KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 735
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
То бива, бива, обаче Махир съвсем се забрави  Angry

Малко зависи от него.  Peace Белгин вече трябва да я остъргват от Батю. Тук вече стана - докато смъртта ги раздели.

# 91

МС по едно време не го ли даваха да посещава вариетето и онези кадъни?  newsm78

Peace Като почетен гост беше при преставянето на 'отела на Русия в трети сезон, а пък в първи дъртия газетаджия, му водеше певачки да му пеят на уше.

Косе,  Hug чудни фотки си ни наредила пак.   Мерси!   bouquet

# 92
То бива, бива, обаче Махир съвсем се забрави  Angry

Малко зависи от него.  Peace Белгин вече трябва да я остъргват от Батю. Тук вече стана - докато смъртта ги раздели.

Всичко зависи от него. Същият номер като с Фериде. Използваше я, макар и несъзнателно, за да спаси баща си. После, извинявай, не исках, ама май се влюбих. Сега ще използва Белгин. Да се влюбва  и в нея и да оставя Фериде на мира, че и мина живота да се занимава с него и айлето му.

# 93
Еееееееее! Той не е виновен! НИ може да бъде!
Това е супербат. При това вече КД!
-------------------------------------------------

Не, с това зацикляне и опошляне на чувствата като цяло ми дойде в повече.
Честно казано и да ги сдобрят след тези случки ще е изпросена работа.
Както и повечето сдобрявания между тях, ако се замислим реално.
Причина да бъдат заедно си е ставала най-често Фериде във всякакви форми.
Ами...батю като ги разкарва така бързо, да си гледа пътя, ама той и това прави.
Само Фера да си спазва решенията и да не се сополиви, защото става смешно и не и отива.

Виж, за Махир, не се учудвам, той си е такъв от самото начало.

# 94

Не, с това зацикляне и опошляне на чувствата като цяло ми дойде в повече.
Честно казано и да ги сдобрят след тези случки ще е изпросена работа.

Най-точното определение на ситуацията между Махир и Фериде.

# 95
Махир от първи сезон само юмруци раздава.

ШЪ извиняваш, ама някои сме тук за борбите.  Wink Hug Grinning

newsm51 newsm10

# 96
Аз пък кротко си чакам сбаръщисването! Praynig Още 2-3 епизода и ще стане,ще видите! Peace

# 97
Аз пък кротко си чакам сбаръщисването! Praynig Още 2-3 епизода и ще стане,ще видите! Peace

И аз  newsm10...Нищо не е опошлено, само така изглежда  Wink...гълъбетата са чисти като капки утринна роса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 98

И аз  newsm10...Нищо не е опошлено, само така изглежда  Wink...гълъбетата са чисти като капки утринна роса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нали,Косенце???Батю си обичка Кака и те тАва е!Белгини-мелгини са си бошлаф работа.Всиииичко ще се изЯсни и Кака ще разбере...след като Батю подробно й обясни ..в лимоневето...башбаша..в ятака!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 99
# 100
# 101
...след като Батю подробно й обясни ..в лимоневето...башбаша..в ятака!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Той не си пада много по обясненията, повече владее Body Language ... Rolling Eyes но при стеклите се обстоятелства и карагьозлерите няма да му помогнат  Laughing Laughing Laughing

# 102
...след като Батю подробно й обясни ..в лимоневето...башбаша..в ятака!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Той не си пада много по обясненията, повече владее Body Language ... Rolling Eyes но при стеклите се обстоятелства и карагьозлерите няма да му помогнат  Laughing Laughing Laughing

Body Language, ама веднъж, два пъти, три пъти.
Само с една гола любов и с една голяма несигурност, айле не се прави.

Махир и Фериде и да се оженят, хипотетично, аз бях писала преди и пак ще напиша, не знам утре като съмне и ако до лимон евето  Махир види някой да бие някой, без да се замисли, ще отиде и ще му прасне три тупаника и Фериде ще си мисли, че е у кундурджийницата, а той ще е в каракола....Тва е положението.

# 103
РЕЗЮМЕ

МС е доволен от решението на Фериде да поиска преместване, но Кериме никога не би се съгласила с отдалечаването на дъщеря си. Фериде за пръв път иска помощ от баща си и го моли да ускори нещата. МС отговаря положително на желанието й. Единственото, което иска Фериде е да престане да живее с надеждата да срещне Махир и да не бъде свидетел на неговия живот с друга жена. Ще се премести ли Фериде?

Махир не знае за намерението на Фериде. Той е постигнал желанието си, успял е да седне на една маса с хората от подземния свят. Сега Махир официално е техен партньор, ще докаже на всички, че могат да му имат доверие и ще стане приятел с всеки от тях. Джемал не може да преглътне това и има други планове за Махир. Каква игра е подготвил Джемал, за да отстрани Махир от общата маса. Ще се хване ли Махир на тази игра?

Назиф вижда любовно стихотворение в учебника, който Осман донася на Сонгюл и се усъмнява, че между тях се случва нещо. На следващата сутрин той вижда, че се срещат на път за училище и ги проследява. След това той вече е сигурен, че между тях има любовна връзка. Сърцето на Назиф не издържа на това след всичко преживяно през последните месеци. Назиф се свлича на земята. Всички негови деца и обичащи го хора се стичат в болницата. Семейство Кара се моли в коридорите на болницата да не чуят най-лошото за Назиф.

# 104
Значи Фериде се изповядва пред баща си, че не иска да се измъчва виждайки Махир с любимата си.
Затова пише и така в резюмето.

"Махир не знае за намерението на Фериде."

Че това има ли някакво значение за народното дело?

Варна, благодаря за превода на резюмето!  bouquet  bouquet  bouquet

Ох, това с хастането е чок банално, пак ще гризат нокти Илкнурки и Сонгюлки....
Като цъфне и Белгинка, пейзажът ще стане пълен.

Общи условия

Активация на акаунт