KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 812
  • 741
  •   1
Отговори
# 480

Не, направо да носят сватбените халки. Сега, ако Белгината е простреляла Бердан, очаквам вече официално да се нанасе и в лимон евето.

Ама, моля ти се, Варничка,  Hug не говори така.  Naughty Не я искам!!! Naughty

# 481
Няма да научим този епизод.
Крайно време е тази мутра Бердан да изчезне от сериала.
Няма как да е Махир.
Но нищо чудно  Махир да е с огнестрелна рана.
Трябва много основателна причина за Фериде  да не замине.
Но пък, когато е най-напечено в сериалите се случват чудеса...
Вариантите са много.

# 482

Не, направо да носят сватбените халки. Сега, ако Белгината е простреляла Бердан, очаквам вече официално да се нанасе и в лимон евето.
Така ще стане, опорочиха всичко истинско #2gunfire #2gunfire

# 483

Не, направо да носят брачните халки. Сега, ако Белгината е простреляла Бердан, очаквам вече официално да се нанасе и в лимон евето.
Оооо,Варничка,там е препикана територия.Там не!Там е Фера! Naughty

# 484

Белгото за да й задлъжнее още повече Батю,а на нас за да ни натегнат до край  пружините двете СЦ hahaha
Направо ме напрегнаха докрай тази вечер, едвам удържам да отида на терасата  15

Махир проверява колко зъба са му останали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 485
  • София
Малка ретроспекция на епизода да направим,на мен лично ми беше малко скучен,Айтен за пореден път доказа,че образа и е претърпял голямо развитие,може и тя да е тази,която ще подшушне на Махир,че Фериде ще замине в Анкара,за съжаление,като не разбирам,какво приказват,не можах да се насладя на разговора между Белгин и Айтен,ама нашето момиче май я подреди нещо ?

# 486
Белгин ще е, тя нали за всичко информирана, я днеска колко общи сцени имат с Махир що да не завършат и последната с нея?
Ама точно това си мислех, тя все информирана, за всичко и всички, а точно сега да я няма на точното място. Може и тя да е.
От друга страна всеки ще си  мисли за нея. Не е ли супер прогнозируемо?

# 487
Тоя епизпод Айтенката ми скри шапката.Тя ми е любима! hahaha

# 488
Е.аси, тези килими не ги ли изпраха вече?  ooooh! ooooh! ooooh!

Геймърче,  Hug хаде младеж, дай финала и фрагмана.   Wink

# 489

Ох, не ми се гледа и Махир в болницата.

# 490

Мача Миндил 1 - Миндил 2 май завърши реми.  newsm78 Сякаш Айтен не можа да вкара гол?   Thinking

# 491
Геймърче,  Hug хаде младеж, дай финала и фрагмана.   Wink

На път е, на път е!  Laughing Laughing

# 492

Ох, не ми се гледа и Махир в болницата.
Споко,Варничка,Батю такова малко бойче не може да го повали.Ей сега ще стане,ще се отръска и ще продължи! newsm78

# 493

Мача Миндил 1 - Миндил 2 май завърши реми.  newsm78 Сякаш Айтен не можа да вкара гол?   Thinking

Реми беше да. Белгин й напомни, че Махир я е зарязал и каза, че още при идването й в салона е знаела коя е.

# 494
Белгин ще е, тя нали за всичко информирана, я днеска колко общи сцени имат с Махир що да не завършат и последната с нея?
Ама точно това си мислех, тя все информирана, за всичко и всички, а точно сега да я няма на точното място. Може и тя да е.
От друга страна всеки ще си  мисли за нея. Не е ли супер прогнозируемо?

Тя нали го изигра пред мутрите, че не познава Махир? Може да е разбрала за капана.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт