KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 759
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
# 31
# 32
# 33
Косе  Hug Heart Eyes

Ако трябва да съм честна  newsm78 между Фунда и Белгин, като визия    Mr. Green предпочитам Белгин. С това кърмъзЪ червило  Peace е чок шик  Joy  Joy Joy Joy

# 34
Косе  Hug Heart Eyes

Ако трябва да съм честна  newsm78 между Фунда и Белгин, като визия    Mr. Green предпочитам Белгин. С това кърмъзЪ червило  Peace е чок шик  Joy  Joy Joy Joy

smile3521 newsm03 и очната линия...съвсем друга фаца  Grinning

# 35

Излезли са подсказки, но намирам някакви откъслечни изречения, не знам къде е целия текст.

# 36

Излезли са подсказки, но намирам някакви откъслечни изречения, не знам къде е целия текст.

На линия съм, но не мога да помогна. Достъп до Ф и Т в момента нямам.  Whistling

# 37
Аз се разрових на сайта на АТВ, в ддизи и във фейса, но никъде не намирам подсказките  newsm78

# 38
Само това разбрах от откъслечните  изречения, които видях в туитър.

Назиф баба получава инфаркт, защото вижда Осман и Сонгюл заедно.

Махир и Фериде се срещат на неочаквано място.

Махир е ядосан на Белгин за това, че го е подвела. Но тя не му остава длъжна.

Белгин: Карадайъ ... ти май не разбираш положението.  Ако днес седиш на една маса с нас, то е благодарение на мен. Знай едно, както имам сила да направя така, че да те приемат на тази маса, така мога да стана причина и да станеш от нея.

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 13:58 от varna_2

# 39
Варна,  благодаря за подсказката.   bouquet

Бързам да се похваля, че един път, един път и аз познах  Mr. Green за удара на НБ, че ще бъде причинен от Сонга  Laughing

Тъй, сега аз не се радвам за дядката, а се радвам на себе си . Нъл ме разбрахте  Laughing

Белгината - както и предполагахме. Продължава играта й от предната серия. Ще коли и беси. Махир иска да бяга от нея, тя не пуска. Ще се целува лапата на Кума лиса, спор няма. Whistling

Фериде и Махир - къде???  newsm78 newsm78 newsm78

# 40
Варничка, благодарско за подсказките  bouquet

Назиф баба получава инфаркт, защото вижда Осман и Сонгюл заедно.
Това го познахме, даже беше отговор а) от куиза  Mr. Green

Махир и Фериде се срещат на място, на което не сме били. /каквото и до означава това/
Сигурно става въпрос за чай-бахчето  Laughing Вероятно иронично са го казали  newsm78 Защото болницата вече се видя във втория фрагман  Naughty

Има си хас! Разбра най-накрая, че в мафията нещата не стоят като в махалата  Crossing Arms

# 41
ПОДСКАЗКИ

Не всички са щастливи от перспективата да седнат на една маса с Махир.
Сеис: Това че Махир е сред нас, че стои на една маса с нас, изобщо не е добре. Изобщо!

Юсуф: Да речем, че си прав. Дори Махир да е опасен човек, пак бих постъпил така, защото обичам да държа враговете си близо до мен.

Белгин: Карадайъ ... ти май не разбираш положението.  Ако днес седиш на една маса с нас, то е благодарение на мен. Знай едно, както имам сила да направя така, че да те приемат на тази маса, така мога да стана причина и да станеш от нея.

Айтен измисля страхотен план, за да се разведе с Неждет. В плана е включена и Сюеда.

Чичо Назиф тази серия е на тайна мисия. Проследява Сонгюл и Осман.
Осман: Ще вървим заедно по този път, Сонгюл. Заедно ще посрещнем всичко.

Фериде се приготвя за заминаването си, но се срещат с Махир на неочаквано място.

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 14:07 от varna_2

# 42

Срещата на Махир и Фериде е на неочаквано място, защото олмадък може и така да се преведе.

Но вероятно имат предвид болницата. Не вярвам да имат друга обща сцена.

# 43
Косе  Hug Heart Eyes

Белгинчето я гримират много добре. Grinning
Взаимно се допълват игра - грим -  фръца-пръца плюс  дрешките!
Да и имам чантичката! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 44

Тъй, сега аз не се радвам за дядката, а се радвам на себе си . Нъл ме разбрахте  Laughing

-------------
Фериде и Махир - къде???  newsm78 newsm78 newsm78

Всичко ни е ясно! Joy Joy Joy Joy Joy
Варна, за подсказката!  bouquet  bouquet  bouquet

Къде ще се срещнат?

Фериде я присвива корема, гади и се, отива на лекар, защото няма апетит и иска да се прегледа преди да замине. Бременна е.

Махир отива да види болния си баща.

Там се срещат. Joy Joy Joy Joy Joy

Шегувкам се.  Grinning

Сигурно в хастането, къде другаде?
Отивайки при Назиф поотделно.

Мен, ако питате, тя няма работа там, да си хваща трена и тютююююююю - да изчезва,
ама..няма да стане, то е ясно.
Нали виждам как се кокорят във фрагмана и двамата. Единият гледа надолу, другият сам не вярва на видяното и търси отговор, който няма да получи от Карадайъто... Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт