По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 221
  • 921
  •   1
Отговори
# 300
Чудя се сЯ, да ходя ли да купувам, да не ходя ли  newsm78 Simple Smile Да не съжалявам после newsm78
Отивай момиче, ако си заета и не обичаш да висиш в кухнята това е твоят уред, няма нещо да не става в него! Simple Smile

# 301
И пържените ми кюфтета се получиха супер   chef  chef за пръв път без да се умириша пет етажа нагоре и надолу  Crazy Crazy. Това също бих го изтъкнала като много голямо преимущество особено за хора които като мен бокса им е вкаран във всекидневнята  ooooh!

# 302
  • Varna
Пернах си кукърчето Wink И сега у дома ухае на прясно опечен хляб.  newsm47
Вкуса на  питката е чуден, чуден Simple Smile Ако знаете колко подправки нахаках Laughing

Утре ще пробвам пилешко филе със картофи.

Благодаря на всички ви за чудесните съвети и рецепти Hug  bouquet

# 303
  • Бургас
Христос воскресе  Simple Smile! Да се тагна и аз като попълнение на групата   chefмулти. Да Ви споделя в момента втасвам козунак в кукъра- до сега перфектно, ще пиша после за резултата от печенето newsm64 дано се получи добре, за всеки случай сложих и един във фурната, че да видим Simple Smile

# 304
Аз сварих яйцата в Кукъра и съм много доволна, имах само две спукани и станаха много бързо.

# 305
  • София
Аз сварих яйцата в Кукъра и съм много доволна, имах само две спукани и станаха много бързо.
И аз! Имах само едно спукано!  Simple Smile

# 306
И аз! Имах само едно спукано!  Simple Smile
Ей момичета ми кажете поне на коя програма и колко минути, за другата година да знам? Simple Smile

# 307
На варене, за 10 минути след кипването. Сварих почти 50 яйца, на три пъти и съм супер доволна. На котлона доста ми се пукаха и направо ми се отщяваше да варя, но с Кукъра си реших проблема. Много полезна за мен и моето семейство машина.

# 308
  • София
На задушаване за 30 мин., не ми се рискуваше на варене!  Simple Smile

# 309
На задушаване за 30 мин., не ми се рискуваше на варене!  Simple Smile
Мерси Лъки мама,  другата година ако още работи така ще ги правя, аз бая се позамислих, но реших да не рискувам... Simple Smile

# 310
Аз сварих яйцата на пара. Измих ги с топла вода и ги наредих в купата за варене на пара. Настроих на 15 минути. Станаха супер.  Simple Smile

# 311
  • София
  И аз щях да пробвам варианта със задушаването на яйца, но после открих по-приятен начин и забравих. Embarassed

# 312
Хайде и аз да не съм по назад Simple Smile
От два дни имам мултикукър и съм мноооооого щастлива!

От четенето във форума бях наясно с възможностите му, но мъжа ми беше много смешен...
След обикаляне на три магазина най-накрая изкарахме късмет (дори ни подариха тостер  Heart Eyes)
Прибрахме се в къщи и сложихме да си готвим задушено пиле със зеленчуци. Докато траеше програмата, мъжа ми 6-7 пъти ходи да слуша уреда дали шуми, душеше го и през цялото време ме питаше дали съм сигурна, че съм го включила, дали искам да отвори капака да провери какво става вътре...Беше много забавно Simple Smile

# 313
Хайде и аз да не съм по назад Simple Smile
От два дни имам мултикукър и съм мноооооого щастлива!

От четенето във форума бях наясно с възможностите му, но мъжа ми беше много смешен...
След обикаляне на три магазина най-накрая изкарахме късмет (дори ни подариха тостер  Heart Eyes)
Прибрахме се в къщи и сложихме да си готвим задушено пиле със зеленчуци. Докато траеше програмата, мъжа ми 6-7 пъти ходи да слуша уреда дали шуми, душеше го и през цялото време ме питаше дали съм сигурна, че съм го включила, дали искам да отвори капака да провери какво става вътре...Беше много забавно Simple Smile
И как стана манджата кажи де

# 314
  • Varna
Да сЪ пУфаля  Wink Освен хляба и двете манджи които завъртях станаха чудни, чудни Simple Smile eat
Тези дни ако не ме домързи може да пробвам кекса с кексова форма.

Общи условия

Активация на акаунт