По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

  • 154 391
  • 921
  •   1
Отговори
# 330
  • Plovdiv, Bulgaria
  • Мнения: 1 684
Благодаря  smile3525

# 331
  • Мнения: 96
Дами имам едно питане хляба на рака ли се меси и се уформя и се слага защото много се чудя за пекарна но там само сипваш продуктите и нищо а тук как става.мерси предварително.

# 332
  • Мнения: 6 395
На мен хляба така и не ми се получи, както и пърженето. Купих си хлебопекарна и актив фрай. Иначе- да, на ръка се меси....

# 333
  • Мнения: 48
От 2 дена вече съм с нова придобивка  Simple Smile Philips Multicooker

# 334
  • Мнения: 57
Момичета...от няколко дни дъното на кукъра ми покафеня.Нищо не е капало уж  Cry
Моля кажете с какво мога да го почистя?Само с вода и сапун не става!

# 335
  • София
  • Мнения: 15 844
На мен хляба така и не ми се получи, както и пърженето. Купих си хлебопекарна и актив фрай. Иначе- да, на ръка се меси....
А моите вече искат само там да им пържа картофи.И сурови и замразени, стават перфектни. Хляб само веднъж пробвах, едно парче тесто, което ми остана от пърленки... Стана, изпече се, но беше мъничка питка.

# 336
  • Varna
  • Мнения: 2 605
Хляба ми стана разкошен и това беше първото нещо което направих когато купиха тенжУрето моите мъже. Обаче не смея да пека там щотоооо......... Embarassed Много вкусно нещо еййй, не е за хора които обичат тестяно, не е smile3538

# 337
  • Мнения: 48
Правих крилца, станаха супер, но не с тази лимонова марината, която е дадена тук а моя си, пържих и картофки но с много малко олио  на затворен капак и по скоро станаха малко като задушени и запечени, но хубави, сварих и макарони, но не знам защо имаха много странен вкус, ще пробвам пак някой ден.

# 338
  • София
  • Мнения: 596
Здравейте,
От снощи и аз съм с Кукърче Simple Smile . Направих две неща: Омлет и спагети. Омлета беше изяден с кеф, но спагетите.... Исках само да ги сваря в кукъра, но ми се слепнаха ужасно. Сложих олио и малко сол... Кажете тънкостта на спагетите - само варене Simple Smile Моляяя..............

Довечера мисля да правя сьомга рагу в него и задушени зеленчуци - приемам съвети!

# 339
  • Мнения: 100
Здравейте,
От снощи и аз съм с Кукърче Simple Smile . Направих две неща: Омлет и спагети. Омлета беше изяден с кеф, но спагетите.... Исках само да ги сваря в кукъра, но ми се слепнаха ужасно. Сложих олио и малко сол... Кажете тънкостта на спагетите - само варене Simple Smile Моляяя..............

Не ти ли дадоха книжка с рецепти към кукъра?  newsm78 Аз имам такава и по нея си правя спагетите и стават божествени. Първо си правя соса (програма Fry) и към него добавям спагетките. Не добавям вода, а оставям доматения сок и виното от соса да ги сготвят. Simple Smile Пускам програма Stew за 30 мин. Никога не са се слепвали.

# 340
  • София
  • Мнения: 596
Аз се опитах само да сваря спагетите, защото имах готов сос.

# 341
  • Мнения: 6 395
За да не се слепят спагетите се поливат с вода, след като се сварят, за да отмие нишесето и се капва малко зехтин или олио, но отново след като се сварят и оцедя

# 342
  • Мнения: 8
Здравейте,току-що се сдобих с Мултикукър.Много се притеснявам,защото че много различна информация в инструкцията за употреба и книжката с рецепти.На едното място пише ,че за активиране на уреда трябва да сложа половин чаша вода ,на другото място-половината съд.Освен това  на едното място пише,че пърженето и печенето става с отворен капак,а на друго място със затворен.Объркана съм и незнам какво да правя.Освен това рецептите в книжката са малко и незнам стандартните рецепти с кои програми да  приготвям! Моля ви дайте съвет.Примерно сега имам пушени бутчета,с какво и как да приготвя със кукъра ! Очаквам някой да откликне на поста ми.Така както чета в рецептите за всички рецепти трябва да си постоянно до кукъра- през 5 мин.слагаш това,после онова .Това означава ,че не готви сам , а все едно съм над печката.Дано първото ми впечатление е грешно!Дайте съвет как се справяте вие.Поздрави!

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 14:23 от nedka

# 343
  • Мнения: 6 395
слагаш за половин час да поври вода, до половината на кукъра/на програма стю/

Иначе готвиш както ти душа иска, дали отворен или затворен, зависи от теб, на уреда нищо няма да му стане, куча марка е  Wink  когато готвиш на затворен капак слагаш толкова вода, колкото искаш да остане накрая. Съветам те вместо варене винаги да използваш програма задушаване за готвенето, удължаваш само малко времето за приготвяне. По всеко едно време, без да прекъсваш програмата и готвенето, може да отвориш, да пробваш, да разбъркаш и да добавиш нещо.

При програма печене, винаги си проверявай градусите, защото ако не ги нагласиш пече винаги на най ниска темп и си еее....приключение.

Всяка една рецепта може да бъде сготвена в кукъра, тук има много, в нета също но може и да импровизираш. Бутчетата ти предлагам да ги направиш например със сметана или сладко кисел сос???Мариновай ги с малко чили, лимонов сос и ги сложи на програма фрай или печене, за към 20 минутки, като ги обръщаш от време на време. Не ти препоръчвам да слагаш мазнина, защото знам че обикновено пилешкото е блъскано със всякакви гадости и пуска от къде и какво- не знам, ама пуска. Купи или си приготви отделно сладко-кисел сос и ги залей и допечи за още 7 минутки. Може по същият начин да не добавяш сладко-кисел сос ами сметана с чесън на прах??? Това като идея, иначе варианти- много

# 344
  • Мнения: 100
nedka,  и на мен в началото всичко ми се струваше сложно и объркано, но се свиква. Аз оставям кукъра с отворен капак, единствено, когато пържа. Също ползвам вместо програмата варене, тази за задушаване. Особено месото става толкова крехко. Когато приготвям някоя "течна" манджа, слагам вода, толкова, колкото да покрие продуктите. Но ние обичаме да е по-гъстичко. Спагетите/макароните не се слепват. Готвиш с по-малко мазнина. Не загаря, не кипва. Храната ти след приготвянето остава топла за по-дълго време. За мен си е супер уредчето, а и лесно се почиства. Дано и ти усетиш предимствата му.

Общи условия

Активация на акаунт