KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 591
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Сега сериозно  Wink Напоследък на Махирката не мога да му хвана спатиите, така че се отказвам да пророкувам какво са измислили каките. Само се надявам да ми хареса  baby_neutral

bowuu bowuu
И аз така казвам.
Дано ми хареса!  Joy Joy Joy Joy
Махирко трябва да се представи отлично!
Не знам как се случва с кондукторите?! Joy Joy Joy

# 691
Как няма да има сдобряване?!

Ферито вече е преместена в Анкара. Всичко е уредено формално. Тя е на гарата. А всички знаем, че никъде няма да замине. Трябва да има много сериозна причина, за да направи баща си за резил. Всичките си връзки пусна човекът. Какво друго може да я накара да остане.

А и сценаристките нали казаха, да не пропускаме следващите две серии.

Махир не го знам какви подвизи и кълбета ще прави, но само с едно "Обичам те" няма да се размине.

Дано пуснат фрагман днес, че поне малко да се ориентиране. Така ми е трудно да гадая. Ясно е, че Махирко ще изнася словесна серенада, пък може и истинска, чухме го, че може да пее.

Възможно е и случката около Ясин и Сонгюл да го накара да се замисли, че и той може да загуби Фериде. И Кериме, ако се намеси.

# 692
  • София
Аз отново съм на линия,като пристрастена съм,към този форум,свърша нещо и хоп,пак тук,да не взема да изпусна нещо.Майдрийм,или Айтен или Керимето ще му кажат на Махир,според мен,освен това,той има респект към Керимето,първо като майка на любимата му,второ,като по опитен и възрастен човек,така че освен новината,която ще му съобщи,тя ще му въздейства и като го смъмри и като го посъветва.Все пак,той лично даде мъжка дума,пред нея,като и обеща,че няма да заложи,нито щастието,нито репутацията на Фериде,а не го изпълни.Може и Айтен да го направи,защото се видя.че въпреки всичко,съчувства на Фериде и се опитва да и помогне,но ако трябва аз да избера,ще искам Керимето.
А какво ще и каже Махир на гарата,не мога дори да си представя,само знам,че искам да го видя,като най влюбения мъж,който е готов да иска прошка и който съжалява за грешката си.

# 693
Как няма да има сдобряване?!

Ферито вече е преместена в Анкара. Всичко е уредено формално. Тя е на гарата. А всички знаем, че никъде няма да замине. Трябва да има много сериозна причина, за да направи баща си за резил. Всичките си връзки пусна човекът. Какво друго може да я накара да остане.

Варна, ама и да ни пуснат фрагман, току виж фрагманът е само с Берданкова и Орхан.... Joy Joy Joy

Или казваш - не заслужаваме ли поне един готин фрагман след всичкото рев и сух режим?! Joy Joy Joy Joy

Почвам отсега да се вълнувам. Фериде вече тръгва към влака и Махир ще вика ли, ще я измъква от купето ли?
Катето настани Фера чак в спален вагон Joy Joy Joy

Може тя сега да му каже: Гит! Ама щом Махир се е дигнал, Той, батко, КД, да излезе от правия път и да хукне към гарата, с празни ръце няма да се върне...

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 14:58 от Mydream

# 694
...Махирко трябва да се представи отлично!
Ами, Майдрим, можеби зависи от това дали Фера си е перфорирала билета   Twisted Evil

Всъщност и да е, и  да не е, Махирко ще й запее: "Кондурджия е баща ми, кондурджия съм и аз",
пардон - кондуктор  Laughing и работата я считай за уредена  Wink Фера само това чака  Laughing

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _

Шегата на страна, друго се замислих аз сега:

От снимките, пуснати във фейса "зад камера" вчера и днес, излиза, че веднъж Фериде ще бъде пред ж.п. гарата с колата си и с шофьора на МС (облечена е с червено палтенце и черен панталон) и веднъж ще бъде с лилав костюм (изглежда, че е пак там  Rolling Eyes). Възможно ли е МС и Кериме да я оставят сама, ако заминава и какво ще прави само с шофьора на МС, ако пък не заминава  newsm78 И каква е тази сцена с лилавия костюм, ако се случва наистина около/в Хайдарпаша?

От друга страна, пак, съдейки по снимките, излиза, че Махир веднъж ще се паркира със супермобила си пред същата гара (облечен е с риза и елече) и втори път ще е пак там, но в чакалнята и е с кожено яке  newsm78 Ако спира Фериде да замине, какво прави два пъти там?!

Възможно ли е сцената да е свързана с нещо съвсем друго и да ни качват на шейната  newsm78

# 695
  • София
Кате,може първият път,да отиде да си купи билет Фериде,а Махир,да я проследи,за да и каже да не тръгва,но да не събере смелост,а втория път с другите дрехи,вече тя да тръгва,а Махир,като е опрял ножа до кокала,да скочи да я спира

# 696
...Махирко трябва да се представи отлично!
Ами, Майдрим, можеби зависи от това дали Фера си е перфорирала билета   Twisted Evil

Всъщност и да е, и  да не е, Махирко ще й запее: "Кондурджия е баща ми, кондурджия съм и аз",
пардон - кондуктор  Laughing и работата я считай за уредена  Wink Фера само това чака  Laughing

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _

Шегата на страна, друго се замислих аз сега:

От снимките, пуснати във фейса "зад камера" вчера и днес, излиза, че веднъж Фериде ще бъде пред ж.п. гарата с колата си и с шофьора на МС (облечена е с червено палтенце и черен панталон) и веднъж ще бъде с лилав костюм (изглежда, че е пак там  Rolling Eyes). Възможно ли е МС и Кериме да я оставят сама, ако заминава и какво ще прави само с шофьора на МС, ако пък не заминава  newsm78 И каква е тази сцена с лилавия костюм, ако се случва наистина около/в Хайдарпаша?

От друга страна, пак, съдейки по снимките, излиза, че Махир веднъж ще се паркира със супермобила си пред същата гара (облечен е с риза и елече) и втори път ще е пак там, но в чакалнята и е с кожено яке  newsm78 Ако спира Фериде да замине, какво прави два пъти там?!

Възможно ли е сцената да е свързана с нещо съвсем друго и да ни качват на шейната  newsm78

Ами какво правят!

Махир я завръща. Прибира я в колата. Води я някъде. Тя реве, той реве. Тя вика :Бактън!
Той вика: Япма, Фериде! Сърцето ми тутулдум ли беше/влюбен съм/ Joy Joy Joy Joy JoyСен нефес си и подобни...
Целува я! Пак я целува. После по вратлето, по нослето, по рамото...Фера не може да диша. Предава се. Сенки, таласъми и ....Махир заспива дълбок сън, напоен, утолен, ама...
Фера не спи. Сън не я хваща!
Удря я на мисъл.  И какво измисля.
"Тоз Махир какви ми ги говори. Утре, като съмне друга песен ще му дойде на ума.
Я аз да си извадя лилавото костумче, да се обличам и да отивам да не изтърва сутрешния влак.
Фера стига на гарата, но Махир се сепва в съня си, скача, вижда, че неговата голяма любов се е измъкнала под носа му и с шевролета пак на гарата....
Затова е с друго елече, а Фера е с друг костюм.
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 15:17 от Mydream

# 697

На втората снимка беше със съдийския имидж Фера. Може да се е приготвила на сета до гарата, но на друго място да снимат. Сигурно са съвсем различни сцените. Те не снимат последователно.

Например сцените в болницата, които ще гледаме в следващата серия са били заснети заедно с тези, които гледахме в предишната.

# 698
Всичко е възможно, но аз исках и Махир да страда по Фериде,
и чак тогава да има сдобряване.
Да я види отдалече с друг мъж и да се пробуди за това как Фериде страда.
Махир, покровителят на всички други предаде любимата си.
Той я нарани както никой друг и беше уж ядосан на Белгинката, а я остави
да унижава Фериде. Това няма да му простя (не че някой ме пита Joy Joy Joy)
Хем знам, че това е само едно дизи  JoyJoy хем  се ядосвам от сърце.  Joy
И за мене е рано да ги сдобряват и се надявам  newsm57 newsm57
да не ни ,,зарадват,, с поредната неубедителна глупост.

# 699
Те каките сигурно нямаха намерение да ни радват, ама публиката много се обезвери, много се натъжи, а те отвреме-навреме обичат да я радват, на 10 епизода - веднъж. Wink
То затова и хората по форумите питат:
А в 87 епизод какво ни чака? Пак ли ще ги разделят?

# 700
  • София
Махир със сигурност,когато разбере,че Фериде заминава,ще страда много,ще е пропит от съмнения,ако разбере от някой друг,не от Керимето,просто случайно,ще си задава и много въпроси,кога,защо,как е взела това кардинално решение,а и както каза Варна,думите на Ясин от трея,ще го накарат да се замисли над всичко случило се.Може да реши да я проследи,да види,че отива на гарата и вследствие на това,да вземе решението да я спре.Почти съм обедена,че ще видим и неговата агония,когато разбере,че може да загуби Фериде завинаги

# 701

Кондуктор, а ?!  hahaha  Joy Joy Joy Joy

Поздрав за компанията   bouquet
http://vbox7.com/play:26c004b7

# 702

На втората снимка беше със съдийския имидж Фера. Може да се е приготвила на сета до гарата, но на друго място да снимат. Сигурно са съвсем различни сцените. Те не снимат последователно.

Например сцените в болницата, които ще гледаме в следващата серия са били заснети заедно с тези, които гледахме в предишната.
Да, аз си помислих същото, но вече очаквам и неочакваното от каките, та затова попитах дали е възможно просто да ни пързалят Peace Благодаря за отговора  Heart Eyes

Иначе, ако Махир ще спира Фериде и после пак ще са си никакви, за какво изобщо му е да го прави  Crossing Arms За мен това е твърде неправдоподобно. Той знае много добре какво иска Фериде от него и й заяви, че не може да й го даде. В такъв случай с какъв предтекс ще я гони по гарите Confused Момент на слабост, пак ли?  Ами после?

Нещо съм скептично настроена  Whistling

# 703
# 704

И аз нямам представа как ще продължат след това. Фериде няма да позволи тя да се върне, а той да продължи да страни от нея, нито пък да се размотава с Белгин. Ще се върне , само ако я прибере в лимон евето.  Joy Тоест ако пак са си севгилита. Ни повече, ни по- малко.

Общи условия

Активация на акаунт