Ebay 94

• 53 830
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Някой знае ли как да оформя обява, която е с множество вариации, така, че когато някой купи повече от една бройка, в крайната сметка доставката да е комбинирана ?

За първи път пуснах такава обява, сложих цена за доставка $6, като в полето, на което пише Each additional (за всеки следващ) сложих цена $2.
Обаче получих съобщение от купувач, който пише, че като оферира повече артикули, в сметката, която трябва да плати му се начислява шипинг $8 за всеки един артикул.
Как да направя обявата, така, че тези $6 за доставка да се начисляват само на първата закупена бройка, а на всяка следваща да са $2?

# 646
  • В един копнеж!
Добро утро!
Търся опцията за отваряне на диспут за връщане на пари от неполучена стока, но така и не го намирам. Досега не ми се е слувало да не мога да се ориентирам в сайта. Нещо разменено ли е, проместено ли е. Моля, да ме насочите?!

# 647
  • Пловдив
Добро утро!
Търся опцията за отваряне на диспут за връщане на пари от неполучена стока, но така и не го намирам. Досега не ми се е слувало да не мога да се ориентирам в сайта. Нещо разменено ли е, проместено ли е. Моля, да ме насочите?!

Диспутите са в Pay Pal, в ибей са claims/case.Отиди в purchase history-to ,срещу покупката , най-дясно , има падащо меню, избери resolve a problem и следвай стъпките.

# 648
ai_vi, най отдолу на страницата в Ибей влизаш в  Resolution Center, след това маркираш  -

I bought an item.   

I haven't received it yet.

По моя проблем - реших  го частично. Настройките за комбинирания шипинг се правели в профила първо, а не направо в обявата.

# 649
  • В един копнеж!
 Peace Благодаря Ви! Странното е, че някои от посочените опции така и изобщо не ги видях  в страницата на ибей, но пък свърших работа от Пейпал.  smile3525 Спорен и усмихнат  ден!

# 650
Посочено е че доставчик доставя до бг. Как да разбера каква е доставката до тук ?
 newsm78

# 651
ddani, точно където е посочено колко е доставката има Intl Service | See details - там можеш да провериш.

# 652
Привет!Искам да поръчам 2 броя раници от немския ибей,но незнам кой превозвач да ползвам  Embarassed http://www.ebay.de/itm/4-Teile-HERLITZ-MIDI-PLUS-Schulranzen-Tornister-Schultasche-Schulmappe-AUSWAHL-/131425874735?pt=LH_DefaultDomain_77&var=&hash=item1e9997b32f

# 653
  • при моите любими
Сигурна съм, че е обсъждано, но нямам много време да чета. Спечелих търг за фотоапарат за 185$. Дала съм английски адрес на превозвач Габиели. Съвсем изключих, че ще минава през митница. Как става това през превозвача. Дайте ми съвет , как да процедирам. ОХ  Praynig

# 654
Здравейте! Не съм пазарувала досега в eBay и нямам представа как става......изчетох инфото в началото на темата, но все пак искам да попитам......как мога да разглеждам в сайта само оферти за нови неща и ако поръчам няколко неща от различни продавачи поръчката за всяко нещо поотделно ли се смята или е обща за всички неща....ако се смята доставка за всяко нещо поотделно има ли вариант за плащане само на една доставка.....Моля, ако някой иска да отдели време и да ми разясни  newsm78

# 655
  • Пловдив
Здравейте! Не съм пазарувала досега в eBay и нямам представа как става......изчетох инфото в началото на темата, но все пак искам да попитам......как мога да разглеждам в сайта само оферти за нови неща и ако поръчам няколко неща от различни продавачи поръчката за всяко нещо поотделно ли се смята или е обща за всички неща....ако се смята доставка за всяко нещо поотделно има ли вариант за плащане само на една доставка.....Моля, ако някой иска да отдели време и да ми разясни  newsm78

Може да си настроиш филтъра да ти показва само нови неща, неща само от определена марка, определен цвят..Филтрите ще излязат от лявата страна като стартираш търсене, скролни надолу и избирай каквото ти трябва.
При покупка от различни продавачи се плаща всяка доставка отделно, това е търговкса платформа, а не онлайн магазин с обединена доставка.

Сигурна съм, че е обсъждано, но нямам много време да чета. Спечелих търг за фотоапарат за 185$. Дала съм английски адрес на превозвач Габиели. Съвсем изключих, че ще минава през митница. Как става това през превозвача. Дайте ми съвет , как да процедирам. ОХ  Praynig

Да, обсъждано е.Пиши на презвозвача си и го питай дали съдейства при подобни ситуации, няма общо правило.

# 656
Здравейте имам един въпрос преди окло 2 седмици по погрешка наддадох голяма сума за един търг и съответно го спечелих. Разбира се няма как да платя , защото сумата е абсурдна за посочения артикул. Писах неколкократно на продавача ,че е станала грешка , че много се извинявам и че искам да премахне поръчката. Отговор обаче не получих , но и не платих. Днес влизам и виждам ,че е отворил случай , в който ме молят да си платя до 10 април или да се свържа с продавача и да му обясня ситуацията като го помоля да прекрати поръчката. Това явно не може да стане , защото той не ми отговаря. Какво мога да направя по въпроса и ако не платя какви може да са последствията.

# 657
Какво мога да направя по въпроса и ако не платя какви може да са последствията.

Няма да идеш на съд, нито полиция ще те издирва  Laughing Вероятно ще получиш страйк, при три такива ще ти спрат профила от Ebay  Peace
Има и продавачи, които филтрират потенциалните участници в търговете си, като ограничават такива със страйк.
Сериозно вече- не е желателно да се играе на търг по "погрешка".

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 18:05 от Anik@

# 658
  • Русе
Моля за малко помощ  Praynig
Не получих поръчка и снощи исках рефънд, нещо което тази нощ китайчо е направил. Вече се виждат в хистори-то на ПП. Исках да затворя "въпроса" но не ми дава. Излиза ми "page not responding".
Идея какво да правя?

# 659
Благодаря, Горгона!

Искам да попитам какво означава  Worldwidе?  Shipping to: Worldwide
Искам да продавам през сайта, виждам, че за неща сходни на това, което аз искам да прелагам е отбелязано на обявите безплатна доставка, но не мога да разбера как точно става това..отнася се и за обяви от Бг.
Shipping and handling To Service

Delivery*
Free shipping                     Economy Int'l Postage

Ако някой може да ме ориентира ще съм му много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт