"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 322
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • В Града на Липите
Не съм забелязала досега Чиче да се е впечатлил от приказки, кой знае колко.
Мето доста го ядоса, ама изпи 7-8 и му мина.
Може пък Мерт да му е казал, че си е правил днк тест и не е негов син  newsm78
То си му и личи, де  Joy

# 616
  • софия
Цитат
Пък и не забравяй, че го придружава у тях за следоперационно възстановяване и собственоръчно го глезонти, от което на Комисариото му се приисква още веднъж да го застрелят  Very Happy Не чете ли подсказката, там го пише.
четох го , джанъм  Hug неколко пъти.  Peace

и пак не ми харесва  Tired.... надушвам Невидима Заплаха... Whistling Whistling Whistling

а чиче се е гътнал преди това бе, Хю просто го заварва на пода, рецитира си поздравителната реч  и го оставя.....

# 617
  • In the light side of the Moon!
и мен ме притеснява какво ще е това дето Ел ще го реши...но все пак си мисля, 4е няма да е нещо опасно  Peace
какво е това дето 4ак пък ще повлияе на бъдещия им живот  newsm78 хади бе 4ак пък толкоз  Crossing Arms
и друг път са ни стряскали така, пък после нищо кой снае какво не дадат,...така 4е споко  Peace
най-много да го моли да се откаже от полицията и преследването на 4и4и  Peace

# 618
  • В Града на Липите
четох го , джанъм  Hug неколко пъти.  Peace
и пак не ми харесва  Tired.... надушвам Невидима Заплаха... Whistling Whistling Whistling
а чиче се е гътнал преди това бе, Хю просто го заварва на пода, рецитира си поздравителната реч  и го оставя.....

Знаете от фрагмана какво прави Хюсеин. Но не забравяйте, че Таяр има девет живота.
Не се натъжавайте, че Йомер беше прострелян. Ще има хубави сцени, особено в дома на Йомер.
Елиф: Хайде ставай, донесох ти закуска.
Омер: Ооо, харесва ми. Дали да не ме ранят още веднъж.

И това ли не ти харесва  Grinning

А как разбираш това почерненото  newsm78

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 22:21 от hrissi_sz

# 619
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета Hug
чак сега сколасах да изгледам серията Laughing
Охх, и динамична и смешна на моменти /тези двете простите с тяхната мелодрама няма ли да се спрат, сега учебник горят, ба** и кокошките са ooooh!, нооо, явно сценаристите са им отредили дълъг персонажен живот Tired за разкош и цвят в сериала/ Нейсе!
Много задобряват гълъбчетата ни, ашк-а е на ниво Peace
Мъчно ми е за Фатих и Нилю, още от начало им симпатизирам и не се отказвам Peace
Вие сте писали доста за живота му няма да се повтаряме, но смятам че при Фатих има неподозирани чуства и за самия него. Вярвам, че сценаристите ще заложат на неговия образ, ща го доразвият в положителна посока.
Иска ми се, де.

Пело как се беше  запенила, когато Арда й каза за Хюсени аби, че е къртицата май Joy Joy Joy JoyУмрях си от смях, подскача като някоя ощипана мома hahaha hahaha hahaha

# 620
Аз се страхувам, че каквото и да замисли Елиф, ще го скрие от Йо, а това вече само по себе си ще е проблем за връзката им. Тъкмо започнаха всичко да си казват. И сега ако започнат пак тези тайни, ами не искам.  Weary

# 621
  • софия
четох го , джанъм  Hug неколко пъти.  Peace
и пак не ми харесва  Tired.... надушвам Невидима Заплаха... Whistling Whistling Whistling
а чиче се е гътнал преди това бе, Хю просто го заварва на пода, рецитира си поздравителната реч  и го оставя.....

Знаете от фрагмана какво прави Хюсеин. Но не забравяйте, че Таяр има девет живота.

А как разбираш това почерненото  newsm78

като забаламосване  newsm78
ама аз не съм против Хю да гръмне чиче  Peace..... да се гърмят, имат си сметки за уреждане, да си ги уредят.  Peace

Цитат
Не се натъжавайте, че Йомер беше прострелян. Ще има хубави сцени, особено в дома на Йомер.
Елиф: Време е да ставаш, донесох ти закуска.
Омер: Ооо, харесва ми. Дали да не ме ранят още веднъж. [/i]

И това ли не ти харесва  Grinning
абе хубаво е , ама ми звучи като онова за дългия живот заедно.... и всъщност май не ми харесва..., притеснява ме  Cry

следиш ли ми мисълта?
тия черни мисли ме спохождат заради сцената с Левент, ревноста на Йо и щото си мисля, че това ще има продължение  Sad
предвид и дължината на сезона, още по- подозрителна ставам тцтц....

