"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 839
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • In the light side of the Moon!
привет и от мен  Hug

Мериам, Лили, Алекс, Ринка  Hug Hug Hug Hug
да сте живи и здрави!

Кексинова  Hug 4естит празник мила!!!

и аз си изгледах еп....
на мен също не ми хареса финалната сцена, също като Димони не ми хареса и сцената с Пелин..ами Пело си го хвана тоз младеж под ръ4и4ка, все едно са тръгнали 4ай да пият  ooooh!
да не говоря, 4е ве4е наистина прекалява с Арда......добре 4е мом4ето я остави малко на мира, 4е и ние да си отдъхнем от нейното дърпане...като 4е ли зъб ще й вади да му се невиди  Crossing Arms

мисля си...дали Арда няма да потърси шофьора на таксито в което се ка4и Хю  newsm78 в това такси той много работи каза, а и на няколко пъти ни дадоха шофьора , също така Хю още не беше седнал и извади телефона си да докладва на 4и4и  newsm78

имах още някой неща да пиша, ама баницата ми изгоря та се разсеях  ooooh! smile3555

аааа сетих се...мисля 4е Мето ще го пуснат и той ще помага на Йо отвън..мисля 4е ще си спази обещанието  Peace

# 346
Да е жив и здрав Шахин Ергюней .

Между другото не се знае и какво стана с майката на Метин. Йомер нали я блъсна и тя трябва да е паднала. Дали не е получила комоциум или пък нещо още по-лошо? Или пък ако нищо ѝ няма, къде е. Едва ли сама е отишла в буса. Никой нямаше време да се занимава с нея.

Бризче, има ли в Корана аналогични образи на Авел и Каин?

Меги, и аз си помислих за шофьорът на таксито. Дадоха го доста добре, при положение, че иначе обичат да снимат всичко в близък кадър.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 01:13 от Dimony

# 347
  • софия

значи вярно батко е по-личен момък от Али  Joy

Димони  Hug, ама това е съвременна любовна история бе, какъв Коран те е подгонил сега  #Crazy

# 348
Меги, и на мен ми направи впечатление, че ни показаха щофьора. А и Арда доста настойчиво се загледа след таксито, след като Хю се качи в него.

Мерси, момичета, наистина времето изтича, забравих.  smile3555 ooooh! Те дори и за 48 часа да го задържат Метин няма да пропее пред друг. Това означава, че ще излезе и може да успее да намери майка си. Дано поне нея успее да скрие от Чиче и хората му.  ooooh! На мен ми е много мъчно за тази жена.  Sad

# 349
Спиритче,  Joy Joy Joy ами не ме е подгонил Коранът, обаче във връзка с написаното от Ели се замислих възможно ли е ?

# 350
Димони, ето цитат от Корана, имената на Каин и Авел са други, но ги има.

Скрит текст:
Кабил и Хабил (Каин и Авел)

Аллах Теаля е казал: „И им прочети вестта за двамата синове [Кабил и Хабил] на Адем правдиво, как принесоха жертва и на единия бе приета, ала на другия не бе приета. Той рече: “Ще те убия!” [А първият] рече: “Аллах приема само от богобоязливите. Протегнеш ли към мен ръка, да ме убиеш, аз не ще протегна своята ръка към теб, да те убия. Боя се от Аллах, Господаря на световете. Искам да се обремениш с греха против мен и със своя грях, и ще бъдеш сред обитателите на Огъня. Такова е възмездието за угнетителите.” И го потикна душата му да убие своя брат, и го уби, и стана един от губещите. И Аллах проводи гарван, който ровеше земята, за да му покаже как да скрие трупа на брат си. Рече: “О, горко ми, нима не мога да съм като този гарван, та да скрия трупа на брат си?” И стана един от съжаляващите.” (Ал-Маида, 5:27-31)

# 351
Ели,  Hug благодаря.

Не е само шофьорът, който може да даде някоя и друга улика срещу Хюсеин. Онзи полицай, който пазеше апартамента на Фатих също го видя на място, където няма работа. А и да не забравяме, че майката на Метин също го видя. Аз затова се питам дали пък няма да я занулят. Обаче сега ако Таяр е ранен, дали това не е удобен момент вече да се включи и Пънар?

А и Мето, когато го пуснат и разбере, че Мерт е в къщата на сестри Денизер, може и да побеснее. Да не говорим, че ще разбере и за онзи дето го е предал изоставяйки майка му след като разбира, че е арестуван.

# 352
Да си кажа и моите предположения за роднинските връзки.
Тайяр нарича Хюсеин ''чичовото'' или син на чичо му  - значи бащата
на Хюсеин / съпругът на Елван / е чичо на Тайяр, бащите им са братя.
Но ако Хюсеин има друг баща, то кой е той newsm78

Мисля че ще е бащата на Тайяр, тези ще излезнат братя. #Crazy

Защо мисля така - нали бащата на Каин е дяволът, та се сетих че бащата
на Тайяр е бил много голям престъпник и може той да е баща на Хюсеин.

Леле, посред нощите какви ги мисля hahaha hahaha

Димони, вярно Метин ще побеснее като разбере за Мерт.
Видя се ''голямата му любов'' към Нилюфер - той я заплаши че ще я убие,
само да е направила грешна стъпка. Naughty

# 353
  • софия

ама верно какви ги мислиш  #Crazy Hug

И забравете го вече това за гените.... Joy
Хю и Йо са братя. Единия се е поддал на изкушението, другия не.
и точно в това е драмата  Peace

ако не са братя, извинете, ама драма няма.  Peace
 чисто и просто можем да обвиним лошите гени  Joy Joy Joy, но това не е вярно, истината е, че в този живот всеки сам решава как да живее и си плаща за това.  Peace

# 354
То всъщност няма значение дали Хюсеин и Йомер са от различни бащи. Двамата са братя. Отгледани са и са израснали като такива. За Йомер драмата няма да е по-малка. В неговите представи семейството е нещо много важно.

# 355

ама верно какви ги мислиш  #Crazy Hug

И забравете го вече това за гените.... Joy
Хю и Йо са братя. Единия се е поддал на изкушението, другия не.
и точно в това е драмата  Peace

ако не са братя, извинете, ама драма няма.  Peace
 чисто и просто можем да обвиним лошите гени  Joy Joy Joy, но това не е вярно, истината е, че в този живот всеки сам решава как да живее и си плаща за това.  Peace

Аз нямам предвид гените, разбира се че всеки решава кой път да избере.

Написах го във връзка с историята на Каин и Авел. Не знам дали сценаристките
са замислили така образите, тепърва ще разберем.
Но факт е че в сериала се спомена за библейските герои Каин и Авел, значи
са имали нещо предвид, не е някаква случайност.

А аз като си предполагам нещо, не е задължително да е така. Simple Smile

Димони, права си - драмата пак ще е голяма, независимо дали са от различни бащи.
Те са едно семейство.

# 356
  • софия
То всъщност няма значение дали Хюсеин и Йомер са от различни бащи. Двамата са братя. Отгледани са и са израснали като такива. За Йомер драмата няма да е по-малка. В неговите представи семейството е нещо много важно.
да  Peace
лошо съм се изразила в предния си пост  Peace драмата е факт  Peace
но без да вменявам вина на ДНК-то  Grinning Grinning Grinning

п.п.
Цитат
Но факт е че в сериала се спомена за библейските герои Каин и Авел, значи
са имали нещо предвид, не е някаква случайност.
това съм го пропуснала.  Peace
 Слава богу.  Grinning
не съм фен.  Peace

# 357
# 358

Лека нощ, момичета! Heart Eyes

# 359
  • AMS
Първо да не се отплесна пак  - Пепелче,  Hug радвам се и аз за колата  travel
Keskinowa,  Hug  да си жива и здрава!!!  Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

Селфи,  Flowers Sunflower Лили,  Flowers Sunflower Ринка,  Flowers Sunflower благодаря за фрагмана!!!

Аз не искам да го нищя в момента  Rolling Eyes
Нека излязат още снимки, още един фрагман и озета и тогава  Laughing      
За сега най ми хареса подсказката на Селфи в спойлеара за лечението на карамана в "съседното село"  Peace

Ей, пак се налага да тичам след вас седнала  Joy  
Изгледах бавно и протяжно всеки кадър от  преведения епизод. Направих си този път тройно повече стоп кадри  Crazy  После си ги прегледах. И сега ви чета и си говоря с вас виртуално, а реално си говоря сама   hahaha
Серията ми хареса и не намирам никакъв дефект. Ако нещо не съм разбрала, не го броя за недостатък нито на артисти, нито на сценаристи, а търся отговор назад, или чакам следващия епизод.
Е, понякога си измислям, ама то така за поддържане на формата един вид  Crazy

Елинор, sabina_k, това за Йо и Хю да са от различни бащи - не знам. Слагам само тази снимка, пък всеки да преценява.

Скрит текст:

Детелинка, и на мен ми направи впечатление Хатидже. Тя има много добро отношение към Йомер аби от преди.

Спиритче, за Левент има и други опции - Аслъ, а защо не и Бахар. Той едва не ревна, като разбра, че са се сдобрили Ел и Йо. Сега ще иска пак да напуска  ooooh! и за да се спаси фирмата, следват денонощно работещата Бахар, или Аслъ абла  Laughing

Keskinowa, Спиритче, защо да обявяват Йо за мъртъв сега? Той достатъчно време ще е в безсъзнание. Целта на Тайяр е постигната - Йо е отстранен от работа. Не мисля, че е нужно да минава и под прикритие. Но може тези думи на Али във фрагмана, за състоянието на Йо, да са пуснати от Сами нарочно. И в следващия фрагман Йо да го видим, да казва - Всякакви слухове за моята смърт са силно преувеличени  Joy

mamsity, Димони, ще споделя моите бръмбари за сцената с акцията през нощта с микробуса и "закъсалите" на пътя.
Първо на този номер да ги спрат на пътя разчитаха нашите хора. А, тези двамата дето ги разнасяха по асфалта, не познават изобщо чиче.  Те са случайно намерени по спешност, от избитата, пардон разбитата охрана на Тайяр. Невзат им казал да дойдат да помагат, а самия той с хората си е заминал. Задачата им е била да спрат бял микробус на пътя и да отворят вратите. После не е тяхна работа.  За такава "дреболия" не им е било необходимо оръжие, а изобщо не са знаели, че срещу тях ще се изправят полицаи. Невзат сигурно е знаел, но те не. Микробусът беше без отличителни значи на полицията.

Скрит текст:

Йо попита единия, за възрастна жена, която не може да говори добре,  дали не е чул нещо от приятел. Той тогава се сети  за  друг - Джемал. На този Джемал излезе с номера, че Невзат го е пратил да помагат и так получиха адреса.
Искам да кажа, че тези дребните риби нямат много инфо, нарочно ги "държат на тъмно", не знаят кой кой е и са за еднократна употреба.

Относно ателието и Левент, а после и Йо, си признавам, че колкото пъти го гледах, все се сещах за друг крими сериал, където във всеки епизод имаше сцени в това ателие - студио. А пред тази желязна врата долу се случваха и целувки и ... Беше много опасно място. Зад вратата имаше една бухалка даже.
Сега ми направи впечатление, кафе-машината, защото е като моята, но изобщо не се сетих, че Елиф не е загряла за чувствата на Левент  Joy Жалко, че на Йо не му хареса ателието  Joy

Иначе  съм съгласна с Димони  за това

Цитат
"Мето едва ли ще пее пред друг. Той ще иска Йомер. А времето за задържане му изтича. Йомер трябваше в 7ч да предаде рапорта на прокурора, но те в 6ч. бяха при червената къща. После съответно събитията. Може Сами да измисли нещо, за да удължат задържането на Мето, но едва ли ще пропее пред друг. Дано поне подметне на Сами да се загледат в Хюсеин, защото му се е сторил съмнителен. "

Цитат
Той имаше уговорка с Йомер, пред Сами не може да дава показания, понеже той е от друг отдел.
Елинор, да Мето имаше уговорка с Йомер, но и Сами може да го разпита.
И подчертавам  -
Сами и Йомер работят вече в един отдел - финансови престъпления.
Нали Сами уреди заповедта за задържане на Фатих още при неуспешната акция в парка.
Това, че  Йомер работи с Арда, Пельо и Хю от отдел убийства, е по друга причина - малкото време за сработване с екипа на Сами.

Спиритче, Мето го хванаха на границата, но той все пак не я премина нелегално.
Заповедта за залавянето му е заради участие в канал за пране на пари, за изнудване и отвличане.

Задържането трае 24 часа и за това време трябва да се представят доказателства за постоянно задържане. Ако не се успее, прокурорът може да удължи срока.

Скрит текст:

Меги, аз не мисля, че ще пуснат Фати поради липса на доказателства.  Той самият няма да иска това. Като излезе, какво ще прави? Трябва да бяга и да се крие с майка си. Целта му е да унищожи Тайяр. И за това си мисля, че Сами, ако Йо е в невъзможност,  ще помогне и да се направи споразумение и Фати да стане защитен свидетел срещу Таяр. За това бях писала за смяна на самоличността и мъж без минало. Само не знам кога и как ще го вмъкнат СЦ  във времето на сериала.
Иначе много ми харесаха всичките сцени със баджанаците  

Скрит текст:

Хриси, ако ти пишат пак ония туркини, да знаеш, че чакам.

Невин мисля, че е жива. С линейката ще дойде и подкреплението от полицията и ще се погрижат за всички.

Димони, добре, че напомни за Пънар.  Блузата ѝ е с една такава картинка  Rolling Eyes

Скрит текст:

А и за почитателите на модата има нещо във финалните надписи - кой облича ГГ

Скрит текст:

Това е за сега  Embarassed Има още  Embarassed ама другия път  Joy

Благодаря на всички, че ми дадохте повод за раздумка  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Извинявайте за дългия пост  Embarassed Няма да се сърдя, ако сте го подминали  Party

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 07:39 от Di...va

Общи условия

Активация на акаунт