По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 291
  • 921
  •   1
Отговори
# 315
Хайде и аз да не съм по назад Simple Smile
От два дни имам мултикукър и съм мноооооого щастлива!

От четенето във форума бях наясно с възможностите му, но мъжа ми беше много смешен...
След обикаляне на три магазина най-накрая изкарахме късмет (дори ни подариха тостер  Heart Eyes)
Прибрахме се в къщи и сложихме да си готвим задушено пиле със зеленчуци. Докато траеше програмата, мъжа ми 6-7 пъти ходи да слуша уреда дали шуми, душеше го и през цялото време ме питаше дали съм сигурна, че съм го включила, дали искам да отвори капака да провери какво става вътре...Беше много забавно Simple Smile
И как стана манджата кажи де

Чудна стана! Simple Smile (Малко карах на импровизация, т.е всичко на око.)
Запържих лука в 2-3 с.л. олио, след това добавих пилешкото и го оставих така за около 8-9 мин. като от време на време разбърквах. След това добавих 1 чушка и 1 голям морков нарязани на ситно, 1 домат от консерва, сол, черен пипер и 50 мин на програма STEW.

Вчера готвих ризото от книжката, на програма RISOTTO, а не RICE както беше в рецептата. Може би не сложих достатъчно вода, накрая ми беше захванал ориза на дъното. Мисля следващият път да спазвам пропорцията ориз: вода 1:3.

А днес пекох хляб по рецептата на Ани Шакарян - още не мога да повярвам колко хубав стана!
Синът ми заяви, че повече няма да яде хляб от магазина  Heart Eyes

# 316
Аз сварих яйцата на пара. Измих ги с топла вода и ги наредих в купата за варене на пара. Настроих на 15 минути. Станаха супер.  Simple Smile

И аз така, но явно яйцата ми бяха чупливи  Laughing
Предни години съм варила в уред за готвене на пара, нямах счупени.

# 317
Здравейте, от 2 дена обмислям покупката на този уред, изчетох доста от темата и съм се зарибила Simple Smile
Тук http://www.tehnomix.bg/philips-hd-3037-70 в момента е на добра цена си мисля и не знам дали да рискувам да си го поръчам от този сайт, някой купувал ли е от там (гледам че в атрибутите към него не присъстват силиконовите ръкохватки, поне не ги споменават) иначе е на цена от 200-209лв, а на сайта на филипс 229лв, защо е тази разлика в цените?

# 318
  • София
Всички ги имат, нищо,че не ги споменават!

# 319
Всички ги имат, нищо,че не ги споменават!

Благодаря, първо отговорих на лични и не видях за ръкохватките сори Simple Smile

# 320
  • Бургас
Много ми се искаше да кача снимка, но нещо не успявам- както и да е! Приготвих бъркан щрудел и резултата е прекрасен- а за козунаците, този в кукъра беше по ароматен  Simple Smile

# 321
  • Варна
Някой беше писал за появили се драскотини в тенджерата. Е и на моята се получиха. Имам чувството, че е напукване на самия съд. Ползвам само прилжените бъркалки.

# 322
  • София
Някой беше писал за появили се драскотини в тенджерата. Е и на моята се получиха. Имам чувството, че е напукване на самия съд. Ползвам само прилжените бъркалки.
Те са твърди.Моята още няма, ползвам силиконови бъркалки и щипки, но съм ползвала и метални лъжици и щипки.Приложените са много неудобни.Ползвам също и лъжицата от другата оризоварка,тя е много по-удобна.Ползвам и морска сол, няма драскотини. Даже слагам мокър вътрешния съд в нагретия уред, не се е напукал.

# 323
I az sum sobstvenichka na Philips Multicooker ot edna sedmica ,dosega napravih nqkolko qstiq i sum ocharovana ot vkusa i burzinata na ureda.Mnogo sum dovolna ot izbora si i go preporuchvam na vsichki domakini Simple Smile

# 324
Сега изпекох пълнозърнеста питка, стана разкош! Heart Eyes

# 325
днес направих пиле с картофи яхния ,стана превазходна ,моите си облизаха пръстите ,правих боб и после и кисело мляко.....много ни хареса

# 326
I az sum sobstvenichka na Philips Multicooker ot edna sedmica ,dosega napravih nqkolko qstiq i sum ocharovana ot vkusa i burzinata na ureda.Mnogo sum dovolna ot izbora si i go preporuchvam na vsichki domakini Simple Smile

чак пък бързина  Joy Mr. Green

# 327
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте момичета   bouquet
От едно известно време и аз си имам вкъщи кукърче и правя всичко в него. Фурна ползвах само за курабийките за Великден!

Искам да пипитам ninka66  - с каква марка мляко и закваска направи киселото мляко? Не съм пробвала още, а бих искала..  Simple Smile

# 328
 здравейте,                       

киселото мляко направих сас закваска от мляко тонус сложих половин кофи4ка и за пет 4аса беше станало супер Simple Smile

# 329
това е за два литра мляко

Общи условия

Активация на акаунт