Аз се страхувам, че каквото и да замисли Елиф, ще го скрие от Йо, а това вече само по себе си ще е проблем за връзката им. Тъкмо започнаха всичко да си казват. И сега ако започнат пак тези тайни, ами не искам.  Weary
абсолютно, Диде  Peace, няма да му каже  Peace

# 622
  • В Града на Липите
Спиритче, отказвам да се поддавам на мрачните ти предчувствия  Joy
Обещаха ми легендарна любов с Ел и Йо, а тя не включва в представите ми, Лево бой.
Въобще  Peace

п.п. Ако ще да го лъже, ще й прости пак. Обаче да не го наранява с Лево. Много се надявам да не завият на там, направо ще окепазят сериала  ooooh!

# 623
Тя Аслъто ще го оправи него,Левчо де. JoyИ ще си се обичат чак до лятото дълго и протяжно.

# 624
Добър вечер,момичета Hug Hug Hug Hug
Ей,какво правите вие,нямате стигане.С епизод,без епизод страничките хвърчат,не успявам да ви изчета.Ама тия хора се гъбаркат с нас.От сряда до събота на сух режим-никакви новини.В събота фрагмана повторение на финала на епизодаТая седмица все едно сме без фрагмани.Нищо съществено-това си го знаехме още с края на епизода.Добре е,че в темата момичета разкостват всичко до най-малкия детайл.Удоволствие е да ви чете човек.Страхотни постове и днес.
Ринка,Варна  newsm51 newsm51 newsm51
Днес поезията е посетила темата ни.Бризче,  bouquet  bouquet  bouquet

Трогващо интервю на Сема.Накара ме да настръхна.Бризче,и всички пострадали от това коварно заболяване-единствения лек е борбата и само борбата.В такъв момент човек живее напук на болестта си и си доказва,че волята на човек за победа и оцеляване е над всичко-дори и над заболяване като рака.Успех мила,а от нас искренни пожелания и много положителна енергия.

Хриси,и днес успя да ме разсмееш Hug Hug Hug
Защо ли си мисля,че Елиф ще се срещне с Тайяр, заради прострелването на Йо от хората му newsm78 newsm78 newsm78  

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 22:42 от Keskinowa

# 625
  • софия
Спиритче, отказвам да се поддавам на мрачните ти предчувствия  Joy
Обещаха ми легендарна любов с Ел и Йо, а тя не включва в представите ми, Лево бой.
Въобще  Peace

Joy Joy Joy
съгласна съм с теб, но от скромния ми дизи опит, легендарна любов без Либовен триъгълник нема да се ареса  Joy Joy Joy

много досадно  Peace..... изобщо не ми се гледа  Naughty

а Баджо все пак ще го осъдят  Peace
Мерт чакам да го видя дали наистина е добро момче..... нещо ме съмнява  Whistling подозирам, че прилича на татко си, въпреки яростните ми протести по въпроса за гените  Joy Joy
още помня как в първи сезон се изкефи най-искрено , когато на една закуска Тайар посини от стискане ръката на Пънар  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
не го харесвам и не му вярвам. Засега  Peace

# 626
Тя Аслъто ще го оправи него,Левчо де. JoyИ ще си се обичат чак до лятото дълго и протяжно.

Тя какви стойки чупеше Аслъ пред Левчо не е истина. JoyХвърлила му е око,сериозно ,той завалията още идея си няма.

Аз се страхувам, че каквото и да замисли Елиф, ще го скрие от Йо, а това вече само по себе си ще е проблем за връзката им. Тъкмо започнаха всичко да си казват. И сега ако започнат пак тези тайни, ами не искам.  Weary

Димони Ел вече е много добро момиче,чак втрещи комисаря как всичко си казва.И на него му хареса.
Не мисля,че вече ще има лъжи и премълчаване между тях.

# 627
  • В Града на Липите
Цитат
съгласна съм с теб, но от скромния ми дизи опит, легендарна любов без Либовен триъгълник нема да се ареса  35 35

Добре, обясни ми как си я представяш тая работа с триъгълника  newsm78
Така като го гледаш Йо, виждаш ли го някъде да седи и да си ближе раните и да наблюдава отдалеч Joy
По-скоро ще му оправи вратовръзката на Лево бой веднъж и завинаги и ще завлече вироглавото севгили да му налее чай в главата или както там се казва.

Не, олмаз, сакън!!! Никакви триъгълници.
Много добре помня, че обещаха различна любов. Двамата срещу всички!!!

п.п. Мерт и на мен ми е още тъмен и мътен. Макар че предизвика лека жал в мекото ми сърце, като го видях с трите куфара на вратата на Денизерови.

# 628
   Елифче може и нищо да стори на чиче, а той да й спретне катастрофа за да настъпи Омер по болното място - тази, която най-обича(след мама естествено).

# 629
  • В Града на Липите
  Елифче може и нищо да стори на чиче, а той да й спретне катастрофа за да настъпи Омер по болното място - тази, която най-обича(след мама естествено).

То това е ясно. Чакаме го от първи сезон.
И дано се измъкне Ел леко  ooooh!
Чиче ще настъпва сега наред. Аз и за Арда и Пело се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт