По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

  • 154 414
  • 921
  •   2
Отговори
# 390
  • Мнения: 0
Няма подробности, наливам половин пръст олио, загрявам, пускам крилцата, посолявам и затварям капака.От време на време отварям и обръщам крилцата, за да получат отвсякъде златиста коричка.Време не съм засичала, наблюдавам си ги.Обръщам със силиконова щипка, да не дера покритието с метална.


благодаря ти много,ще пробвам,на снимката изглеждат ,все едно са оваляни в нещо и затова попитах за подробности   bouquet

# 391
  • София
  • Мнения: 15 844
 С овалване не стават, стават де, но не хрупкави ,а меки.

# 392
  • Мнения: 0
Здравейте дами, тъй като се занимавам със спорт и ми е важен хранителния режим(който се състои предимно от плодове, зеленчуци меса пилешко телешко  риба яйца и мляко), а чувам че тая машинка ги приготвя именно тези неща много добре, въпроса ми е само мога ли (визирам тук предимно месата но и не само де) да готвя без ама без грам мазнина понеже така ми трябва храната(чух че е вътрешния съд е с тефлоново пакритие) и другото ако все пак може това дали ще окаже влияние върху покритието с други думи да не съсипеме тефлона с времето Grinning.Майка ми я няма и не знам кой да попитам дето има такова  Grinning .До сега си приготвях храната на тефлонов тиган(месо,яйца като реша да са бъркани) и другото в тези по-дълбоките съдове на Тефал зеленчуци ориз и т.н. , но ако може да заместя  камарата  съдове с тази машинка ще се улесня много.Благодаря предварително   chef

# 393
  • Мнения: 6 395
Може , аз спазвам подобен режим , готвя на задушаване и на пара и ориз програма. Покритието е мн добро не съм попадала на подобен тефлон, макар и всичките ми пособия за готвене- тигани, тави да са тефал. Спокойно се готви без грам мазнина, само както коментирах преди това, пърженето е традиционно и на ниска темп. за това си купух и актив фрай. Друго преимъщество е че е затворен уред и всичко остава в самият уред и ястие заради капака и изолацията, има почти нулево изпарение, функция за бавно готвене ,ниска темп ,  което предотвратява загарянето

# 394
  • Мнения: 677
Тайна, благодаря много за рецептата. Вярно ли е че мога да готвя почти всички ястия? Днес съм приготвила пилешка супа и гювеч - такъв тип ястия и задушени яхнии могат ли да се приготвят , по-здравословно ли е готвенето и ако реша да пържа картофи мога ли да ги приготвя в него и с по-малко мазнина? Опитах се да открия дали е по-икономичен уред за готвене от газова печка , но не можах да открия задоволителни резултати , тъй като повечето сайтове го рекламират в опсанието/ нормално/ , но вие като потребители може да ми дадете меродавно мнение. Извинете ме ако ви ангажирам с глупави въпроси , но все пак не е евтин уред и бих желала да знам дали си заслужава парите? Благодаря!

Philips HD9240/90 Avance Collection Airfryer Extra-Large, 2100 Watt - ето това ти трябва за пържени картофи с една лъжица мазнина.

# 395
  • Мнения: 33 531
Ей момичета трябва да ви кажа че днес изхвърлям всички тенджери.....за първи път от десет години загорих в обикновения гювеч пълнените чушки......хем си мислех да ги сложа на слоукукъра, защото имах излизане....сварих ги изгорели даже май и гювеча е за хвърляне....сега готвя ориз със зеленчуци намултикукъра......еееееей на хубаво и лесно бързо се свиква, оставям само слоукукъра и мултикукъра други тенджери неща! Simple Smile

# 396
  • Мнения: 9 475
за теб градуси на урната няма ли  Laughing как ще ги загориш в гювеча.
Включвам се и аз в темата и ще продължавам да се чудя дали не ми е излишен кукъра, щом ще трява да надничам в тенджерата.  newsm78

