KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 612
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Karadayı'nin senaristi Eylem Canpolat:"‪#‎karadayıödüldür‬ 85. Ve 86. Bölümü sakın kaçırmayın derim ‪#‎karadayi‬ ‪#‎mahirileferide‬"/Scenarist of Karadayı Eylem Canpat:"I would say do not miss episodes 85 and 86"

Ейлем Джанполат: " Не пропускайте епизоди 85 и 86 "

# 211
Голяма подсказка, няма що!  ooooh! Whistling Като че ли до сега нещо сме изпуснали  Joy Joy Joy

# 212
И после пак мор! Joy Joy Joy Joy

Ако батю го натупат в края на епизода,
Ще се лекува най-малко два болюма и какво?
Фериде ще притичва ту при Назиф баба, ту при Махирко...
Не бива да го пропускаме  Joy Joy Joy

# 213
Голяма подсказка, няма що!  ooooh! Whistling Като че ли до сега нещо сме изпуснали  Joy Joy Joy
  hahaha Уплашиха се, че няма да гледаме  Joy Joy Joy Joy

# 214
Ейлем Джанполат: " Не пропускайте епизоди 85 и 86 "

Патка с патка!  Mr. Green Кой знае какви ги е снесла?!  #Cussing out

# 215

Хубава неделя!

# 216

Много бързо ги сдобриха.  newsm78

Трудно ми е да си представя как ще стане. Ясно, че ще е свързано с боя, който му хвърлят на Махир.

Но Фера като каква ще ходи да му превързва раните, знайеки че може да се сблъска на вратата на лимон евето с Белгин. Защото Белгин за нея си е гадже на Махир. Логично е да очаква да бъде до него.

Освен ако преди това не разбере коя е всъщност Белгин.

# 217

Кралицата на червения килим

Бергюзар Корел беше безупречна на червения килим. В последно време тя печели одобрението на много почитатели на модата като мен с избора на дрехи и спиращия дъха начин, по който ги носи. Зад тази положителна промяна стои модната стилистка Ханде Джан Юлдже. Това е пример колко печелят известните хора, когато се оставят в ръцете на хора, които си разбират от работата. Дано го последват и  други популярни личности. Роклята е дело на Mybestfriends.  Но само хубава рокля не стига. Много е важно прическата да подхожда на тоалета, гримът и аксесоарите също. Деколтето е много добро. Гримът и прическата чудесно се съчетават с голите рамене и Бергюзар изглежда като фея.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 08:54 от varna_2

# 218

Да ви кажа тази сцена напълно ми се губи. Нямам предвид детето- сигурно е Али или някое друго зад кадър, ами този ресторант. Кога е била Фериде в него?

# 219
Лейла на път за сета

# 220
Добро утро!  Hug Hug Hug

Много бързо ги сдобриха.  newsm78

Трудно ми е да си представя как ще стане. Ясно, че ще е свързано с боя, който му хвърлят на Махир.

Но Фера като каква ще ходи да му превързва раните, знайеки че може да се сблъска на вратата на лимон евето с Белгин. Защото Белгин за нея си е гадже на Махир. Логично е да очаква да бъде до него.

Освен ако преди това не разбере коя е всъщност Белгин.
И на мен не ми е ясно как ще стане сбаръщисването  newsm78...само се надявам  Praynig СЦ да са измислили нещо умно...Героинята им Фериде има толкова много хубави качества , а я лишиха от най- важното нещо с което жените превъзхождат иначе физически по-силните мъже- ИНТУИЦИЯТА !!!

# 221

Да ви кажа тази сцена напълно ми се губи. Нямам предвид детето- сигурно е Али или някое друго зад кадър, ами този ресторант. Кога е била Фериде в него?

Варничка  Hug...и аз вчера се чудих, това трябва да е от епизода на "стълбоизкътвателния целуфан " 25-ти...Сехра и Тургут в луксозен ресторант...А Берг  защо е там ? newsm78 Laughing Laughing

# 222

Халит Ергенч:" Не забранявам на съпругата си да се целува на екрана, тя е актриса..."

# 223
# 224

Това може би е интервю със Сема в някои от днешните вестници

Общи условия

Активация на акаунт