"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 814
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро,диамантчета!
Потресаващо интервю на Сема(благодарности на Варна за превода)!Желая й да се пребори с болестта,за да може още дълги години да се радва на дечицата и любовта си.
От все сърце пожелавам  на нашите момичета,които водят битка с тази коварна болест кураж,дух и късмет и съм сигурна,че ще  излязат победителки. txtloves txtloves txtloves
Когато човек е сполетян от болести и нещастия много ясно разбира,че са важни само любовта към децата,любимите ,приятелите,а  материалните  придобивки ,след които бясно тичат повечето хора нямат абсолютно никакъв смисъл.Колко е жалко,че в днешния свят повечето ценности са подменени с пари и имоти.Дори и в нашия сериал,за който някои казват,че е лишен от кауза това се вижда с безпощадна сила-от една страна хора,загубили всичко човешко,за да имат,за да притежават,продали хората ,които уж обичат и от друга страна хора,за които любовта,семейните ценности,общочовешките ценности не са само празни приказки.Някои намират,че всичко било прекалено уродливо в сериала-да,може и така да се каже,уродливи са много неща,защото битката със злото не е лесна,дори често е неравна и се губи,но пък прекрасното е,че има хора,които не губят вяра и продължават като Дон Кихот да се борят.
Желая ви прекрасен ден!

# 421
Един нов клип - много ми хареса.

http://youtu.be/fgIMpy2fu0k

И още малко мъжка мода.

Скрит текст:

# 422
Velijana, благодаря ти за споделените мисли! Съвпадат напълно с това, което мисля и аз!

# 423
Само да кажа Добрютро и се връщам 10 стр. Mr. Green назад да чета.

Но преди това бързо си признавайте има ли фрагман първо него да изгледам  Peace

Линка  Hug, досиетата И (Истанбул) набъбват. Ти само пускай обектите Simple Smile

# 424

Добро утро, момичета! Колко много сте писали.... Няколко дни нямах възможност да влизам, а сега нямам възможност и да ви изчета. Дори серията не съм догледала, а и трея и подсказките не съм видяла...  ooooh!

Бризче, разбрах, че нещо не е съвсем идеално - пожелавам ти бързо оздравяване. Почивай, стресът е фактор за доста неща....

Леле, как ме размърдахте с тази Барбара Стрейзънт! Мира07, твоя е "вината", сега слушам плейлистата й в ютюб  Laughing

Целувки на всички и нека имате една прекрасна седмица!!!  Hug

# 425
Привет момичета! Hug
Бризче  Hug Praynig Вярата и позитивната мисъл правят чудеса! Hug
Нека не забравяме,че

# 426
Здравейте момичета  Hug
малко се позагубих от темата, ама няма какво да ви кажа много много
освен че си обожавам Туба, а вече заради нея и Енгин ми е превзел сърчицето, друго нямам за споделяне.
Сценария си е ок , играта е ок, разбира се има пълнежче, но то е малко , ненатрапчиво и недосаждащо.
Гледам сериали защото ги обичам и се разтоварвам или по точно пренасям в един мой си романтичен свят, за да избягам и аз от една драматична съдба, тръгнах да споделям ама още май не съм готова .
 Hug Hug Hug
Хубав ден на всички и горе главата  Hug

# 427
   Привет на всички! wavey
   Знаех за болеста на Сема още в първи сезон, но останах с впечатлението, че я е победила и от интервюто разбирам, че я е борила и през лятото. И тъй като разбрах, че в момента има сред нас такъв борец, ще се опитам да му помогна с нещо.
морски бриз, за постигане на върешно спокойствие в такъв етап от живота има една хубава книга от Александър Свияш "Обикни болеста си". Ако искаш, потърси я в спиралата по име на автор. Не е голяма и много добре насочва, как да го направиш. Отхвърля мислите започващи със "защо" и води до вътрешно спокойствие, което е много важно. И късмет с лекарите Peace

# 428
Здравейте,момичета! Hug wavey

За Сема и аз знаех,че е болна още пролетта,тъй като гледам КД и бяха писали в темата!Дано вече всичко да е минало!Да се радва на малките си дечица! PraynigБлагодаря на Варна,за превода на интервюто! smile3525

На нашите мимичета от все сърце им желая кураж и силна воля! Hug Hug Hug

Дива Hug,Мира07 Hug имате лайкчета и от мен! newsm10 newsm10

Дано днес ни пуснат нови снимки и фрагман! Praynig Laughing

Желая ви чудесен ден!Лека седмица! Hug Flowers Four Leaf Clover   bouquet

# 429
Здравейте, момичета!
Пожелавам на всички една хубава седмица изпълнена с любов!

Прочетох ви с такова голямо удоволствие, раздавах лайкчета (обикновено забравям  Embarassed) и няма да изреждам имена, защото във всяка от вас намерих красота и любов. Затова ви прегръщам с една голяма и силна прегръдка.

А ето и най-хубавият момент за мен от последния епизод.

# 430
  • Варна
Благодаря Ви, мили мои, за моралната подкрепа- нямате представа колко много повдигнахте духа ми! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Ееее, с този психощит, който изградихме заедно около мен, осмоногото няма шанс да ме победи!  bouquet  bouquet  bouquet
Лошото е, че бръмбарите, дето честичко ме накацваха Mr. Green Mr. Green Mr. Green и пишех стихоплетство до стихоплетство и ви пълнех главите с щуротии, май се поуплашиха и по-рядко ме навестяват, ама не са ме зарязали съвсем- та се надявам и Йомерко и Елифче, а и другите любимци да си получат дозата римувани шегувки. Naughty
Хубав ден и успешна нова седмица Ви пожелавам от сърце! Peace Очаквам си с трепет новото трейче,  подсказчици, резюменца, естествено и новата серия, но най-вече си чакам дозата невероятни писания в темата- анализи, синтези, снимки, колажи- с две думи-ежедневната доза настроение!!!!  Peace Peace Peace
Бъдете ми здрави и щастливи!!!!!!!!! Peace Peace Peace

# 431
Здравейте елмазчета!  Hug

Скрит текст:
Развълнувахте ме с написаното снощи и днес!

Да ви е за късмет и за здраве!

Приятен ден и седмица, изпълнена с хубави моменти!

Оставаме си с очакването за снимки, трей, резюме и подсказка!  Peace

# 432
Пепел от рози  Hug продължавам с местата в Истанбул, които са свързани с нашия сериал.

Вземам ги от тук https://vk.com/karaparaaskofficial

17 епизод
Дългоочакваното обяснение става в кафене на пристанището  Бейлербейи, на азиатския бряг на Босфора.
Kumda Kahve
Adres: İskele Cad. Arabacılar Sok. No:10 (İskele'nin yanında) Beylerbeyi Üsküdar, İstanbul, Türkiye

16-17 епизод.
Ресторантът, в който имаше прием Тайар бей.

Vera Yıldız Park restaurant
Адрес:Palanga Cad. Yıldız Parkı , Yıldız Porselen İçi 34349 Beşiktaş/İstanbul

# 433
Мили теменужки, догоних ви и започнах преведената серия ( пак да благодаря на екипа  newsm51 smile3525)

Прочетох и интервюто със Сема.
Скрит текст:
В такива случаи думите са безсилни, но от сърце пожелавам на всички нас много, много здраве и спокойствие.

Пепел от рози  Hug продължавам с местата в Истанбул, които са свързани с нашия сериал.

Вземам ги от тук https://vk.com/karaparaaskofficial

17 епизод
Дългоочакваното обяснение става в кафене на пристанището  Бейлербейи, на азиатския бряг на Босфора.
Kumda Kahve
Adres: İskele Cad. Arabacılar Sok. No:10 (İskele'nin yanında) Beylerbeyi Üsküdar, İstanbul, Türkiye

16-17 епизод.
Ресторантът, в който имаше прием Тайар бей.

Vera Yıldız Park restaurant
Адрес:Palanga Cad. Yıldız Parkı , Yıldız Porselen İçi 34349 Beşiktaş/İstanbul

Линка,  Hug
Благодаря и продължавай с обектите от филма. Записвам ги и ги намирам по картата. Simple Smile  Това ми е като утеха, че не се знае тази година дали щи успея да отида пак.
За този адрес явно трябва регистрация, пък аз вече избягвам да се логвам тук и там, че скоро в личната си поща започнах да получавам покани от Twoo за запознанства с мъже, ама на моята възраст Simple Smile

П.П. За кафенето ето от мене един линк: Mavi Cafe- Kumda Kahve
Има хубави снимки горе над името му.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 13:00 от pepel_ot_rozi

# 434
morski_briz,
Не се познаваме извън виртуалното пространство, но ще изразя подкрепата си със следната мисъл - който и да я е родил - умен ще да е бил  Simple Smile
"Бог ни е дал два подаръка: единият от тях е избор, другият е шанс. Изборът за добър живот и шансът  да го направим по-добър!"
За съжаление не винаги можем да избираме, но в замяна на това никога не бива да пропускаме шанса си - а той е някъде около нас...
"Обикни болестта си"... да, но не просто като болест, а като нещо, което без да иска съгласието ти, е станало част от твоя си живот. Обикни я... и я победи! Имаш силите и можеш да го направиш! Имаш и вярата! Имаш близките ти хора, приятелите... а това е вече половин победа.

Успех, непознато момиче!  Simple Smile  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт