KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 753
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Пък може и в квартала на Махир да се срещнат.
и той пак ще я пита едно и също: Фериде, не....вар бурда? Joy Joy Joy
Или в лимоненото еве, Фера случайно да иска да си вземе нещо за спомен или нещо забравено.

Абе навсякъде може, където са го измислили каките. Но то ще е такава среща, че нашето пак
няма да тръгне. На Ферка толкова и трябва.

# 46
Косе  Hug Heart Eyes

Ако трябва да съм честна  newsm78 между Фунда и Белгин, като визия    Mr. Green предпочитам Белгин. С това кърмъзЪ червило  Peace е чок шик  Joy  Joy Joy Joy

smile3521 newsm03 и очната линия...съвсем друга фаца  Grinning

Ами то си каза момичето в интервюто, че като се гримира става хубава.

# 47
Къде ще се срещнат?

Фериде я присвива корема, гади и се, отива на лекар, защото няма апетит и иска да се прегледа преди да замине. Бременна е.

Махир отива да види болния си баща.

Там се срещат. Joy Joy Joy Joy Joy

Шегувкам се.  Grinning

МайдриймHug Hug Hug  Heart Eyesти се шегуваш сега и не ти се вярва, ама да не вземеш следващата серия да се радваш като мен, "познаааах, познааах"  Grinning

За да е неочаквано?  newsm78
Ако е заради дядката, няма как да е неочаквано. Не е неочаквано  отивайки при него да се срещнат.
Какво може да е друго?  Thinking

# 48
Само Фера да не помисли, че като Махир е отишъл в болницата при баща си, на когото обърна гръб заради кабадайлъка, ще вземе да се размисли и да се върне при нея  #2gunfire Аман, стига са я правили на гълъбушка вече Close

П.П. Това официалното резюме ли беше или подсказките на Бисена/Х ?

# 49
Някой питаше за ашурето...

Майката на Берг е качила тази снимка

# 50
Къде ще се срещнат?

Фериде я присвива корема, гади и се, отива на лекар, защото няма апетит и иска да се прегледа преди да замине. Бременна е.

Шегувкам се.  Grinning

МайдриймHug Hug Hug  Heart Eyesти се шегуваш сега и не ти се вярва, ама да не вземеш следващата серия да се радваш като мен, "познаааах, познааах"  Grinning

За да е неочаквано?  newsm78
Ако е заради дядката, няма как да е неочаквано. Не е неочаквано  отивайки при него да се срещнат.
Какво може да е друго?  Thinking
За мен хастането не е неочаквано място, защото Махир няма как да не отиде, а като познавам Ферка, тя също ще прескочи...

Ама...ще видим.

# 51
Само Фера да не помисли, че като Махир е отишъл в болницата при баща си, на когото обърна гръб заради кабадайлъка, ще вземе да се размисли и да се върне при нея  #2gunfire Аман, стига са я правили на гълъбушка вече Close

П.П. Това официалното резюме ли беше или подсказките на Бисена/Х ?

Кате, и на мен въобще не ми се иска Фериде да се надява, да се моли, да се връща в този момент,
не знам как са го измислили, но ако тази агония продължава ми става вече противно.
Вместо съжаление, ще изпитам изумление и омерзение - да се остави толкова на чувствата си.

# 52

Леле колко вкусно изглежда  newsm53

# 53
  • София
Здравейте и от мен,набързо ви преглеждам от сутринта,ама ще е грехота,да не се включа сега,когато имаме подсказка,,за което отново благодаря на Варна!Не съм на ясно с тяхната религия и дали жените могат да влизат в джамия,чувала съм,че не им е позволено,но ако им е позволено,може да се срешнат и  на такова място,а думите на Фериде от втория трей,да са нейната изповед,пред нейния бог,но по вероятно ще е в болницата или на чай бахчето.

# 54
думите на Фериде от втория трей,да са нейната изповед,пред нейния бог,но по вероятно ще е в болницата или на чай бахчето.

А, то остана да я дадат Фера сега, сама да си приказва, да й забучат и едно перо отзад и вече съвсем  ще я омажат.  Mr. Green Залагам, че думите от трея са споделени с човек.  Peace

Срещата е на стълби.  Peace В джамиите мисля, че няма. В чайбахчето също.

# 55
Варна, мерси за подсказките!  Hug

На канала на дизито има някакво размърдване?  Thinking Може и да качат трети трей.  Praynig Praynig Praynig

# 56
Благодаря на Варна за подсказката   bouquet

Къде ще се срещнат?

Шегувкам се.  Grinning

Mydream  Hug   hahaha Joy Joy Joy Joy Joy..Ти хубаво се шегувкаш, но и на мен така ми се дава  Laughing

А нали беше излязло инфо, че Кенан и Берг са снимали в някакво кафене... newsm78 Да не чакат резултата от теста там  EFP  Joy

# 57
ПОДСКАЗКИ

Скрит текст:
Не всички са щастливи от перспективата да седнат на една маса с Махир.
Сеис: Това че Махир е сред нас, че стои на една маса с нас, изобщо не е добре. Изобщо!

Юсуф: Да речем, че си прав. Дори Махир да е опасен човек, пак бих постъпил така, защото обичам да държа враговете си близо до мен.

Махир е ядосан на Белгин за това, че го е подвела. Но тя не му остава длъжна.

Белгин: Карадайъ ... ти май не разбираш положението.  Ако днес седиш на една маса с нас, то е благодарение на мен. Знай едно, както имам сила да направя така, че да те приемат на тази маса, така мога да стана причина и да станеш от нея.

Айтен измисля страхотен план, за да се разведе с Неждет. В плана е включена и Сюеда.

Чичо Назиф тази серия е на тайна мисия. Проследява Сонгюл и Осман.
Осман: Ще вървим заедно по този път, Сонгюл. Заедно ще посрещнем всичко.

Фериде се приготвя за заминаването си, но се срещат с Махир на неочаквано място.
Варничка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еми подсказката не подсказва кой знае колко newsm78Само дето Миндилката ще включва в плана си за развод Сюеда...Ееееей, Миндильока нахитря и взе  да ми се издига в очите!И другото е,че  НБ тръгнал да следи Сонги и Осман!Абе човек не знаеш ли,че като се слЕдИме,че се ФанИме...Не само, ами и инфаркт си докарал!За гълъбетата подсказка йок!Те това,че се срещат ни го показаха във втория фрагман. Къде???-Ми на стълбите ,дето се кокореха един в друг,все едно не са били в един ятак заедно само преди една седмица hahaha hahaha.За Белгото също сме наясно....Абе слаба ракия тая подсказка... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 15:52 от vichom

# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт