По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 257
  • 921
  •   1
Отговори
# 285
  • Belgium
Здравейте на всички,

Хоп и аз в клуба на Multicooker притежателите, успях да го тествам вече с ориз,пилешко и спагети Simple Smile
  Велик ден наближава и имам логичен въпрос Simple Smile- Някой изпробвал ли е вече направата на козунак в Multicooker-a?

# 286
  • София
Той не пече отгоре, не бих рискувала.

# 287
В общата тема за мултикукър имаше момичета, които бяха правили. Аз сега се чудя за рецепта за агнешко смкартофки пресни или нещо такова за великден

# 288
Здравейте на всички,

Хоп и аз в клуба на Multicooker притежателите, успях да го тествам вече с ориз,пилешко и спагети Simple Smile
  Велик ден наближава и имам логичен въпрос Simple Smile- Някой изпробвал ли е вече направата на козунак в Multicooker-a?

не става за печене на козунак,но перфектно втасва тестото в него,като се включи на Ваке на 40 градуса за около 5-6 мин и се изключва после,то си пази топлината.За около 30-40 мин изпълва цялата тенджерка.
Пробвай,няма да съжаляваш.

# 289
  • Sofia
Ако позволите един въпрос. Признавам, че не мога да изчета цялата тема, за това се извинявам предварително, ако въпросът вече е обсъждан.
Откакто съм загледала рекламите на този уред ме мъчи следния въпрос. Става дума за отложения старт (което според мен е основното му предимство пред класическата печка). Ако заредиш продуктите примерно сутринта и искаш яденето да е готово да речем в 19 ч., и е лято - тези продукти, стоейки цял ден извън хладилник не се ли развалят?  newsm78

# 290
  • София
Ако позволите един въпрос. Признавам, че не мога да изчета цялата тема, за това се извинявам предварително, ако въпросът вече е обсъждан.
Откакто съм загледала рекламите на този уред ме мъчи следния въпрос. Става дума за отложения старт (което според мен е основното му предимство пред класическата печка). Ако заредиш продуктите примерно сутринта и искаш яденето да е готово да речем в 19 ч., и е лято - тези продукти, стоейки цял ден извън хладилник не се ли развалят?  newsm78
Нормално е да се развалят.

# 291
  • Sofia
И тогава как се ползва отложения старт?  Shocked

# 292
  • София
Аз отложения старт не го ползвам,точно това не ме впечатли в уреда! Улеснява ме в доста други неща,например като сготвя в 4-5 следобед,изключвам уреда,затварям капака и като отворя да сервирам към 8-8:30ч. яденето е с идеална температура!
Кукъра ще ми бъде голяма помощ лятото,защото ще сготвя следобед(когато се приберем за обедната почивка) и за вечеря яденето ще бъде готово и топло!А, програмата за претопляне също е страхотна,защото за 5-10 мин. ястията са с идеална температура!  Simple Smile

# 293
Савина основните предимства на уреда са  удобната тенджера, нищо не загаря не залепва, можеш да правиш в него всичко, дори и хляб пека, нагласяш програмата и не се занимаваш повече с него, не пръска, не цапа, не го пазиш да не изкипи, да незагори....идеално е за заети хора, дори в 9,00вечерта да почна да готвя ми трябват 15 минути за подготовката, нагласям програма и си върша работата и преди даси легна само изключвам, освен това машинката сама те подсеща че е готова-свирва! Чудесен е! Simple Smile

# 294
Здравейте!
От известно време съм горд собственик на Мултикукър и ми се ще да му отправя поредното предизвикателство.  Grinning Решила съм за Великден да спретна пълна агнешка плешка, т.е ще направя нещо, като руло. Мисля да е на програма Stew за 4 часа. 
Някоя от вас има ли опит с агнешко в мултикукъра?

Весели празници на всички!

# 295
  • Varna
Чудя се сЯ, да ходя ли да купувам, да не ходя ли  newsm78 Simple Smile Да не съжалявам после newsm78

# 296
Агнешкото стана мозък, а картофките ги направих на пара и залях с ароматно масло/разтопено масло с розмарин, черен пипер и маааалко чили и кимион/. Всичко поръсих с пресен мини зелен лук. Не мога да го снимам, че телефона ми е фира, обаче толкова йрехко и лесно агнешко не съм правила  Peace

# 297
  • София
Агнешкото стана мозък, а картофките ги направих на пара и залях с ароматно масло/разтопено масло с розмарин, черен пипер и маааалко чили и кимион/. Всичко поръсих с пресен мини зелен лук. Не мога да го снимам, че телефона ми е фира, обаче толкова йрехко и лесно агнешко не съм правила  Peace
Колко време, на коя програма?

# 298
Ето по тази рецепта е агнешкото ми

http://pep-4o.blogspot.com/2012/11/blog-post_20.html

На стю го правих 5 часа, а картофките/пресни/ ги измих хубаво/ сложих ги на пара за 30 митуки, след което ги извадих и залях с посоченото масло/разтапя се маслото с подправките до момента да започне да цвърчи, кипи/

# 299
  • София
  Благодаря  Hug! Като прочета стю, все се чудя защо споменават сина ми  Joy. Той е Стоян, но му викат по чужбината Сту, Стю...или Тони  newsm78,че не могат да му изговорят името.

Весели празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт