KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 623
  • 741
  •   1
Отговори
# 675

Много са хубавиииии!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Майдрийм, съгласна съм с всичко в поста ти.

Но все се надявам, че са ни подготвили хубави сцени с тях двамата.

Въпреки всичко.

Очаквам също Махир да обгърне Фериде с цялата си любов, когато ще й бъде най-трудно.

На нас сега ни е мъчно за нея, но всъщност най-ужасното предстои.
Да, така е. Пречупено ми е, наранено ми е. Както писа и ти преди, защо сега ми е много по-мъчно и по-пусто, отколкото по времето, когато  се случиха онези неща със Синан?
Може би причината е точно в последните ти редове.
Тепърва предстоят най-трудните времена за тяхната връзка- научаването на истината.
Прекалено много обикнах Махир и Фериде и затова ми е толкова криво.
Всъщност ти го знаеш. Hug

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 14:44 от Mydream

# 676
  • София
Добро утро и от мен!Пожелавам на всички ви,един прекрасен и изпълнен с емоции ден!
Снощи си мислех,за сцената на гарата,която ни предстои да видим в някой от следващите епизоди,дали Фериде няма да отблъсне Махир,въпреки желанието му да я спре,за  да и каже истината,че все още я обича,а всичко,което се случи е било фарс?Мисля,че това ще е житейското"съдебното дело" на Махир,в което ще му се наложи да използва много силни аргументи,за да докаже любовта си и да успее,да залепи счупеното.Искам да чуя силна пледоария с която да накара и нас зрителите и Съдия Фериде,да му повярваме,че всичко може да бъде поправено.

# 677
Новата тема.  Hug Някои колажи и снимки не се виждат, поне при мен, явно е от сайта, на който ги качвам, или от "моя телевизор".  Sad ooooh! Довечера ще ги оправя, ама пускам я сега, за да има къде да се преместите, като изпишете тази. Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=809102.new#new

Приятен ден.  bouquet

# 678
Feride: I do not know whether such love is possible .. sometimes the love just is not enough ... sometimes for me is no longer enough to watch in your eyes - full of love .. I want to be a part of your life ... I want to be together with you, but you do not want this.

Колко вярно!

# 679
Привет!  Hug Hug Hug
Вчера снимаха фрагмана...днес ще си го чакаме  Grinning

#‎new‬ ‪#‎karadayi‬ ‪#‎set‬

Нилай остана без мъж и се появи  Thinking

# 680
Да, Берданковца влиза и тя в действие.
На Орханков карасевдата... Joy Joy Joy Joy

# 681
 Grinning Сън ли бе да го опишеш? Joy Joy Joy

# 682
Feride: I do not know whether such love is possible .. sometimes the love just is not enough ... sometimes for me is no longer enough to watch in your eyes - full of love .. I want to be a part of your life ... I want to be together with you, but you do not want this.

Колко вярно!

Майдрими Hug,а според мен не е вярно.След като тя влезе в сърцето му, винаги е била част от живота му,част от душата му.Просто между тях имаше една лъжа и това беше причина Фера да усеща така нешата.Сега според мен е същото.Винаги  в една връзка истината е най-добрият вариант,но понякога между двама души се намества неистина и тогава се  създават проблеми и възможност за съмнения в искреността на чувствата .Аз и досега съм убедена,че те  двамата много се обичат,независимо какви препятствия им носи живота.Затова си мисля,че те ще преодолеят горчилките и сега Фера ще прости,така както той прости.За мен голямото препятствие е истината за МС.Но понеже смятам,че те наистина много се обичат,си мисля,че ще преодолеят и това.Просто любовта е сила,живот,всичко и тя винаги побеждава! newsm78
Понякога ми се струва,че макър че всички гледаме едно и също дизи,възприемаме филма по съвършено различен начин и това мисля е от факта,че всеки пречупва видяното през своя живот,през своите преживявания и чувства.Това, че споделяме различни мнения е добре,защото човек си  сверява часовника и се замисля над своите оценки... newsm78

