Инвитро в Истанбул-тема 11

• 98 308
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета, късмет на всички вас, които сте в процедура в момента!
Искам да ви попитам колко долу-горе ходения (заедно с първоначалния преглед) до Истамбул се налагат докато се стигне до процедура. Дали се налагат няколко посещения или спестяват до колкото могат разкарванията?

# 451
Lili_mili Благодаря! Бъди уверена и спокойна! Успех  Peace

# 452
  • При вещиците
Момичета, страхотни сте. Благодаря за подкрепата. Ще имаме трансфер, та чак и 2-3 снежковци   Grinning В тази връзка, да ви кажа че е влязло в сила новото правило за замразяване-1500 лири пакет за 5 год като след това се приспадат неизползваните.

# 453
И в метрото ли се пътува с Истанбулкард? Във всяка станция на метрото ли продават Истанбулкард и мога да я заредя? От автомат ли се купува или от някой служител?  Shocked Аз ще използвам друга метростанция, а не Таксим.

# 454
Lili_mili браво, пожелавам ти да не ви потрябват снежковците  Peace

# 455
На едно от изследванията, които ми искат на първичния преглед в Истанбул ми излезна следния резултат:
Хепатит В, Anti-HBs Ab    S          <1.60        IU/l           ECLIA
<10 IU/l - нереактивен
>10 IU/l - реактивен

Какво ли означава?!?

# 456
  • София
означава, че не си се срещала с хепатит б

# 457
Здравейте момичета,
Искам да попитам вярно ли е д-р Карликая не прави трансфер веднага след пункцията, а предпочита да замразява ембрионите и да прави трансфер по- късно? Ако е така, кога най- рано и кога най- късно може да се направи трансфера? Ако пък не процедира така, възможно ли е все пак да се направи ин витро без трасфер и да се замразят всички годни ембриони за по- късен трансфер? Благодаря предварително  Hug 

# 458
  • Живее на Луната
Elly, доктора предпочита да прави замразен трансфер един, два цикъла след стимулацията и пункцията. Целта е организма да се възстанови и да приеме по-добре ембрионите, както и да подготви ендометриума. В някои случаи, ако пациента настоява може да направи трансфера и в същия цикъл, но не го предпочита.

# 459
Благодаря за отговора  Hug, и аз така знам, но рекох да попитам. А колко най- дълго могат да се съхраняват замразените ембриони?

# 460
  • Живее на Луната
Колкото искаш, веднъж замразени ембрионите могат да стоят с години! Мисля, че година ги съхраняват безплатно.

# 461
Благодаря  Hug

# 462
Момичета, моля помагайте - знаете ли дали в софия се продава меногон? Спешно е ! Благодаря ви

# 463
  • Живее на Луната
Провери в аптеките на инвитро клиниките - щерев, надежда. Може да им звъннеш и да питаш за да не се разкарваш  Peace

# 464
  • София
напоследък не предлагат меногон, струва ми се че го няма.
може да се замести с менопур или мерионал, но все пак не е съвсем същото и е добре да се попита лекаря.

Общи условия

Активация на акаунт