"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 384
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
 Hug Hug Hug Дива,имаш най-огромния лайк,който можеш да си представиш от мен!
Дълбоко и прочувствено интервю,накара ме да се замисля за много неща  Thinking Аферим на тази силна представителка на женското съсловие!Такива като нея ме карат да настръхвам и да се гордея,че съм жена bowuu

# 376
  • In the light side of the Moon!
здравейте  Hug

Селфи,  Hug благодаря, 4е сподели интервюто, на Варна благодаря за превода   bouquet
много трогателно, много истинско, няма как 4етейки да не те накара да се замислиш за много неща!

а малката подзказка дето Ринка я сложи, какво казва  newsm78

# 377
  • Burgas, Bulgaria
Дива, Hug +1 лайк и от мен! Това са и моите мисли по въпроса. Нека да изкрещим заедно, по-силно ще е и дано се чуе...! Peace

# 378
здравейте  Hug

Селфи,  Hug благодаря, 4е сподели интервюто, на Варна благодаря за превода   bouquet
много трогателно, много истинско, няма как 4етейки да не те накара да се замислиш за много неща!

Меги,най-важното,което разбрах е,че Йомер е жив Peace

# 379
  • In the light side of the Moon!
здравейте  Hug

Меги,най-важното,което разбрах е,че Йомер е жив Peace

ха така... браво...добре, 4е ни подзказаха, 4е да мирясаме ве4е  Joy Joy Joy
мерси  Hug

# 380
ние го оревахме и опяхме,а пък той си зяпа телефона hahaha

# 381

Варна, Селфи, благодаря ви за интервюто със Сема!!!

Момичета, много от нещата, които споделя Сема ми е споделила моя много близка приятелка. Химиотерапията е нещо ужасно, но без нея не може да има успешно лечение, за съжаление.
Най-много ме впечатлява, че за да се излекуваш, за да се избавиш от коварния рак,  да продължиш напред , трябва задължително да бръкнеш дълбоко в себе си и извадиш силата, вярата и смелостта.
Ох! Шапка ѝ свалям, че е дала това интервю и то в този момент, когато са минали едва 6 месеца.

По този повод искам да отбележа, че тук в нашия форум, залисани по мъжете, често пъти се хвърлят упреци към жените.
Не ми слагайте клеймо, че мразя мъжете и те не ме интересуват.
Напротив!
Та аз все пак съм жена!

Не навиждам писания за "бели птици", за слаба игра, за това, че някоя от актрисите не е убедила с играта си и ....
Не мога да си позволя да излея толкова злоба и омраза към друга жена.
За сценаристките писах, че ако аз съм подложена на това, да гледат работата ми под лупа, кадър по кадър и да ми пишат оценка, при това неспециалисти, не бих издържала. 
Може би поведението ми е такова, поради  яростните фенки на мъжете.
Ненавиждам противопоставянето и изтъкването на заслуги на едни, за сметка на други!!!
Те просто ме карат да изкрещя - DUR / СПРЕТЕ СЕ!!!
Долу ръцете от Сема, Ейлем, Едже, Мелек, Хилял, Берен, Туба, Фарах, Фахрие, Серенай, Хазал, Мерием, Мелиса, ... 
Ако са ми направили толкова лошо впечатление, най-малкото бих го премълчала.
Но да изливам злобата си върху тези жени, които се трудят толкова много и аз гледам техните произведения, е все едно да си плюя на сурата.

Желая на всички здраве!!!

Имах да пиша и друго, но друг път, че сега съм малко ....

newsm10 newsm10 newsm51 newsm51
Дива ,
Страхотен пост....
Бъди жива и здрава ..Моите адмирации и уважения  ....
Аз също не си позволявам ,не ми иде отвътре да излея злобата си  относно някой   артист.. независимо дали ми е любим или не.
Имам си любими по- любими и т.н и просто не гледам сериял ,в който не ме привлича някой от актьорите или историята. Но по принцип съм последовател на Туба, 
Например-Изгледала съм Аси, ОС, 20мин  и заради Туба Загледах и КПА и продължавам да го гледам.
Харесвам и Берен и съм изгледала ..ЗП..КВФ. СП и донякъде Отмъщението

# 382
  • В Града на Липите
ние го оревахме и опяхме,а пък той си зяпа телефона hahaha

Детелинко, аз не съм  Grinning знаех си, че ще скочи и ще опретне ръкави.

Селфи   bouquet  
Варна   bouquet благодаря за превода. Беше ми много интересно да прочета за тази силна и смела жена.

Дива, в този форум не се плюят само жените актриси а по принцип всички.
Чела съм достатъчно грозни критики и за мъже актьори. И то наистина грозни, крайни и измислени.
Аз никога не съм си позволявала да го правя, и винаги ми се е искало по-голяма толерантност, но сме много и прекалено различни, а пристрастията често водят до крайности  Sad

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 20:04 от hrissi_sz

# 383
Здравейте момичета!

От един час не мога да вляза във форума.

Благодаря на всички за изказаните мнения! Hug newsm51

Дива  Hug  права си, че Сами и Йомер са във един отдел и сега Сами може да разпита Метин.
Харесах поста ти от предната страница! newsm51

Морски бриз Hug  благодаря за допълнението! smile3525

Ето какво ми хареса от серията

Аслъ в ролята на по-голяма сестра, а Елиф се вслуша в думите и.

Мерт – разграничава се от  стореното от баща му, не иска нищо негово / за разлика от Метин /

Хатидже -  осъзнала е че те са виновни за смъртта на баща и.

Нилюфер – осъзнала е грешката си и макар да и е много трудно, решена е да съдейства заради сестрите си.

Елиф – след всичко случило се си прави  изводите.

Мелике -  състрадателна, готова е да дари и парите за собствената си дъщеря на Фатма и Хатидже.

За Левент – той направи изненадата с ателието за Елиф с мисълта, че те с Йомер са скарани.
Имал е надежда че може да се получи връзка между него и Елиф. Но след като разбра как стоят
нещата дали ще се отдръпне. И ако наистина обича Елиф би трябвало да намери начин да  и отвори очите за Бахар.

В случая с ателието Йомер е прав да се сърди  - как така Елиф не може да види, че Левент
иска да се докопа до нея. Та той беше разучил всичко за нея до най-малки подробности.
И за едни бонбони, моливи и списания, тя вече се радваше като малко дете. Дори очакваше
и Йомер да е щастлив, че друг мъж и прави такъв подарък, и то Левент.
Аз пък очаквах да има по-голям скандал, когато Йомер научи, ама трябваше да тръгва за акцията, та се размина.

Да кажа и за финалната сцена.  За мен това беше  една от най-силните сцени, най-вече заради изпълнението на Енгин, признавам си.
И Пелин, Елиф и Арда си бяха добре. На второто гледане си помислих защо Елиф не заплака със сълзи, но както се беше надвесила над Йомер щеше да го удави във сълзите си. Joy Joy Joy
Не ме подразни забавения кадър, дори така ми хареса много.

Хубава вечер на всички! Hug

# 384
Ели, абсолютно съм съгласна с мнението ти за епизода!  Hug Hug Hug

# 385
  • В Града на Липите
Ели  Hug  мерси че си извадила стоп кадрите.
Точно тези моменти доста ми смекчиха мнението за въпросните герои.
А Мерт дори успя да ме трогне  Blush

П.п. Не мога да разбера защо намалиха броя на трейлърите и все по-късно ни дават инфо за следващата серия  newsm78

# 386
Елинор,
  bouquet
Чудесен анализ  ,с акценти върху основните моменти .
Всичко това забелязах и почувствах ,но нямам дар слово,да го опиша..
Относно емоциите на Елиф,аз го приех като черта на характера, да бъде силна ,да запази самообладание за да вдъхва вяра и сила на страдащия.
Ако някой се съмнява в способностите  на Туба относно изразяване на емоция за страдание или плач,нека погледне епизод 7/8/бешеот Аси  момента в който убиват  коня й.

Скрит текст:
Баща ми почина в ръцете ми в болницата ,не пророних и сълза,/а съм ревлива /докато не издъхна, опитвах се да бъда силна  ,да не показвам, че това е краят му     

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 21:16 от Maya@

# 387

Относно емоциите на Елиф,аз го приех като черта на характера, да бъде силна ,да запази самообладание за да вдъхва ,вяра и сила на страдащия.  

Скрит текст:
Баща ми почина в ръцете ми в болницата ,не пророних и сълза,/а съм ревлива /докато не издъхна, опитвах се да бъда силна  ,да не показвам, че това е краят му    

Мая Hug всеки по различен начин реагира и изразява мъката си, така е.

Миранда Hug  Хриси Hug

# 388
Не мога да разбера защо намалиха броя на трейлърите и все по-късно ни дават инфо за следващата серия  newsm78

Щото ме четат! Даже предложих хич да не пускат трей, ама чак толкова не може.  Thinking Пуснаха един миже да те лажем.  Wink ТрЕбва да се поддържа интригата и съспенса!

# 389
привет на всички четящи и пишешти в темата wavey
чета мненията на всички, независимо колко е писано, но избягвам да пиша. Причината ...негативните изказвания и нападки. Много ми харесва толерантността в темата и затова с удоволствие влизам. Сега е момента да благодаря на всички за преводите, клиповете и кулажите, за новините и за добрия тон в темата.
и ако може да кажа и аз какво мисля за финала на епизода. Реакцията на Елиф- за мен тя не искаше да повярва че това е истина, не искаше да е истина. той е идола, кумира за нея. той може със всичко да се справи, и го каза на Таяр
приятна вечер

Общи условия

Активация на акаунт