KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 842
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Махирката започна да любезничи с Белгинка. Joy

# 451
Ааа, ясно, оставиха Лиса в болницата, за да види, че Махир и Орхан не са в добри отношения  Whistling

# 452
Малко отклонение...не съм чела назад ..може и да е публикувано ...и ако е...моля за извинение... Praynig

Скрит текст:
Сценаристка Сема Эргенкон (Гюмюш, Пусть ангелы хранят, Между небом и землёй, Сыла, Карадай, Кара пара) уже полгода борется с раком молочной железы и недавно была вынуждена расстаться с волосами. Но она воспринимает рак не как наказание, а как возможность лучше узнать себя

# 453
Кой каза, че Белгин ще си тръгне? Я как се настани, че и крачета кръстоса.  Grinning

# 454
Кой каза, че Белгин ще си тръгне? Я как се настани, че и крачета кръстоса.  Grinning

Да им вдигне малко рейтинга.  Grinning

# 455
Ужас!  Banghead Направо не се издържа  Sad

# 456
Много интересно в качеството си на каква стои там Белгината и как никой не пита Батю за нея  newsm78

# 457
Много интересно в качеството си на каква стои там Белгината и как никой не пита Батю за нея  newsm78

Таз не мръдна от там.  Mr. Green И продължава да върти игри. "Как сте госпожо съдия?"  Mr. Green

# 458
Миндил 1 сега ще я фризира.  Joy Joy Joy Joy

# 459
Супер! Миндила срешу Кума Лиса  smile3508

# 460
Нежния жълто пусна чак от щастие. Joy Joy Joy

# 461
# 462
Айтенката е върхът! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 463
Опасна Лисана е Белгинчето. Докато не тръгна Фер не мръдна. Междувременно огледа едно хубаво братските отношения в Кара.  Mr. Green

Малко ме е яд на Фер. Решила е да сложи край, да замине. Не ишим вар бурда?  ooooh! Не трябваше да ходи, че и да стои там според мен.  Peace Можеше Миндила да я информира по телефона.

Браво на Миндила! Хвана Барута по бели гащи. С помощта на другата лисана Сюеда.  Mr. Green

# 464
Браво на Айтен! Добре го изработиха Неджо!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт