KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 585
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Спокойна и светла  неделя и от мен! Hug

Сценирастите са безсилни да измислят нещо друго и затова ще ги сдобрят, по няколко причини.

Ако оставят Фериде да замине, това означава да снимат някъде извън Истанбул. Там трябва да има други герои край нея. Изобщо става съвсем нова сюжетна линия. Колкото и да е дълъг сезонът - това няма как да си го позволят, защото имат 4 дни за снимки - 2 за монтаж и 1 ден почиват седмично , за епизод.
Ако Фера замине - тотално се разминават с МАхир, биха могли да се срещнат, ако Махир по мафиотски дела прави нещо в другия град или хукне след нея, което няма как да го направи и ще противоречи на цялото му решение, обезмисля се ината и упорството му досега. Ако е по мафиотски дела - няма как с първото виждане да се хвърлят на вратовете си, защото Махир ще е гузен само поради факта, че е оставил Фериде да замине и не я търси, значи може и без нея, тя не му е нужна.

Вариант Фера не заминава. Ще ги сдобрят, защото, усетиха нагласата на публиката. Усетиха, че нищо няма да е същото и хората се настроиха против Махир със стоенето му мирно и зависимостта му пред Белгин. Два сезона голяма любов, преминаваща през какви ли не перипетии и сега някаква си Белгин по средата между тях.
 Ако продължат линията да са разделени, трябва да измислят нещо, с което Фериде също да забрави Махир. А те нямат такова намерение, защото, ако беше така нямаше да има толкова драма около чувствата и към него, ревове и страдания, че чак заминаване. Т.е. Фериде няма намерение да спре да обича Махир.
Трябва да има нови сцени  между тях, които да ги държат в това положение, да ги отдалечават и в един момент, ако съвсем не ги срещат и не се виждат ще стане още по-изкуствено събирането им.

Махир прави всичко, което е решил, но го показват в същото време, че се измъчва, че страда по своя си начин, прибра пръстените, хукна след разпита в съда, неможейки да издържа на лъжата и погледа на Фериде. Защото не е така и защото не може да понася да я нараняват, съучаствайки в играта.

Още в съда погледът на Махир беше друг. Той сякаш я умоляваше. "Недей, не вярвай на ушите си."

Цялата предна серия имаше нагласа за смекчаване от негова страна. Висенето до съда и проследяването на Фериде. Стоенето цяла нощ пред дневника й. Използването на "ахугьозлю". После в съда - безмълвни срещи, но очите им казваха много. За мен погледът на Махир беше различен от предходните серии, когато дори не я поглеждаше и цялото му същество крещеше "Ще се справя! Ще отделя Фериде от себе си, въпреки себе си, въпреки всичко!"

Както писа Катето, случката с Назиф баба ще го отрезви в някаква степен, какво губи, поемайки по този път. Не, че той не го знае, Дори го сподели с Ясин. Но едно е да го говориш, друго е да го изпиташ, да усетиш, че наистина изгубваш най-любимите си хора, за което ти носиш някаква вина и оставаш сам сред вълци.

Сега в началото на епизода ще разбере и за Белгин. Дори и да зависи от нея, фактът, че тя е от онези, няма как да хареса такава жена, да се влюби в нея, за да има нещо в развитието в тази посока.

поздравления- много смислено подреждане на нещата случващи се.. Wink
според мен има и вариант примерно Фер да замине,отсъства 1-2 сери и да мине време (няколко месеца по -късно) и да се върне и да продължи обаче вече по-силна и решителна Simple Smile #2gunfire #2gunfire

# 241

Никъде няма да заминава Ферчето. Ще си стои до Махирко. Сценаристките вече казаха, че другия понеделник нещата вече ще се подредят, което подозирам ще амбицира Белгината да измисли някоя мръсотия.

# 242
Другия понеделник ролите ще са разменени.

# 243
Варна, благодаря ти много, за поредният превод, който си направила. Благодаря ти,  за старанието, за отделеното време.

За Сема - четох и плаках.  Cry Много силно, много истинско, много точно написано. Не бих допълнила нищо!

# 244
# 245
слухове, слухове.... Grinning

# 246
За утре - с надежда за красиво и справедливо.

# 247

Не го мисли Tigi  Hug...ще го бият красиво  Wink...пък и мисля, че ще е справедливо- много му се вдигна самочувствието напоследък  Mr. Green

# 248

За утрешната серия нямам големи очаквания. Ясно е какво ще се случи. Няма да има и много сцени с Махир и Фериде, поради отсъствието на Берг. Все пак имаха някакви снимки в чай бахчето. Ако са за предстоящата серия, ми е интересно по какъв повод биха се срещнали на това емблематично място сега когато отношенията са буз гиби. А може да са били предварителни снимки за епизода идния понеделник.

# 249
# 250
косе-босе
, казваш много му се завиши "АЗ"-а.

# 251
косе-босе
, казваш много му се завиши "АЗ"-а.
Ами не зная какво му се е завишило  Laughing Laughing Laughing...но е време да се приземи, защото минаваме в друг жанр  Joy

# 252
Варна, много благодаря за превода на интервюто със Сема! Досрамя ме,  че понякога съм била доста остра срещу нея и Ейлем. Embarassed Embarassed Embarassed Гечмиш олсун  Praynig и да си направи партито!  Praynig Дано не се сърдиш, че пуснах линк в темата за КПА!  Hug

Тази неделя отделих внимание на Кен с Кабадаито.  Party ГолЕм сладур! И лош, лош, лош! Първо почвам да гледам и времето се точи, а от Кеньо МанИКеньо ни следЪ.  Mr. Green А бе викам си кой ме лъзна на таз пързалка?  Mr. Green Ииииииииииииии... влиза Кен/Девран в бял костюм!

# 253
Ииииииииииииии... влиза Кен/Девран в бял костюм!

Къдеееееееее?  

# 254
Ииииииииииииии... влиза Кен/Девран в бял костюм!

Къдеееееееее?  

Бурда!

Ама пак предупреждавам!  Peace Едно 20-25 минути минават докато се появи.

Общи условия

Активация на акаунт