# 397
  • Мнения: 33 531
Пепчо ако беше на слоукукъра нямаше да ги изгоря....и аз въобще не надничам в тенджерата на кукър, но на гювеча във фурната не прецених времето, чушките тънкокори и загоряли бързо, пълних от тези нежните и не съобразих! Днес правих пиле в кукъра стана мозък и то докато бях на работа Simple Smile

# 398
  • равното софийско поле
  • Мнения: 4
Здравейте форумци и собственици на Мултикукъра! Доста ме зарибихте с този уред и ето-вече е пред мен, лозовите листа са пред мен също за лозови сърмички, като 1ви опит. Само че изникна един-може и глупав въпрос да е, но искам да го задам. На капака има филтър с положение -отключено и заключено. Моля ви, помагайте, защото нещо не ми е ясно в какво положение трябва да бъде. Притеснена съм Simple Smile Кога да е заключен и кога отключен?

# 399
  • София
  • Мнения: 712
Отключено - когато готвиш, заключено за да отвориш капака! Peace

# 400
  • София
  • Мнения: 472
Здравейте форумци и собственици на Мултикукъра! Доста ме зарибихте с този уред и ето-вече е пред мен, лозовите листа са пред мен също за лозови сърмички, като 1ви опит. Само че изникна един-може и глупав въпрос да е, но искам да го задам. На капака има филтър с положение -отключено и заключено. Моля ви, помагайте, защото нещо не ми е ясно в какво положение трябва да бъде. Притеснена съм Simple Smile Кога да е заключен и кога отключен?

Отключен когато го вадиш да го миеш,във всички други случаи-заключен!  Wink

# 401
  • равното софийско поле
  • Мнения: 4
Благодаря Simple Smile Експеримента вече час е в мултикукъра Simple Smile

# 402
  • Мнения: 19
Имам няколко въпроса(или по -скоро оплаквания)към Филипс. 1)Всеки път,когато правя нещо под затворен капак,когато го отворя се излива доста количество вода и е много неприятно да подсушавам с няколко кърпи....2) По вътрешния съд са се образували кафяво оранжеви петна,нещо като загоряло 3) Правих печени(а не задушени) пълнени чушки и сложих достатъчно вода и резултатът беше загоряло.....Няма да обяснявам подробно за други ястия, които също ми загоряха и много се разочаровах. Надявам се да получа отговор

# 403
  • София
  • Мнения: 15 844
Имам няколко въпроса(или по -скоро оплаквания)към Филипс. 1)Всеки път,когато правя нещо под затворен капак,когато го отворя се излива доста количество вода и е много неприятно да подсушавам с няколко кърпи....2) По вътрешния съд са се образували кафяво оранжеви петна,нещо като загоряло 3) Правих печени(а не задушени) пълнени чушки и сложих достатъчно вода и резултатът беше загоряло.....Няма да обяснявам подробно за други ястия, които също ми загоряха и много се разочаровах. Надявам се да получа отговор
На варене ли готвиш?На варене извира бързо и като изври, няма как да не изгори.А за водата, уж пишеше,че има легенче за събиране, но е само рекламен трик.Евтината оризоварка на ЛИДЛ дори  има , всъщност всички трябва да имат, но явно на Филипса са забравили.И мен това ме дразни, но попивам с кухненска хартия. За петната не разбрах къде са, по дъното на корпуса ли или в съда ,в който готвиш?Но ако е във вътрешния, при положение,че ти е загаряло, не бих се учудила ,ако има петна.

# 404
  • Мнения: 19
От варенето се отказах, след като видях колко бързо извира водата.Не готвя на варене. Загаря на печене и то много и мирише яко. А петната са по вътрешния съд(корпус), а не по съда за готвене. А за водата по капака -голям недостатък ,не предполагах Sad

Общи условия

Активация на акаунт