Хотел "Перелик" Пампорово-мнения?

• 4 105
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,
бихте ли ми споделили впечатления за този хотел?
Изпратиха ми хубава оферта за новогодишните празници от Съни турс и докато се начудя,ще се изчерпят местата  Thinking
Търсих назад в темите,но не открих нищо конкретно.Помагайте!  Praynig

# 1
  • Плевен
Ние миналата година бяхме там на Нова година. Базата е стара,но ние отидохме заради офертата включваща ски карти. Храната е хубава. Новогодишната вечеря беше също много добра. Носихме си духалка, нотемепературата в стаята си беше ок,не се наложи да я ползваме. Ако те интересува друго питай. Peace

# 2
Много ти благодаря,че се включи!  Hug Аз вече резервирах,но ще ми е полезна всякаква информация,поне да знам какво да очаквам Wink
А имаше ли достатъчно места в ресторанта?Четох някъде,че бил малък за капацитета на хотела и ставало страшна блъсканица на вечеря,изчаквали се на опашки пред  ресторанта.Та се чудех-как ще побере всички гости наведнъж на НГ, като през другото време вечерят на смени  Rolling Eyes
Вие в каква стая бяхте?Ние сме четиричленно семейство и ще сме в тройна стая с допълнително легло,притеснява ме да не е много тясно  newsm78

# 3
  • Плевен
Мисля,че няма да ви е тясно. Ние бяхме обаче в мезонет-пак сме 4-ма. На Нова година бяха разпределени хората по масите по стаи и отиваш и си намираш масата. Не беше блъсканица изобщо. Нас ни бяха настанили точно срещу сцената. Идеално беше. Иначе имаше и гадни места,но те бяха за по-големи компании- гадни в смисъл,че не виждаха сцената. На вечеря не е имало блъсканица. И вечерята беше изобилна. Доста даже.
Ти кога запази? Че аз писах мейл преди 3 дни за пакета със ските, включително НГ, и казаха,че няма места за сега. Да се обадя след 15-ти. Ако някой се е отказал.
Всъщност за всеки случай си вземете духалка,не знам тази зима колко ще е студена:)

# 4
Аз резервирах тридневен пакет за Нова година,без ски- от 30.12 до 2.01.,но още преди десетина дни,вчера платих.Питах първо за апартамент,но нямаха свободен и ми казаха,че могат да ни настанят в тройна стая и се съгласих,нямах голям избор Wink
Благодаря ти за информацията,ако се сетя още нещо ще пиша пак Wink

# 5
  • Бургас
И ние сме там за НГ.Надявам се да се изкараме добре и да има сняг.Резервирахме директно от хотела.
Новогодишното меню звучи добре.Интересува ме как е храната през останалото време, надявам се, че има достатъчно разнообразие.
От снимкитесе вижда, че базата е стара, но мен това не ме притеснява чак толкова стига да е чисто.Чувствам се като едно време

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 08:26 от Галчудо

# 6
Здравейте,

Търся мнения за мезонетите на х-л Перелик. По телефона ми казаха, че настаняването за двете деца във въпросния мезонет е на походни легла ?!?!?! Другото инфо е, че стълбите са стръмни и малко опасни за малко дете. Доколкото разбирам, целият мезонет е едно пространство (няма отделни стаи). Също така ме интересува какво е положението с паркинга за коли - по празниците хотелът ще е пълен.

Ще се радвам на всякакви отзиви и коментари относно мезонетите на х-л Перелик. 

Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт