KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 594
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Привет ,хубавици... wavey Hug Heart Eyes
Първо да благодаря на Геймърчето ,Джиджи и Варна... Hug Hug Hug
После...

Цитат
Струва ми се, че на снимката, където Бергита се е подпряла на колата е и шофьорът на МС (този с костюма)

Кате  Hug...много си наблюдателна Rolling Eyes...въобще не ти се струва ,а е той  bowuu...тоя дето му връзват гащите... Joy Joy Joy

Майдрийм Hug...извинявай мила ,но този филм ти е взел акъла ooooh! #Crazy...това не си ти... Naughty

Цитат
Белгин първо реши, че ще върти Махир на пръста си,

...кога става това... newsm78 newsm78 newsm78...и от къде го разбра  newsm78

Цитат
...да бъдат убедени всички, които харесват Белгин и може би се надяват....
...Сега тук противниците на тези постановки, които се случват ...

Кви противници ,бе Майдрийм...кви пет лева... newsm78 #Crazy ooooh!
Няма да продължавам да цитирам...ама ,честно казано съм ШАШ... #Shocked
И...от поста на Планетка също... ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy

Цитат
Образът на  Махир наистина много избледня, и аз отдавна вече не го харесвам и не оправдавам действията му, подчинени на йезуитския принцип - "Целта оправдава средствата!"   newsm11

А...образът на Фера ,мила ми дружке... #Crazy...цветя и рози...най умната хакиманка,а... newsm78

Ужастъъъ smile3511...момичета newsm09...не искам никой да засягам ,ама много се катурнахме по плоскостта... Thinking
Винаги казвам какво мисля мота мо...демек, право куме в очи...тъй ,че не ми се сърдете... Praynig
Много обичам да ви чета Rolling Eyes...всички Hug...чета ви и ви се радвам Laughing...Но Naughty...сега съм малко разочарована... Sad

# 661
Изведнъж от гузен, лъжлив и студен поглед - да пламне от любов.

Изведнъж не знам, ама когато и да е момента пак ще е такъе.

Сещам се за сцената на брега на езерото в Болу. Хем тъ искам, хем не трябва. Той беше готов след като и се обясни, веднага да си ходи.  Shocked Добре, че тогава беше Фериде, иначе нямаше вечерта да има продължение.

Махир никога не е гледал с такъв поглед Фера... Naughty Naughty Naughty...никога...
В погледа му има и болка ,и тъга,и съжаление, и страдание, НО  никога студенина и тем подобни...поне аз това видях... bowuu...и...гледам с четири очи,да знайти... Naughty bowuu Joy Joy Joy Joy Joy

# 662
  • София
Ами Селфи това само СЦ,може да ни го разяснат,защо Махир е като фурнаджийска лопата,но по принцип мъжете са така,когато проумеят истината,че са изгубили някоя жена и тя е спряла да им върви по свирката,решават,че я искат отново

# 663
Махир никога не е гледал с такъв поглед Фера... Naughty Naughty Naughty...никога...
В погледа му има и болка ,и тъга,и съжаление, и страдание, НО  никога студенина и тем подобни...поне аз това видях... bowuu...и...гледам с четири очи,да знайти... Naughty bowuu Joy Joy Joy Joy Joy

Макар и с две  Wink потвърждавам и аз виждам същото.  newsm10 А пък като пусне онази негова полуусмивка...  

fay fay , не знам, не знам!  Thinking Не му е присъщо това на Махирджим.  no

# 664
Hug Hug Hug

Махир страда ooooh!и чете:
Любов моя,думите,които изричам са различни от зова на сърцето ми/точно както е при негов момента/
Трябва да започна тази игра.Трябва да се разделим/така е и сега/
Годежът ми със Синан,макар и фалшив е неизбежен/както е при него с Белгината/
В противен случай няма да получим справедливостта,за която се борим/и той сега мисли така/
За това съм готова да се разделим,да се откажа от любовта ни/все едно,че чувам Махир/
Знам,че в деня,в който те напусна,животът ще свърши за мен,но трябва да го направя/и за него е така/Трябва да започна тази игра,да обеся любовта ни със собствените си ръце,за да има надежда за баща ти/и той  има цел,и той мисли така сега/
И Махир като мен видя в дневника на Фера сякаш себе си.И двамата са толкова жертвоготовни,само и само да възтържествува справедливостта.И двамата толкова си приличат и толкова се обичат! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Варничка,Джиджи Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 23:55 от vichom

# 665
  • София
Ако няма напрежение между Махир и Фериде,няма  да е толкова голям интереса към филма,няма да има тръпка,за това ни мъчат толкова,ако всичко е цветя и рози ще загубим интерес,ясно е,че ще има още любов,на това се крепи основата на този филм,въпреки липсата на логика на моменти и хилядите художествени измислици,промяната в принципите на много от героите,филма пак си е хубав,така че ще си го гледам и с недостатъците и ще се надявам,че финала ще ме одовлетвори

# 666

Майдрийм Hug...извинявай мила ,но този филм ти е взел акъла ooooh! #Crazy...това не си ти... Naughty

Цитат
Белгин първо реши, че ще върти Махир на пръста си,

...кога става това... newsm78 newsm78 newsm78...и от къде го разбра  newsm78

Цитат
...да бъдат убедени всички, които харесват Белгин и може би се надяват....
...Сега тук противниците на тези постановки, които се случват ...

Кви противници ,бе Майдрийм...кви пет лева... newsm78 #Crazy ooooh!
Няма да продължавам да цитирам...ама ,честно казано съм ШАШ... #Shocked
И...от поста на Планетка също... ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy

Цитат
Образът на  Махир наистина много избледня, и аз отдавна вече не го харесвам и не оправдавам действията му, подчинени на йезуитския принцип - "Целта оправдава средствата!"   newsm11

А...образът на Фера ,мила ми дружке... #Crazy...цветя и рози...най умната хакиманка,а... newsm78

Ужастъъъ smile3511...момичета newsm09...не искам никой да засягам ,ама много се катурнахме по плоскостта... Thinking
Винаги казвам какво мисля мота мо...демек, право куме в очи...тъй ,че не ми се сърдете... Praynig
Много обичам да ви чета Rolling Eyes...всички Hug...чета ви и ви се радвам Laughing...Но Naughty...сега съм малко разочарована... Sad

Светле, честно да ти кажа, сега пък аз като чета твоят пост си мисля, че ти се катурваш по плоскостта, ама карай, забава да става. Защото, и аз като теб, каквото ме вълнува си го пиша мотамо както казваш ти и всичко минава и заминава.
А и така разбирам писането във форум.
Съжалявам, че те разочаровам, наистина, но ако "другото"  мнение е повод да се разочароваме взаимно, то тогава по-добре да не влизаме тук. Grinning

Не мога да пиша кратки постове, завиждам на хората, които се изказват с две думи.  Hug

Та по нещата, които си цитирала.

За мен действията на Белгин спрямо Махир, разговорът им след вечерята с бандюгите, постъпката и на другата сутрин, поведението на Белгин в съда пред Фериде, всичко свързано с Белгин и Махир ме кара да си мисля това, което съм написала.
Така я усещам Белгин, така съм го написала.

Под "противниците на постановките"  имам предвид тази, която направиха по идея на Ясин пред Фериде и ако занапред възникне ситуация, при която той ще бъде поставен пред свършен факт, благодарение на Белгин. Но искам да отбележа, че такъв в числото на противниците съм и аз.
Но пак към същите думи съм писала, че в тези случаи Махир и има вина, и няма.
Също така съм добавила, че каквото и да прави Махир - Фериде е в мислите и в сърцето му.

Някога да съм казвала, че Фериде постъпва умно в определени ситуации?
Защо изобщо си го написала това за хакиманата?
Ако знаеш колко се нервя на Фериде....
Но това не означава, че не я разбирам до голяма степен.
И също не означава, че сравнявам Фериде с Белгин.
Не очаквай това от мен.
Писах и преди - те са толкова различни, че никога няма да ги сравня.

И това е най-хубавото. Ако Белгин притежаваше дори една трета от това, което носи Фериде,
Махир може би щеше като герой да се влюби в нея.
понеже има постове в темата дали между тях ще се случи нещо.
И в моят пост пише, че според мен - няма смисъл да се надяваме. Говоря общо.
/освен с постановка, както посочих в цитираните думи от теб/

Не ми се пише повече.
Ще обобщя моите мисли:

1. Да, считам, че Махир нарани достатъчно Фериде, но вярвам в неговата обич, в това, че се стреми да прави добрини. Дали неговият вариант е  най-добрият - това всеки сам да прецени.

2. Харесвам Фериде, зачитам нейните достойнства, оценям начина по който е живяла, виждам слабостите, но това не я прави по-малко светъл образ в сериала.

3. Да, Белгин не ми харесва по много причини. Но това вече съм го писала, няма да се повтарям.

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 07:53 от Mydream

# 667
Хубав ден на всички и в очакване на още снимки и втори фрагман! Hug Hug

# 668
С най-добри пожелания за хубав и успешен ден,   bouquet  се нареждам след Майдрийм  Hug Heart Eyes и аз.  bowuu

# 669
Добро утро! Работата, че стана батак, стана. Как ще се оправя, а пък дали ще се оправи...

# 670
# 671

Как ще се оправя, а пък дали ще се оправи...

Те (СЦ), ако не я оправят, требе ние да се заемем  Mr. Green
Пишем едно ново сценарио, сменяме музиката, сглобяваме сценита както на нази ни харесват  Laughing Laughing Laughing и накрая доволни, првключваме канала, ще чакаме следващите - Айше и Хасан да се появят. Joy Joy Joy

# 672

Белгин

# 673
# 674
сет 11/11/2014

newsm78 Девойката със зеленото палто, май че е  опечалената вдовица.

Общи условия

Активация на акаунт