Парфюмни размисли и страсти - 185

• 67 485
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Така, аз не издържах дълго и се сдобих с Bois d`Iris  Heart Eyes Пробвах уда от серията, за мен е напълно идентичен с Черната орхидея на ТФ.

Чудесно! И за двете неща.

Аз тия дни пък нося "летни" парфюми с роза - Бърбери Боди и Живанши Букет Абсолю и ми харесва как розата "се скрива" леко и си личат повече другите съставки.

# 691
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз днес също съм с роза, но Берлинчанката. Тя хич не се крие обаче.

# 692
Честити придобивки! С радост да си ги носите!
Аз най-сетне се сдобих с мечтаната Mahora. Heart Eyes Малко бутилче, но прекрасно. Прилича ми на перо от паун, но кой знае каква е идеята. И  Calamity J си взех най-сетне, от кога му се канех....Много щедро употребена канела, мека и умерена амбра (не мога да нося изразителни амбри, започват да ме дразнят), пудрен ирис и бегъл повей на Непарфюма. Сякаш е правен за Коледните празници, въпреки че си мисля, че малко по-топло време ще му се отрази добре. Сега стои близо до кожата и никой не го е коментирал.

# 693
Много ми е интересно какво сте доловили, тествайки Непарфюма. При мен не беше само непарфюм, а изобщо едно голямо НЕ. Ни-що, нищичко не усетих от него, въпреки, че девойката повторно ми пръсна на китката и около 5 минути душих като луда пред магазина.

# 694
  • София
Pipi_, дай му втори шанс. И аз така се чудех .. Абе тук е мокро, тук трябва да съм го пръснала  Laughing Laughing Нищо и половина .. Докато един ден не го пробвах пак (да не те излъжа, но мисля късна пролет беше.. не много топло, но не и студено..) - и изведнъж, о, чудо  Shocked Наистина, много повече skinscent отколкото нещо, което ще те удари в носа, но приятно, меко, и гушливо като втора кожа  Blush

Аз най-накрая се сдобих с Eau Noire и вече съм парфюмно спокойна - имам разни дребни парфюмни щения, всичко може да почака  Laughing

А другата седмица ще ходя знаете-къде, и съвсем случайно така имам път към Ермес.. Ама съвсем случайно, да не помисли някой, че ще купувам нещо  Laughing Та ако някой има някакви належащи щения за бебета Ермесанс, сега е моментът да ги сподели, да спретнем сетче  Peace

# 695
Аз го тествах средата на юни, във Виена, беше много приятен слънчев ден. Ще му дам още един шанс, щом казваш...  Simple Smile

# 696
  • Отвъд алеята зад шкафа
Pipi_, дай му втори шанс. И аз така се чудех .. Абе тук е мокро, тук трябва да съм го пръснала  Laughing Laughing Нищо и половина .. Докато един ден не го пробвах пак (да не те излъжа, но мисля късна пролет беше.. не много топло, но не и студено..) - и изведнъж, о, чудо  Shocked Наистина, много повече skinscent отколкото нещо, което ще те удари в носа, но приятно, меко, и гушливо като втора кожа  Blush

Аз най-накрая се сдобих с Eau Noire и вече съм парфюмно спокойна - имам разни дребни парфюмни щения, всичко може да почака  Laughing

А другата седмица ще ходя знаете-къде, и съвсем случайно така имам път към Ермес.. Ама съвсем случайно, да не помисли някой, че ще купувам нещо  Laughing Та ако някой има някакви належащи щения за бебета Ермесанс, сега е моментът да ги сподели, да спретнем сетче  Peace

Каква цена излизат тези "бебета" и има ли определена бройка?

# 697
  • София

Тактично пропускаш да споменеш обаче с какво "скромно" количество се сдоби Joy

# 698
  • София

Сетчетата са 4, 8 или 12, като цената е 28 евро парчето (15мл). На мл излиза същата цена като 100мл-овата бутилка  Flutter

Искам официално да подканя всички парфюмни къщи - моля, много моля, да последват примера на Ермес в това отношение  bowuu Ако имаше такава опция, определено досега да съм се сдобила с 2/3 от частната колекция на Диор, такова някакво е положението и при Герлен, и дори 1-2 творения на Шанел (ето признах си, случва се и Шанел да ми хареса  Crazy )

Аз най-накрая се сдобих с Eau Noire и вече съм парфюмно спокойна - имам разни дребни парфюмни щения, всичко може да почака  Laughing

Тактично пропускаш да споменеш обаче с какво "скромно" количество се сдоби Joy

Шшшшшшшшшшшт  Joy Joy Joy

# 699
Буркан ли купи? От тези за сурова туршия? Laughing
Честита радост! Heart Eyes

# 700
  • Sofia
   Парфюмите на Lalique може да се намерят само в Сефора, нали? Simple Smile

# 701
  • Отвъд алеята зад шкафа
Скрит текст:

Сетчетата са 4, 8 или 12, като цената е 28 евро парчето (15мл). На мл излиза същата цена като 100мл-овата бутилка  Flutter

Искам официално да подканя всички парфюмни къщи - моля, много моля, да последват примера на Ермес в това отношение  bowuu Ако имаше такава опция, определено досега да съм се сдобила с 2/3 от частната колекция на Диор, такова някакво е положението и при Герлен, и дори 1-2 творения на Шанел (ето признах си, случва се и Шанел да ми хареса  Crazy )

Аз най-накрая се сдобих с Eau Noire и вече съм парфюмно спокойна - имам разни дребни парфюмни щения, всичко може да почака  Laughing

Въх, цената не е никак малка. Ирисът заслужава ли си?

# 702
Попаднах във фейсбук на тази статия, по-точно нещо като класация на парфюми, определени са всичките като класически аромати.
http://www.brigitte.de/beauty/parfum/parfuem-klassiker-1183974/16.html
Може да са класици, но нито един не е моят аромат.   Crossing Arms

# 703
Обожавам The one и много го нося. Heart Eyes

Орхидея Ванил на Ван Клийф е единствения парфюм от ексклузивната линия, който ми харесва и мога да нося.
Същото смятам и за Ванилията на Серж, като тя ми е по-любима. Сега обаче ще купя тази на Ван Клийф.

Денси, може ли да ми кажеш на каква цена е в България и къде го има? Разфасофката е обичайните за ексклузивите 75 мл, нали?

# 704
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не съм Денси, но да кажа - цялата серия я има в Дъглас и БЗ, в две разфасовки - 45 мл за 137 лв. и 75 мл. Има 10 % отстъпка с карта Лоялен клиент.

Общи условия

Активация на акаунт