По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

  • 154 409
  • 921
  •   1
Отговори
# 375
  • София
  • Мнения: 15 844
Аз го ползвам от февруари и сметките ми са нормални , иначе и аз готвех на газови котлони.Картофи пържа с малко олио, но и картофи малко слагам.Точно за задушени ястия е най-удобен.Особено за хора,които не правят запръжки, а слагат всичко сурово.

Скрит текст:
Пресни с масло.

Стари с олио.

# 376
  • Мнения: 1 136
Това изглежда страхотно , ти ме убеди да си го купя ! Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 377
  • София
  • Мнения: 15 844
Това изглежда страхотно , ти ме убеди да си го купя ! Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
Но пак си ги гледам и разбърквам манджите, като на обикновен котлон. сложила съм я на балкона, на шкаф и там ми е много удобно.В кухнята само под аспиратора я слагам, защото все пак си излиза пара, а не искам да ми се раздуят горните шкафове.Или на кухненската маса.

# 378
  • Мнения: 33 529
Тайна и аз под аспиратора, върху керамичните котлони го поставих, защото те вече не ми трябват...има го от половин година и всичко готвя на него, само баница и риба пека на фурна! Който си го е купил един няма недоволен! Grinning

# 379
  • Мнения: 0
Здравейте,

Машинката е наистина вълшебна ...  Grinning

Искам да попитам има ли възможност /и от къде/ да си закупя допълнителен вътрешен съд?

# 380
  • Мнения: 33 529
Здравейте,

Машинката е наистина вълшебна ...  Grinning

Искам да попитам има ли възможност /и от къде/ да си закупя допълнителен вътрешен съд?
от сервизите на филипс в твоя град, така ми казаха от официалният сайт на филипс

# 381
  • Мнения: 0
 - Здравейте! Скоро се сдобих с този уникален уред и съм много доволен от него! Искам само да попитам, как да си направя пържоли в него или пилешки бутчета? Simple Smile

# 382
  • Мнения: 33 529
- Здравейте! Скоро се сдобих с този уникален уред и съм много доволен от него! Искам само да попитам, как да си направя пържоли в него или пилешки бутчета? Simple Smile
Котлетите или пържолите ги овкусявам и ги включвам 50 минути на стю, с малко олио и един пръст бяло вино, след това на бейк за 10 минути, като ги обръщам да хванат коричка...

# 383
  • София
  • Мнения: 15 844
- Здравейте! Скоро се сдобих с този уникален уред и съм много доволен от него! Искам само да попитам, как да си направя пържоли в него или пилешки бутчета? Simple Smile
Пържолите са лесни, малко мазнина на дъното и пържиш на пържене, не препържвай.Може отначало да затвориш капака, да се задушат.За какви бутчета питаш - печени, пържени, задушени?

# 384
  • Мнения: 0
Пържолите са лесни, малко мазнина на дъното и пържиш на пържене, не препържвай.Може отначало да затвориш капака, да се задушат.За какви бутчета питаш - печени, пържени, задушени?

 - Благодаря за съвета. То лесно било, но на мен ми се видя сложно с всичките тези програми. Иначе за бутчетата - колкото повече начини открия за приготвянето им, толкова по-добре  Simple Smile А, да им махам ли кожата или няма значение?

Котлетите или пържолите ги овкусявам и ги включвам 50 минути на стю, с малко олио и един пръст бяло вино, след това на бейк за 10 минути, като ги обръщам да хванат коричка...
- И това ще го пробвам, благодаря за съвета. Като го направя, ще пиша какъв е резултата Wink

# 385
  • София
  • Мнения: 15 844
  Аз пържа крилцата или бутчетата, само със сол, до златисто.Кожа не махам.Също ги задушавам с индийски подправки и сервирам върху пюре или варен ориз.Не е задължително да се слагат всички подправки, слагам каквото имам, понякога мъничко кока-кола и доста горчица.Понякога и соев сос.Понякога и мед с лимон и джинджифил.Всеки път става вкусно и с различен аромат.Ориза или картофите си варя в отделна оризоварка, за да са готови заедно.Най-хубав става ориза басмати.Канелата и карамфила слагам на прах.Няма вид, но пък е вкусно.исках да сложа линк, но не го приема.


Задушено пилешко.
Скрит текст:


Пържени крилца
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 02:31 от Тайна

# 386
  • Мнения: 1 136
Тайна , ти лично ли ги приготвяш тези ястия или ги сваляш от сайт - възхитена съм  Hug

# 387
  • София
  • Мнения: 15 844
Тайна , ти лично ли ги приготвяш тези ястия или ги сваляш от сайт - възхитена съм  Hug
Мои са си. Peace

# 388
  • Мнения: 0
 Аз пържа крилцата или бутчетата, само със сол, до златисто.Кожа не махам.Също ги задушавам с индийски подправки и сервирам върху пюре или варен ориз.Не е задължително да се слагат всички подправки, слагам каквото имам, понякога мъничко кока-кола и доста горчица.Понякога и соев сос.Понякога и мед с лимон и джинджифил.Всеки път става вкусно и с различен аромат.Ориза или картофите си варя в отделна оризоварка, за да са готови заедно.Най-хубав става ориза басмати.Канелата и карамфила слагам на прах.Няма вид, но пък е вкусно.исках да сложа линк, но не го приема.


Задушено пилешко.
Скрит текст:


Пържени крилца
Скрит текст:




Ще може ли по подробно да опишеш начина на приготвяне на пържените крилца,изглеждат невероятно.Поздравления за страхотните ястия...  chef  bouquet

# 389
  • София
  • Мнения: 15 844
 Няма подробности, наливам половин пръст олио, загрявам, пускам крилцата, посолявам и затварям капака.От време на време отварям и обръщам крилцата, за да получат отвсякъде златиста коричка.Време не съм засичала, наблюдавам си ги.Обръщам със силиконова щипка, да не дера покритието с метална.

Общи условия

Активация на акаунт