По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 398
  • 921
  •   1
Отговори
# 360
Днес го получихме. Много ми харесва, изглежда толкова чистичък, спретнат и кокетен на плота в кухнята. И е тих! Пробвах го с макарони, а сега ще пробвам и нещо за вечеря "по-така". ММ гледа гледа рецептите в книжката и леко разочаровано заключи: "Ама то няма от онези, при които се слага всичко вътре и ги готви накуп" 
Joy Joy
Чудесна покупка е!  smile3521 newsm44

# 361
Здравейте мултикукърки   Hug бихте ли били така добри да пуснете снимки на книжката с рецептите, защото моята немога да я открия  newsm78 Спрях да я ползвам и да гледам рецепти от нея и сега като открих този форум, гледам че всички от там гледате и готвите, но кой знае къде я е забутал някой...  Thinking newsm78

# 362
  • София
Здравейте мултикукърки   Hug бихте ли били така добри да пуснете снимки на книжката с рецептите, защото моята немога да я открия  newsm78 Спрях да я ползвам и да гледам рецепти от нея и сега като открих този форум, гледам че всички от там гледате и готвите, но кой знае къде я е забутал някой... 
Аз не знам къде е моята, захвърлих я някъде още като я извадих, не съм готвила по нея.Готви си както си готвиш и в тенджерата на котлона.

# 363
Здравейте мултикукърки   Hug бихте ли били така добри да пуснете снимки на книжката с рецептите, защото моята немога да я открия  newsm78 Спрях да я ползвам и да гледам рецепти от нея и сега като открих този форум, гледам че всички от там гледате и готвите, но кой знае къде я е забутал някой...  Thinking newsm78

Тук в този сайт за всички рецепти от книжката-  http://www.cooker.philips.bg/recepti/
 Wink

# 364
# 365
Много благодаря  Hug

# 366
Здравейте,

Имам въпрос относно програмата за ориз. Ей сега си сготвих пилето по азиатски (стана супер), но ми направи впечатление, че дисплея не отброяваше последните 10 минути на програма Ориз. Според книжката дисплея трябва да отброява последните 10 минути на програмата, но при мен не видях такова нещо. Малко ме съмнява да е било на 20-та минута, а аз да съм се объркал, че е на 30та.

# 367
Здравейте момичета , аз пред поръчваме на мултикукър след като прочетох темата . Интересува ме доколко е икономичен , добре ли стават къритата , сос Болонезе , задушени ястия и мога ли да пека в него. Дано имате време да споделите мненията си ! Благодаря предварително  bouquet

# 368
  • София
   Дори нямам представа кое се нарича къри  Embarassed.Програма задушаване е най-ползваната от мен.След нея пържене.Днес сутринта за половин час направих пържени чушки с доматен сос.Пече, но аз само една питка съм пекла, отгоре няма реотан.За сосове е идеална.

# 369
Къри е индийско ястие , при което трябва леко да се запържат подправкие , които са на прах и някои в свежо с-ние и след ттова соса се прави от пюре и кокосово мляко / сметана - това може ли да се получи, може ли да се приготви ориз и ако обичаш , много ще съм ти благодарна да ми обясниш как си приготвила пържените чушки с доматен сос , тъй като това е едно от любимите ни ястия?  bouquet

# 370
  • София
  Може да се получи къри спокойно.А самия уред има няколко програми за ориз.

Пържените чушки с доматен сос направих на програма пържене 1 час:Сложих съвсем малко олио, да покрие дъното и сложих нарязаните на лентички чушки, пържих до готовност на отворен капак с разбъркване, извадих ги в друг съд и изсипах в мазнината настърганите домати, посолих, скилидка счукан чесън.Оставих да им изври водата на отворен капак.Накрая залях със соса изпържените чушки и готово.Даже не мина цялата програма.

# 371
Днес пробвах да направя супа и тя извря!
Явно иска на отворен капак. Някой друг с такъв опит като моя?

# 372
  • София
Днес пробвах да направя супа и тя извря!
Явно иска на отворен капак. Някой друг с такъв опит като моя?
На варене ли? На варене ври много силно.Сложи си на задушаване, там си клокочи спокойно.Аз с едни пълнени чушки три пъти доливах вода на варене, хем извираше бързо, хем и през дюзата излизаше пяна, пуснах на задушаване, та се родих.

# 373
Да, точно на BOIL беше. Изхвърча през дюзата та чистих после навсякъде, но го превключих на задушаване и се поуспокоиха нещата.
Благодаря!  Hug

# 374
Тайна, благодаря много за рецептата. Вярно ли е че мога да готвя почти всички ястия? Днес съм приготвила пилешка супа и гювеч - такъв тип ястия и задушени яхнии могат ли да се приготвят , по-здравословно ли е готвенето и ако реша да пържа картофи мога ли да ги приготвя в него и с по-малко мазнина? Опитах се да открия дали е по-икономичен уред за готвене от газова печка , но не можах да открия задоволителни резултати , тъй като повечето сайтове го рекламират в опсанието/ нормално/ , но вие като потребители може да ми дадете меродавно мнение. Извинете ме ако ви ангажирам с глупави въпроси , но все пак не е евтин уред и бих желала да знам дали си заслужава парите? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт