Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се подготвя за посещение в клиниката Bahceci?
Как да се подготвя за пътуване до Анадолу Медицински център?
Какви са разходите за някои процедури и тестове в Memorial Hospital?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се подготвя за посещение в клиниката Bahceci?
-
Как да се подготвя за пътуване до Анадолу Медицински център?
-
Какви са разходите за някои процедури и тестове в Memorial Hospital?
Цените на някои процедури и тестове в Memorial Hospital включват безплатен първичен преглед за български семейства, спермограма за 130 турски лири, оперативна хистероскопия за 1600 евро, оперативна лапароскопия за 2350 евро, кариотипиране за 198 евро , пред-имплантационна диагностика за $350 и други. Лекарствата варират от 900 до 1200 турски лири в зависимост от конкретния случай.
-
Какви са цените на някои процедури и изследвания в клиниката Bahceci?
-
Как мога да насроча и се подготвя за първичен преглед в клиниката Bahceci?
Ta eto kakva e tq: Sled tri opita invitro 2 ot koito v memorial,operaciq ot mioma v pleven,edna truba zapu6ena druga propuska pod nalqgane iiiiii ve4e se bqh otkazala ot me4tata da zabrameniq puk da zabremeneq po estesven na4in daje ne mi be6e minavalo prez akula.I taka posre6tnahme nova godina i na 21 den ot cikala 6te po4vam stimulaciq pri Karlikaq da ama cikala ne mi idva i re6ih da napravq testi nemoga da povqrvam
BREMENNA SUM Pritesnih se mnogo da ne e izvunmato4na s tiq trubi normalno ama ne to4kata e tam kadeto trqbva
Mnogo e rano o6te da se radvam na 27 sum na pregled da 4uem sur4iceto i malko me e strah no kakvoto gospod re6i tova 6te