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 12:51 от vichom

# 683
И аз вярвам също като теб, че много се обичат.
Но в една връзка всеки иска да усеща, да чувства любовта по определен начин.
И знаеш ли защо мисля, че е вярно.
Защото, ако в очите на мъжа, който обичам много виждам обич, но се случва така,
че прави неща, които ме нараняват, че не спазва обещанията си, че не ми се доверява,
независимо какви са подбудите му/например за да не научавам някои истини, които е по-добре да не знам/, на мен също обичта в очите му няма да ми е напълно достатъчна.
Да, много си права, че пречупваме всичко през собствените си усещания, преживявания и т.н.
То и затова ни вълнуват сериалите, филмите изобщо. Защото припознаваш свои близки, свои моменти и чувства в определени сцени.
И моето собствено усещане е, че Махир обича много Фериде, няма друга в сърцето му, тя ще си остане неговата голяма любов, но в тази тяхна любов Фериде е по-готова да приема случващото се и въпреки всичко да бъде с Махир. Просто така го усещам.
Като, че ли Фериде не си представя не живота, тя не си представя и един ден без Махир.
Говоря за техните усещания след като те си дадоха клетви, бяха заедно, преживяха толкова много , годеж и така нататък.
Но и за мен е много интересно да чета други мнения. Когато имам различно го споделям почти винаги и се опитвам да напиша и аргументи. Е, не винаги  намирам най-точния начин да го обясня. Но много пъти е ставало въпрос, че често четем и виждаме това, което искаме да видим...
Различни сме, но това е най-забавното.

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 13:48 от Mydream

# 684
Grinning Сън ли бе да го опишеш? Joy Joy Joy

Mydream  Hug
Много хубав момент от последната им нощ.
Махир,който трябва да стане от топлото легло,
а не иска, защото  душата му ще страда и Фериде,
която спейки стяга ръцете си около него. Heart Eyes Heart Eyes

# 685
Поне в едно сме сигурно всички - Махир и Фериде се обичат много. Няма друг в сърцата им.
Боли ги. Сърби ги и всичко останало... Grinning

Хора, кажете как си представяте сдобряването?
Това не сме обсъждали.
Предположихме, че един от вариантите е Кериме да каже на Махир за заминаването на Фериде.
Отива той с шевролета  Grinning и...?
Какво ще и каже? Къде ще говорят? В колата ли? В някой еве ли? На хотел ли? Или ще тръгнат, ще я спре по средата на някой път, като след затвора и няма да има търпение да и обяснява... Heart Eyes Laughing?
Фериде ще се сърди ли? Мило ли ще му говори?
Какви са очакванията ви? Бързо ли ще се топят ледовете или напротив?
И как ще реагира Белгинката, като научи за сбаръщисването, защото знаем, че тя знае всичко....

# 686
Според мен, този път Батю ще се преобрази на кондуктор и ще влети в спалния вагон на Фера  newsm53

# 687
Привет wavey...Хулиганки... Hug

Веднага отговарям на въпроса на Майдрийм... Heart Eyes

Според мен няма да има сбаръщисване  Joy,НЕ...твърде рано е още...НО...кога и как ще стане ,не зная Crossing Arms...Махир навлезе в твърде дълбоки води и няма да повлече и Фера...неееее...а за ...

Цитат
И аз вярвам също като теб, че много се обичат.

newsm10 smile3521 newsm47

Цитат
Според мен, този път Батю ще се преобрази на кондуктор и ще влети в спалния вагон на Фера 

Ха  ха ха   Joy Joy Joy ,той ,аслъ само кондуктор още не е бил Joy Joy Joy

# 688
Сега сериозно  Wink Напоследък на Махирката не мога да му хвана спатиите, така че се отказвам да пророкувам какво са измислили каките. Само се надявам да ми хареса  baby_neutral

# 689
Според мен, този път Батю ще се преобрази на кондуктор и ще влети в спалния вагон на Фера  newsm53

Joy Joy Joy Joy

Кате, от супербат в кондуктор! Joy Joy Joy Joy Joy
Ама бързо ли ще влети и ще го пуснат ли?
Или ще има първи опит и чак в 86 болюм ще се случи случката? Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт