KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 686
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Aaaa,  Crazy колата на БатЮ е един път.  Peace Peace Peace

Косееее,   Hug Heart Eyes дай една по-хубава фотка с нея да вземем да се наредим и ние  Mr. Green няма само Белгинанъм да се вози.  Laughing Laughing Laughing

Колежке  Hug...знам, че ти ще го уредиш  travel...возенето Joy  Joy Joy

# 586
Варна   bouquet

Shocked

# 587
Яската ще се пържи в огъня на Фериде, само че Махир така и не я усети тази болка...

Продължавам да твърдя, че през цялото време, докато Фериде се водеше годеница на Синан,
Махир знаеше много добре, че между тях няма абсолютно нищо и това, което не приемаше всъщност беше саможертвата на Фериде Crossing Arms А, да, и нараненото му его  Naughty

Много точно казано  newsm10...
...Снощи имаше литературно четене на дневника, май точно за Синан...Но за какво му беше да го чете, след което нищо не прави  Crossing Arms

# 588
Бергита днес споделя тази снимка с нас  Heart Eyes

Това не е ли Хайдарпаша и не е ли гара... разбирате ме какво искам да кажа   car003

# 589
# 590
Бергита днес споделя тази снимка с нас  Heart Eyes

Това не е ли Хайдарпаша и не е ли гара... разбирате ме какво искам да кажа   car003
А дано да замине на някъде, че и Батю да си почине  Joy
Ако и намерят и някой стажант адвокат може и да си дойдат нещата на място. Joy

# 591

#new at set today

Wink

# 592
Въпреки че, МС и Керимето все със самолет пътуваха към Анкара... ама наша Фера може да е избрала влака за повече драма, а и него Супербатю може да го спре или да се качи в движение, докато със самолета малко ще се озори  Laughing

# 593

5 min ago - at set   Kenan and Berguzar

Wink Laughing

# 594
# 595
  • София
Здравейте,сладури,моето желание май верно,ще се сбъдне,може би ще имаме една сърцераздирателна сцена на някоя гара.Чесно да си призная Белгин не ми харесва,не защото е трети човек,между Махир и Фериде в този момент или защото е отрицателен образ,а защото някак си от както се е появила в този сезон,кара нас зрителя,да се дразним на образа на Махир,на моменти дори той изглежда,като някой глупак,който може да се упълчи на целия свят и на всяка несправедливост,но не може да сложи на място,тази жена.Има много образи,които са отрицателни,но се кефиш на играта на артиста и поражда в зрителя неприязън,но нейния образ,само омаловажава Махир,играта и е добра,но тя се превръща в любимка,за някои зрители,а в това време Махир и Фериде в личности,които ни дразнят с постъпките си.Дори снощи сцената в болницата,всички се чудехме,защо Фериде е там  и,че не е трябвало СЦ отново да я поставят в тази ситуация,а на Белгин дори се израдвахме,как безцеремонно си стои и гледа.

# 596
# 597
# 598
# 599

Голямо сбаръщисване ще е.

А Фера защо е с колата. На гарата ли ще я оставя?

Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт