"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 352
  • 749
  •   1
Отговори
# 480

Леле, момичета, какви поетеси сте!!!  newsm51 Това си е дарба.

Аз никога не съм могла дори и 4 реда да римувам, че и смисъл да имат  Joy

Варна, много благодаря за превода, сега се изясни.   bouquet

# 481
Варна, Златна си! Само хубави неща ти пожелавам.

Благодаря и на поетесите ни, Бризчето, Шопич и Лиа.

Ама къде ще настанят Йо като го закарат у тях?  newsm78 Дали батю няма да отстъпи стаята си , а те с Мелике да се метнат на диванчето в хола?  newsm78

# 482
Варна  Hug благодаря за превода!   bouquet

Комисарят оживя! Наздраве!  Hug

# 483
Варна, благодаря за подсказката!  newsm51

За поезията и поетесите!  smile3525 smile3525 smile3525

# 484
Значи от подсказката е ясно,че Хюсеин се е държал лошо с Елиф в болницата-ама че наглец.
Това,което ме разсмя са думите на Елиф,че още не се е наситила на Йомер и затова трябва да се събуди-ако беше му се наситила можеше и да не се старае много. Joy Joy
Ех Велижана ...от меда извади мухата... /не го казвам с лошо ...
Хюсеин е бил груб  с мед.сестрата...а това,че Елиф го моли да си отвори очите и че още не му се енаситила е изваден от контекста ...

# 485
 Vyara2 ,щом казваш! Peace

# 486
Значи от подсказката е ясно,че Хюсеин се е държал лошо с Елиф в болницата-ама че наглец.
Това,което ме разсмя са думите на Елиф,че още не се е наситила на Йомер и затова трябва да се събуди-ако беше му се наситила можеше и да не се старае много. Joy Joy
Ех Велижана ...от меда извади мухата... /не го казвам с лошо ...
Хюсеин е бил груб  с мед.сестрата...а това,че Елиф го моли да си отвори очите и че още не му се енаситила е изваден от контекста ...

Защо да търсим подсъзнателна мисъл? Под ненаситила му се по би се тълкувало, че още не го е опознала, че толкова различен и завладяващ я, че иска животът да им даде шанс да изживеят връзката си. Та те едва отново започнаха, тя намери надежда, че името й ще бъде изчистено и няма да се случи лошото пророкуване на Сами за отношението на миналото й към работата на Омер. Че тя вижда един дълъг живот пред тях в 23 серия. Laughing

# 487
Момичета,просто ми стана смешно,не е необходимо да ми обяснявате толкова подробно.Просто проявете малко чувство за хумор. Peace

# 488
   Арда туитна това преди 5 минути:

Ahmet Tansu Taşanlar
‏@nineteen0seven
"Kardeşime dokunursan seni ... demiştim" #KaraParaAşk 24.bölüm fragman.. http://youtu.be/gbIT0lHseWY

# 489
Вай,вай, как извратно разбирате думите.  newsm47 Естествено, че не му се е наситила, нито той на нея, нито тя на него. Че може ли човек да се насити на любовта? Винаги иска още и още. И никога не стига. Ми тъй де. И на нас не ни стига да ги гледаме.

Линка, наздраве!  Joy Joy Joy

# 490
Момичета,просто ми стана смешно,не е необходимо да ми обяснявате толкова подробно.Просто проявете малко чувство за хумор. Peace

Че аз този сериал с доста хумор си го приемам, но някои се взимат насериозно. Wink Я виж арабките, какво сънуват:

# 491
Ми какво,прилича си му таз шамийка на главата. PeaceИначе тези ченгелчета не мога да ги разбера ,та не ми е ясно какви са им мечтите на девойките. Joy Joy

# 492
Ми какво,прилича си му таз шамийка на главата. PeaceИначе тези ченгелчета не мога да ги разбера ,та не ми е ясно какви са им мечтите на девойките. Joy Joy

Аз само от това на главата(шамийка ли се казва?) си вадя изводи, как му я свалят,ала,ала! hahaha

# 493
  • В Града на Липите
...Иначе тези ченгелчета не мога да ги разбера ,та не ми е ясно какви са им мечтите на девойките. Joy Joy

Така както си го превеждам, мечтите им са от чаено естество  Wink

Ahmet Tansu Taşanlar
‏@nineteen0seven
"Kardeşime dokunursan seni ... demiştim" #KaraParaAşk 24.bölüm fragman.. http://youtu.be/gbIT0lHseWY

Тоз хубавец, трей ли ни обеща  newsm78

# 494

Така както си го превеждам, мечтите им са от чаено естество  Wink

Ашкулсун, Хриси, и от арабски започна да превеждаш.   Joy Joy Joy Е на това му се вика полиглот.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт