Инвитро в Истанбул-тема 11

• 98 308
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
  • При вещиците
luce, благодаря за пожеланията. Ами така ще си ходя/търкалям дебела.
Благодаря и на другите момичета, които и дават кураж и на лични.
Няма ли някоя щастлива история напоследък?  Нови бебета?
SAB-f, на нас ни взеха още в началото свидетелството за брак (но ние доброволно си го дадохме), но не пречи да се отиде на консултация без брак...след това ако се наложи и сватба ще вдигате! Подкрепям Maraya not Carey за хидросалпингса. Моите тръби бяха отстранени, след безсмислено "изсмукване" на течност от хидросалпингс Rolling Eyes
Едно голямо светило ми прави инвитро при наличие хидросалпингс,  а друг "недолюбван" специалист директно ми каза-с хидросалпингс,  няма инвитро!
Сега давам шанс на себе си в Мемориал. 

# 286
 Lili_mili mislih da iz4akam predi da razkaja moita istoriq no posledniq ti post me provokira.Da az imam hubava novina i se molq da ima 6tastliv krai  Praynig Ta eto kakva e tq: Sled tri opita invitro 2 ot koito v memorial,operaciq ot mioma v pleven,edna truba zapu6ena druga propuska pod nalqgane iiiiii ve4e se bqh otkazala ot me4tata da zabrameniq puk da zabremeneq po estesven na4in daje ne mi be6e minavalo prez akula.I taka posre6tnahme nova godina i na 21 den ot cikala 6te po4vam stimulaciq pri Karlikaq da ama cikala ne mi idva i re6ih da napravq testi nemoga da povqrvam EFP BREMENNA SUM Pritesnih se mnogo da ne e izvunmato4na s tiq trubi normalno ama ne to4kata e tam kadeto trqbva Grinning Mnogo e rano o6te da se radvam na 27 sum na pregled da 4uem sur4iceto i malko me e strah no kakvoto gospod re6i tova 6te Praynig Ta mili momi4eta 4udesa stavat kolkoto i kli6irano da zvu4i az sum jivoto dokazatelstvo i neka gospod dade na vsqka edna ot vas podobno 6tastie.Amin

# 287
Това е чудесна новина  ivanaaa  Hug
Дано всичко до края да е наред и Господ да те пази!
Поздравявам те  smile3525

# 288
Ивана, честито!

# 289
 Hug  Моля се от сърце за щастлив финал! Нека благословението е с теб докрай и нека този късмет имат всички, които го пожелаят от сърце!!! Упех мила ivanaaa

# 290
Успех Ивана това е истинско малко чудо.  За брачните свидетелства мога да кажа, че съм пациент на Карликая и не са ни искали свидетелство изобщо. 

# 291
Ivanaaa! Jelaja Zdrave! Neka Gospod vi pazi! Nai-posle shtastliv vik v tozi forum!!! Iskam da vi kaja che uspevaemostta produljava da e visoka v Memorial. Prosto ne pishat...momichetata..no nishto-az znam-pishem si po viber♡♥♡♥♡

# 292
  • При вещиците
ivanaaa честито и успешен финал.

# 293
ivanaaa,честито, леко бременеене и успешен финал  Peace  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 294
Момичета, да ви попитам как е хигиената по турските болници? Ходих на екскурзия до Истанбул и малко ми се стори, че хигиената не е на много високо ниво. Освен това се оказа, че и в турските болници не правят клизми преди пункция. Наистина ли е така? Мислех си, че това е знак за непрофесионализъм и мърлявщина. Ще се радвам, ако някой ми отговори. И да попитам ембриолозите как са там? По-добри ли са от нашите?

# 295
Момичета, да ви попитам как е хигиената по турските болници? Ходих на екскурзия до Истанбул и малко ми се стори, че хигиената не е на много високо ниво. Освен това се оказа, че и в турските болници не правят клизми преди пункция. Наистина ли е така? Мислех си, че това е знак за непрофесионализъм и мърлявщина. Ще се радвам, ако някой ми отговори. И да попитам ембриолозите как са там? По-добри ли са от нашите?
Мога да коментирам Мемориал:
- хигиената е отлична.
- клизмата не е задължителна в бг болници и няма нищо общо с "мърлявщина" и "непрофесионализъм"
- ембриолозите им са на светлинни години напред от нашите, което може да се дължи на апаратурата, с която разполагат или на опита - незнам, но е факт.

# 296
ivanaaa  Честито!!! Лека бременност успешен финал!!!
Аз приключих с всички изследвания ( генетични, имунологични и т.н -ични) и другата седмица започвам лукрина.

# 297
[[/quote]
Мога да коментирам Мемориал:
- хигиената е отлична.
- клизмата не е задължителна в бг болници и няма нищо общо с "мърлявщина" и "непрофесионализъм"
- ембриолозите им са на светлинни години напред от нашите, което може да се дължи на апаратурата, с която разполагат или на опита - незнам, но е факт.
[/quote]

202uu

# 298
Марая, турските болници ( частни ) са на светлинни години от БГ клиники и от повечето европейски такива. Това че не правят клизма -те и в БГ на раждане правят клизма - това не се практикува почти никъде в Европа та не е нито показател за мърлявщина нито за недоглеждане. Имам опит и от Memorial и от Bahcecci и на двете места хигиената е на отлично ниво, лекарите и ембрионолозите също.

# 299
Здравейте, може ли да ми пишете за реални цени при др.Карликая -пункция, оплождане, замразяване, размразяване,трансфер и прегледи, както и колко ви е излязла стимулацията?Благодаря предварително. 

Общи условия

Активация на акаунт