По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 397
  • 921
  •   1
Отговори
# 345
nedka ако искаш напряви ги с ориз
Запържваш лук, морков, чушка на програма фрай за 10 мин, след това слагаш ориза, бутчетата, подправки каквито обичате и вода в съотношение спрямо ориза, програма раис и старт! Щом бутчетата са пушени неискат да ги вяриш допълнително Simple Smile

# 346
Здравейте, от скоро и аз имам кукърчето. За сега съм правила малко неща, но се получават много добре. Имам един може би глупав въпрос, но на програма BOIL след задаване на времето за готвене не се появява таймер, а се въртят чертички, някой може ли да ме открехне къде бъркам и как да разбера колко време остава при тази програма. Предварително благодаря Hug

# 347
  • София
Здравейте, от скоро и аз имам кукърчето. За сега съм правила малко неща, но се получават много добре. Имам един може би глупав въпрос, но на програма BOIL след задаване на времето за готвене не се появява таймер, а се въртят чертички, някой може ли да ме открехне къде бъркам и как да разбера колко време остава при тази програма. Предварително благодаря Hug
Започва да отчита времето от момента на завиране.Докато заври въртят чертички.

# 348
ако е много малко водата не го прави изобщо

# 349
  • София
ако е много малко водата не го прави изобщо

Не е вярно! Аз правя на тази програма омлет и дори тогава отчита време!  Peace

# 350
  • Варна
Реших да направя една от рецептите - с телешко месо. Та на програмата STEW няма как да задам 3 часа и 30 минути, дава ми само до 1 час и 59 минути. Да ми подскажете при мен ли е грешката? Направих го на два пъти като задавам времето и то около 3 часа - месото стана крехко Simple Smile

# 351
  • София
Най-вкусните тиквички, че и бързи и хрупкави... Simple Smile

# 352
Включвам се, за да ви следя, тъй като от вчера съм с кукър и съм малко като индианец. Simple Smile

# 353
Деси ст' програмата имаше до към 10-12 часа възможност за готвене  newsm78

Даваш програма стю, натискаш cooking time , след което започваш да сменяш часовете от hour, докато стигнат 3 и готовоооо

# 354
Най-вкусните тиквички, че и бързи и хрупкави... Simple Smile

как приготви тиквичките,може ли да споделиш ,че утре мисля и аз да правя
Предварително благодаря!

# 355
Понеже и ние си поръчахме джаджата, но най-вероятно ще си я получим утре, искам да попитам доколко икономична е откъм ток? По принцип готвим на газ /с изключение на фурната/, а ако ще ползваме интензивно Мултикукъра, ни вълнува момента с енергоспестяването. Все пак доста по-дълго се готвят ястията с него. Някой запознат?

# 356
  • София
Мощност 980 W.

# 357
Понеже и ние си поръчахме джаджата, но най-вероятно ще си я получим утре, искам да попитам доколко икономична е откъм ток? По принцип готвим на газ /с изключение на фурната/, а ако ще ползваме интензивно Мултикукъра, ни вълнува момента с енергоспестяването. Все пак доста по-дълго се готвят ястията с него. Някой запознат?

Да,икономичен е ,в началото си засякох тока и имаше разлика от 10-15 лв.,като готвих само на него!

# 358
Е, значи горе-долу е колкото ползване на фурната по 20 мин. на ден. Не е малко за хора, които готвят основно на газ, но пък не е много за други, чиито печки са само на ток.  smile3506 Честно казано преди да го поръчам, изобщо не се замислих за икономията, просто отдавна искахме нещо такова и Филипсчето ме грабна от раз. Нямам търпение да го получим утре.  newsm44 smile3508

# 359
Е, значи горе-долу е колкото ползване на фурната по 20 мин. на ден. Не е малко за хора, които готвят основно на газ, но пък не е много за други, чиито печки са само на ток.  smile3506 Честно казано преди да го поръчам, изобщо не се замислих за икономията, просто отдавна искахме нещо такова и Филипсчето ме грабна от раз. Нямам търпение да го получим утре.  newsm44 smile3508
Приятно готвене, няма да съжаляваш, това е най добрия ми приятел след пералнята и съдомиялната в кухнята

Общи условия

Активация на акаунт