма нищо общо между онези и тази.
 Edi специално към теб-стимулацията при всяка една от нас трае различно-ние пристигнахме на 25.12. и започнахме от 26.12., а вчера ми беше пункцията. Заедно с мен започна още една българка, но нейната пункция беше в понеделник.
Отседнах в апартамента на Бахтегюл и много се радвам, че го направих. За мен това е най-удачния вариант за дълъг престой. Апартаментът е много кокетен и напълно обзаведен. Чувството, че си вкъщи не ме е напускало. Наистина налага се да пътувам до болницата, но пътя отнема около 40 мин. максимум, което за град като Истанбул е просто миг.
А за семейството на Бахтегюл и отношението им не мога да опиша с думи! Като бивш служител на болницата Бахтегюл е изключително полезна за престоя в града и процедурата.
Момичета, които сте членове на тази тема призовавам ви да не се отказвате по никакъв повод и да не губите надежда, че съкровената мечта да прегръщаме по едно пухкаво пашкулче ще се сбъдне. ДЕРЗАЙТЕ И КЪСМЕТ!

# 266
Момичета,
Имам нужда от прогестан на ампули от 50 мг. Има ли скоро тръгващи към Истанбул, ще дам парички предварително в лири или в лева, всичко за моя сметка, не държа на касови бележки също?
Успешен ден от мен!

# 267
Миленка, kasti, с ужас ви прочетох мили. Kasti моля те, не казвай никога. Миленка, ще се моля мила заради доброто ти сърце и за златното момиче, което си, Господ да ви прати най-прекрасните дечица. Не бях чела много дълго време тук и съжалявам, че го направих сега.
Другото на ЛС. Прегръдки на всички и стиснати палци на момичетата, които сега са там!!!

# 268
  • Живее на Луната
Момичета с кои куриери пращате документи до Истанбул?

# 269
Бях чела едно от момичета беше писало, че е използвало DHL. Ако искаш порови се по-назад в темата.

Общи условия

Активация на акаунт