По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 263
  • 921
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Още не съм ползвала тавичката за пара.Пускам на час задушаване, бутчетата отдолу, отгоре върху тях картофите.

# 271
  • София
  Пилешкото филе, ако прави само него , с малко сол, черен пипер, масло и много мъничко водичка, първо да омекне, после да се запържи, ще стане добре на програма пържене.На затворен капак.

# 272
Мили дами, за онези от Вас, които само надничат в темата и още нямат multicooker - можете да си го вземете от Технополис на цена 159.90. Това е цена за on-line поръчка. На мен ми го доставиха на следващия ден Grinning

# 273
Мили дами, за онези от Вас, които само надничат в темата и още нямат multicooker - можете да си го вземете от Технополис на цена 159.90. Това е цена за on-line поръчка. На мен ми го доставиха на следващия ден Grinning

Даа, и аз така си го купих днес. В 10 часа си го поръчах и в 16 часа ми го доставиха Simple Smile Сготвих за вечеря свинско с грах, но не го опитах, защото не ми се ядеше месо, но мъжете ми казаха, че е супер Simple Smile

# 274

Даа, и аз така си го купих днес. В 10 часа си го поръчах и в 16 часа ми го доставиха Simple Smile Сготвих за вечеря свинско с грах, но не го опитах, защото не ми се ядеше месо, но мъжете ми казаха, че е супер Simple Smile
Хе, хеее, сякаш сме се наговорили - и аз от днес имам ,,ново извънземно'' ( ,,Строила'' съм ги на шкафа - халогенна фурна, Крок-пот и сега Кукъра ...)
Ровя из нета и търся рецепти.
Споделяйте....

# 275
  • Варна
Ех, хвърлила съм му око и аз на този кукър - това ли е най-ниската цена!  Simple Smile

# 276
  • София
Ех, хвърлила съм му око и аз на този кукър - това ли е най-ниската цена!  Simple Smile

Досега тази наистина е най-ниската цена.

# 277

За момента да, взимай го не се чуди аз го обожавам, така улеснява живота.... Simple Smile

# 278
Може ли да пържи картофи, или да изпече козунак

# 279
  • София
Може ли да пържи картофи, или да изпече козунак
Пържи хубави картофи, но за печене трябва и горен реотан, а няма.

Скрит текст:
Картофите и кюфтетата пържих в кукъра.

свинско с картофи.

Спаначена супа с ориз.

пелмени в кукъра.

Котлети по киевски  пържени в кукъра.

Винен кебап, два вида:

Талиатели

Крилца

Омлет с лук и чушки

Пилешко с ориз

Спагети миланезе

грис-халва

Супа топчета

пак пържени картофи

Пак пържени крилца

Пиле с грах

Пиле с ориз

Пиле тикка масала с картофено пюре.

Ребърца

Правих и мляко с ориз, печен кашкавал и други неща,но не съм снимала всичко.Това са част от нещата готвени в кукъра.Имаш ли желание да експериментираш, почти всичко става вътре. Успех!
Гъбена супа

Сармички

Варено пиле по корейски

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 22:19 от Тайна

# 280
  • Варна
Тъкмо вчера се зарадвах, че цената му е паднала и снощи си говорим с мъжа да се сдобия с това чудо и оооо днес изненада - в Технополис пак на 209 лв. Някой може ли да каже кога пак ще направят някои промоции, че разлика от 50 лв. не са малко.

# 281
Десситта, съжалявам.
До снощи цената при пазаруване онлайн беше 159.90.

Тайна, ти хубаво си качила толкова снимки, които ме карат да се облизвам, но що не казваш къде да видя рецептите, по  които си готвила .... Или пък обясни туй-онуй как става готвенето, ама като за съвсем начинаещи...

Още не съм се ,,престрашила'' - казвайте какво да е сефтето ...

# 282
Спагетите/тип макарони/ от рецептата, бързи , лесни и мн вкусни  Peace

# 283
  • София
Десситта, съжалявам.
До снощи цената при пазаруване онлайн беше 159.90.

Тайна, ти хубаво си качила толкова снимки, които ме карат да се облизвам, но що не казваш къде да видя рецептите, по  които си готвила .... Или пък обясни туй-онуй как става готвенето, ама като за съвсем начинаещи...

Още не съм се ,,престрашила'' - казвайте какво да е сефтето ...

djily,  Hug не готвя по рецепти, а както си го измисля и с каквото се сетя.Снимките ги дадох за пример ,колко много неща могат да се сготвят в кукъра.А още не съм пробвала толкова много неща.Всеки може да ползва функциите и фантазията си и да направи нещо, за което никой не се е сетил.Готви си се така,както в обикновена тенджера.Запръжки правя на пържене, като сложа другите продукти ,пускам на задушаване.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 11:33 от Тайна

# 284
  • София
Тъкмо вчера се зарадвах, че цената му е паднала и снощи си говорим с мъжа да се сдобия с това чудо и оооо днес изненада - в Технополис пак на 209 лв. Някой може ли да каже кога пак ще направят някои промоции, че разлика от 50 лв. не са малко.

В Техномаркет - 180 лв. Инфо от днес   chef

Общи условия

Активация на акаунт