KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 732
  • 741
  •   1
Отговори
# 555

От мен лека , Хулигани!  bye...Много се напрегнах тази вечер! Утрото е по- мъдро от вечерта  Wink

# 556
Благодарско на цялата компания за споделеното!

Вида на тоя Махир  ме подсеща, кой път да хвана, ако не искам утре и аз да изглеждам заспала като него

# 557
Съжалявам да го кажа, но наистина принизяват образа на Фериде.  Sad Първо тия приятелства с бившата годеница.  Mr. Green И най-важното тя е съдия по дяволите!  Twisted Evil Може да се държи като такава, а не да търчи по къщите и болниците на близките на бившия.  Mr. Green Да беше звъннала по телефона на лекаря в болницата и да се интересува като иска за състоянието на Назиф.  ooooh! Да отива в Анкара дори да е за малко. Да си подреди мислите и приоритетите. Ама ха!  Crossing Arms  Wink

# 558
Сори, но Белгин ги туря в малкия си жоб.  Wink Личи си уличната школа.  Wink Sunglasses
С това съм напълно съгласна  Peace И както винаги, сценристите се опитват да ни внушат, че умни могат да бъдат само лошите  Crossing Arms
Да, това се внушава от първи сезон.
Не се намери един кадърен в съда, в полицията, да стигнат поне до една следа.
Така ли за всичките научаваше МС и ги чистеше. Съда все едно не съществува.
За затвора няма да говоря - там е като детска градина. Могат да те вземат и по обед, и следобед.
А това годежа, уж 70-те години било, за нищо го нямат. Секса - също.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 559
Съжалявам да го кажа, но наистина принизяват образа на Фериде.  Sad Първо тия приятелства с бившата годеница.  Mr. Green И най-важното тя е съдия по дяволите!  Twisted Evil Може да се държи като такава, а не да търчи по къщите и болниците на близките на бившия.  Mr. Green Да беше звъннала по телефона на лекаря в болницата и да се интересува като иска за състоянието на Назиф.  ooooh! Да отива в Анкара дори да е за малко. Да си подреди мислите и приоритетите. Ама ха!  Crossing Arms  Wink

Напълно съгласна!

# 560
Епизодът оправда очакванията ми-нищо ентересан,ще чакам следващия! hahahaЛекаааааа!

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 00:28 от vichom

# 561
Сори, но Белгин ги туря в малкия си жоб.  Wink Личи си уличната школа.  Wink Sunglasses
С това съм напълно съгласна  Peace И както винаги, сценристите се опитват да ни внушат, че умни могат да бъдат само лошите  Crossing Arms

newsm10 Сетих се и за Джанджазъма... bowuu Joy Joy Joy

# 562
  • Варна
Либовта в Кара айлето стана един чок увъртян пъзел.Никой не знае вече кой на кого е нишан,зет,балдъза,комшу.Много сложно бре,огелпих се.Всички Кара въртят по няколко любими-и Батю/най-вече/ и Сонги също,глей и Илкнур и тя остави Бидоня и тутакси завъртя Църньо ,да й се не надяваш,само Орхан е верен на оная берданката,ама има време де и той може да се обзаведе с още някоя по- натам! newsm78 НБ не да прави инфаркти,ами да се запита кво е тва негово семе,та всичките му деца въртоглави! newsm78
Тц, няма- той сега ще си я прибере Берданката- нали вече ще е свободна. Naughty Тя пък ще го извади от калта и ще го направи за пример и на Батю му!  Peace

# 563
Съжалявам да го кажа, но наистина принизяват образа на Фериде.  Sad Първо тия приятелства с бившата годеница.  Mr. Green И най-важното тя е съдия по дяволите!  Twisted Evil Може да се държи като такава, а не да търчи по къщите и болниците на близките на бившия.  Mr. Green Да беше звъннала по телефона на лекаря в болницата и да се интересува като иска за състоянието на Назиф.  ooooh! Да отива в Анкара дори да е за малко. Да си подреди мислите и приоритетите. Ама ха!  Crossing Arms  Wink

Аз отдавна съм го казала това,ама...кат си пейш Пенкеле ,кой ли те слуша... bowuu Joy Joy Joy
Лека и от мен... newsm46

# 564
Добро утро!

Няма значение вида и размера, за всеки влак си има пътници!  Laughing

С пожелание за един усмихнат ден, Ви поздравявам 

# 565
  food010

ДУ, Х!  Hug

Жените на Батю!  newsm19 А той на тоя ред не ще ни една.  ooooh! Sad

Дали ще поддаде на Грешната ?

# 566
 food010

ДУ, Х!  Hug

Жените на Батю!  newsm19 А той на тоя ред не ще ни една.  ooooh! Sad

Дали ще поддаде на Грешната ?

АСЛА! newsm78
 ДУХче Hug Hug Hug

# 567

Добре де!  Peace А как олабва така да се каже напрежението?

# 568

Добре де!  Peace А как олабва така да се каже напрежението?
Той е сръчко,ръкат е! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesЗанаятчия все такИ! newsm78

# 569
Така ли изглежда пребит хулиган?  Wink

И наистина беше много тъмен болюма.  Mr. Green Кой му беше режисьора снощи?  Thinking А операторчето е гледало някъде другаде, не и в монитора.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт